Horoskop na duben 2024: Rakům půjde všechno ztuha, Střelce podpoří kolegové

Shutterstock
|
29. 03. 2024
|
Apríl odstartuje duben, čtvrtý měsíc roku 2024. Letí to, tak se pojď podívat, na co tebe hvězdy chystají, ať víš, na co se připravit!

Spousta Beranů si během března přišla na nějaké ty peníze navíc, Býci se zase vyznamenali a blýskli se ve společnosti. Blíženci si vyjasňovali vztahové záležitosti a nejeden z nich byl nucen uchýlit se k rozchodu. Raci měli dost vyřizování na úřadech a Lvi už za sebou možná mají první letošní (byť třeba kratičkou) dovolenou. Panny pochopily, že pokud se nenaučí říkat „ne“, nátlaky z okolí je nejspíš zničí.

Váhy se daly do pohybu, protože se jim nelíbilo, v jaké fyzické kondici se ocitly po zimě. Štíři konečně pochopili, že nemůžou žít jen prací, byť ji mají seberadši, a Střelci houfně měnili image! Zadaní Kozorozi si uvědomili, že mají doma ve většině případů poklad, a Vodnáři se nejspíš pustili do samostudia. Spousta Ryb odstartovala nový projekt.

A co všem znamením zvěrokruhu odhalí horoskop na duben 2024? Mrkni na to!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani budou v dubnu plni sil, a to fyzických i duševních. Energie budou mít na rozdávání, a tak není divu, že se pustí do pravidelného cvičení (konečně!), lekcí angličtiny nebo dotáhnou do konce projekt, který už nějakou dobu stagnoval. Teď si konečně dokážeš nastavit řád a uvidíš, že se ti díky němu dost uleví.

Emoce se sice nemají potlačovat, ty ale budeš mít trošku větší sklony k výbušnosti než jindy. Kroť je, protože bys snadno mohla říct něco, co by tě ještě dlouho mrzelo. Pravděpodobně by ses totiž trefila do někoho ze svých nejbližších. A to – jak známo – pořádně bolí.

Na co si dát pozor: V polovině měsíce budou „ideální“ podmínky pro nějaké to nachlazení. Vsaď na prevenci, ještě pořád nos dostatečně teplé oblečení a taky bašti vitamíny a minerály!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Ty nejlepší zprávy pro Býky na duben 2024 přicházejí v oblasti lásky. Už březen se nesl v duchu společenských událostí a seznamování se s novými lidmi, na konci dubna máš ale obrovskou šanci narazit na někoho, na koho jsi čekala minimálně roky! Zajděte si na kafe a večeři a dejte tomu šanci!

Trápí tě dříve narození členové rodiny? Mají svoje roky a s nimi i nějaké ty manýry. Nenech se jimi rozhodit víc, než je nutné. Ty sama se znáš nejlíp, tak soudy o své osobě vypouštěj druhým uchem ven a zkus si je co nejvíc nepřipouštět. Pomáhej, ale nenech si ubližovat. A když to bude za hranicí únosnosti, prostě se stáhni.

Na co si dát pozor: Nenech se vytáčet a nervovat. Klíčem k úspěchu bude (nejen v tomhle měsíci) asertivita!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V práci to během dubna nebude nic moc. Je dost možné, že ti bude neustále přes rameno nakukovat šéf, což ti moc nepřidá. Ty ale svou práci běžně děláš svědomitě a jak nejlíp, jak umíš, takže se není čeho bát. Nenech se tím vykolejit a ono ho to zase přejde. Kdo ví? Třeba tě nakonec ještě ocení, když uvidí tvůj zápal pro věc.

Tvoje naladění bude po celý měsíc poměrně divoké. Chvíli budeš na sebe i ostatní jako med, pak zase budeš řádit jako vichřice. Nediv se, že se od tebe tví nejbližší trošku odtáhnou. Vůbec totiž nebudou vědět, co od tebe čekat, když se na cokoli zeptají. Zklidni se, začni meditovat a uvidíš, že se sama budeš cítit líp.

Na co si dát pozor: Možná zjistíš, že tě něco z minulosti stále ještě „tlačí“ a nemáš to vyřešené. Zapracuj na tom, klidně s asistencí zkušeného terapeuta!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Máš pocit, že ti jde poslední dobou ztuha i to, co jinak jelo jako po másle? Nejsi v tom sama. Nepřestávej se ale snažit, ať už jde o nalezení nové práce, nebo třeba udržování přátelských vztahů. Opravdu se to nakonec vyplatí a ty si budeš výsledku vážit o to víc.

Jestli to s tvou fyzičkou jde z kopce a zadýcháš se absolutně u čehokoli, koukej na ní zapracovat dřív, než se to projeví ještě hůř – třeba vysokým tlakem nebo metabolickým syndromem. Tím spíš, pokud máš nějaké to kilo navíc. Začni pravidelnými procházkami, sedni na kolo nebo doma zkus HIIT. Když vytrváš, výsledky budou brzy znát a tobě se to setsakramentsky zalíbí!

Na co si dát pozor: Překvap občas svého partnera dobrou večeří, lístky do kina nebo třeba voucherem na thajskou masáž. Ocení to!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Se Lvy budou v dubnu šít všichni čerti! Energií budou překypovat v práci, ve fitku, ale i v posteli, kde budou chtít vyzkoušet spoustu nových věcí. Tam, kde tomu drahá polovička nebude nakloněna, se bohužel bude schylovat k nevěře (což u Lvů není ničím výjimečným). A od hvězd nesmí chybět varování před pohlavními chorobami. Chraň se!

Během celého měsíce budou postupně přicházet menší i větší změny, se kterými se budeš muset vypořádávat. Ty budeš ale v takovém rozpoložení, že to budeš zvládat levou zadní. Jen při tom mysli na ostatní, abys nikomu neublížila slovem nebo činem.

Na co si dát pozor: Zachtělo se ti sexuálního dobrodružství s někým dalším? Nevěra se brzy provalí, tak se na to připrav, pokud si fakt nemůžeš pomoct.

Panna (23. 8. – 23. 9.)

Ty i partner jste ve stresu, což může vést i k hádce. Jakmile k ní dojde, argumentujte věcně a bez faulů. Všechno si dokážete vyříkat efektivně a není potřeba u toho druhého jakkoli ranit. Nakonec se pročistí vzduch a vy budete oba zase o něco moudřejší. Zapátrej taky po tom, co tvou drahou polovičku drtí. Třeba jí dokážeš pomoct!

S jarem máš ještě větší chuť trávit čas venku na procházkách i dlouhých túrách. To je dobře! Jen při tom na sebe dávej pozor. Hrozí ti drobné úrazy, které by sice nebyly vážné, ale každodenní život by ti komplikovaly. A příště s sebou na výlet přizvi i někoho z rodiny – bude rád!

Na co si dát pozor: Začíná se v tobě zase hromadit napětí? Udělej si čas na zklidňující metody, které už se ti osvědčily.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Atmosféra v práci nic moc? Nejspíš se začneš pomalu porozhlížet po možnostech, kam by ses mohla přesunout (a posunout). Vybírej ale opravdu obezřetně a nekývni hned na první místo, kam by tě chtěli vzít. Jestli chceš být někde dlouhodobě spokojená, musí i druhá strana splňovat tvoje podmínky. Ještě před podpisem smlouvy.

Ve druhé polovině měsíce budeš pomýšlet aspoň na prodloužený víkend, když ne na dovolenou. První měsíce roku 2024 pro tebe byly docela hektické, tak proč si nedopřát odpočinek na nějakém pěkném místě? Vezmeš s sebou partnera, kamarádku nebo se dáš na sólo cestování?

Na co si dát pozor: Nedávej ve stávající práci najevo, že už jsi vlastně jednou nohou na odchodu. Něco by se mohlo zkomplikovat a ty bys svoje další setrvání mohla dostat „sežrat“.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Cítíš se už do podzimu psychicky bídně? Už dávno ses měla o sezení přihlásit u terapeuta, který by tě vyvedl ven ze začarovaného kruhu, ve kterém jsi uvízla. Pravděpodobně totiž existuje jen ve tvé hlavě, a tak ho ty sama nedokážeš prokouknout. Tak už na nic nečekej!

U zadaných Štírů hrozí opravdu nepěkně vyostřený konflikt, který samozřejmě spustí úplná hloupost, na kterou se nabalí další tisícovka stejně malých hloupostí. Nezadaní Štíři si budou dál plout na své single vlně a užívat si, že se nemusejí nikomu zpovídat. Však ty víš, že přebytečnou energii dokážeš krásně vybít i během plavání nebo dovádění se čtyřnohým parťákem.

Na co si dát pozor: V dubnu radši šetři slovy a nezvyšuj hlas na někoho, kdo za tvoje trable ani v nejmenším nemůže, naopak se ti ještě snaží pomoct.

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Jestli to s tvým partnerem není ono, nemusíš hned utíkat k někomu jinému. Dost možná by sis teprve tehdy uvědomila, že sis dostatečně nevážila toho, co jsi měla. Drobné problémy a nesoulady se dají odstranit, když na tom oba zapracujete. Tak to ještě zkuste, pokud už jste si nedali šanci víckrát.

Ani v práci to nebude nijak valné. Nebudeš se totiž moct plně soustředit na zadané úkoly. Jakmile ale kolegové zjistí, že nejsi v pohodě, rádi tě podpoří a zachovají se spíš jako kamarádi. Pamatuj si, kdo ti pomohl, když jsi to nejvíc potřebovala, a dej mu najevo, že mu příště ráda oplatíš stejnou mincí.

Na co si dát pozor: Nepropadej panice, úzkosti ani depresím, když budeš mít pocit, že se ti nic nedaří. Zase bude líp!

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Kozorohům hvězdy velí šetřit a nerozhazovat těžce vydělané a uspořené peníze. Hned v dalším měsíci totiž oceníš to, že sis dokázala vytvořit finanční polštář. Čeká tě nenadálý a neodkladný výdaj a ty budeš ráda, že si kvůli tomu nebudeš muset brát půjčku.

V dubnu budeš mít tendenci měnit svou image nebo podobu domácnosti. Pokud ji s někým sdílíš (ať už je to partner, nebo kamarádka), rozhodně se o tom nejdřív pobavte. Jinak by ses mohla se zlou potázat. Možná bude jistější vyzkoušet nový sestřih vlasů nebo si zajít na pedikúru. Radost ti to udělá a nejspíš tím nikoho extra nenaštveš.

Na co si dát pozor: Zajdi si zase jednou s kamarádkami na víno. Budete mít co probírat!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Spousta Vodnářů se v dubnu 2024 ponoří do práce. Někteří dokonce nebudou vědět, kdy přestat, takže jim to budou muset připomenout milované polovičky. I když tě práce sebevíc baví, nezapomínej na své nejbližší a taky na odpočinek (klidně aktivní!). Brzy by ses totiž mohla propracovat k workoholismu.

Kombinuj pasivní odpočinek s tím aktivním. Není úplně nejlepší se v týdnu strhat v práci a víkend proležet na gauči. Co takhle zkusit aspoň pilates nebo neotřelý indiánský běh? Uvidíš, že s pravidelným sportováním bude i hlava odpočinutější a výkonnější.

Na co si dát pozor: Nepodceňuj zdravý životní styl. Sezením u práce pro svoje tělo nic neděláš, tak to naprav vyváženou stravou a dostatkem pohybu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Trápí tě bolesti a jiné tělesné trable, ale doktoři ti tvrdí, že jsi zdravá jako rybička? Možná je na vině psychosomatika! Jakmile si nakládáme víc, než jsme schopni snést, tělo se přihlásí, aby nás zastavilo, když nedokážeme zvolnit sami od sebe. Dávej na sebe pozor a bedlivě naslouchej signálům, které ti dnes a denně „předhazuje“.

U partnera a v rodině se budeš v dubnu těšit nebývalé oblibě, hlavně u mladších příbuzných. Možná si od tebe dokonce vyžádají radu, což je – zvlášť u puberťáků – pochvala nejvyššího stupně. Raď moudře, ale nesekýruj a nesuď. Budeš překvapená, jak to nečekaně prohloubí váš vztah.

Na co si dát pozor: Na oslavách a jiných akcí budeš za hvězdu, ale nepřežeň to s alkoholem. Dohra by byla hodně nepříjemná.

Autor článku: redakce

Použité zdroje:

  • astrohoroskop.cz
  • astrohled.cz
Související články