Když si nemůžeš pomoct: 7 rad, jak utajit nevěru

Bigstockphoto
|
25. 09. 2022
|
S kocourkem už je doma trošku nuda, prvotní vášeň pohasla, máte za sebou spoustu marných pokusů o oživení postelových hrátek a ke všemu tě oslovil ten krasavec, s nímž jezdíš každé ráno emhádéčkem do práce? Tak pozor.

Moralizovat nebudeme. Pokud ti to za to stojí, chceš se pobavit a vyzkoušet něco (někoho) nového, pusť se do toho. Jestli ale víš, že chceš se svým stávajícím z nějakého důvodu setrvat, dej si dobrý pozor na to, aby se tvoje záletnictví nepropálilo. Stačí hlídat jednoduché věci a všechno bude v suchu.

Rada č. 1: neschovávej smsky a maily

A samozřejmě neschovávej ani zprávy na jakémkoli messengeru. Nikdy nevíš, co se stane, a tvůj telefon nebo přístup k mailu se může rázem ocitnout v rukách podváděného kocoura. Že tě tvůj objev rozpálil pořádně žhavou zprávou a ty by sis ji ráda četla pořád dokola, neznamená, že by sis ji měla fakt nechat uloženou. Představ si jen to, že si cestou z práce zlomíš nohu, dostaneš se do nemocnice a zapomenutý telefon ti bude muset přinést miláček. Pak už je jen krůček k průšvihu.

Rada č. 2: kontroluj výkyvy nálad

Jsi nervózní, protože se ti objev už dva dny neozval? To přece tvého drahouška nezajímá. Tedy možná by ho to zajímalo, takže pokud chceš, aby se nevěra provalila, neváhej a nech se unášet náladami, které ti způsobuje třetí ve vašem trojúhelníku. Stejně tak není ideální jásat nebo se hloupě usmívat do telefonu, když ti právě popsal v smsce, co by s tebou chtěl na další schůzce dělat.

Rada č. 3: důkazy patří do koše – hned

Není nic banálnějšího, než když ti z kapsy sáčka vypadne lístek z divadla nebo účet z restaurace, kde jsi se svým drahým za celých x let vašeho vztahu nebyla. Může ti uvěřit, že jsi šla s kamarádkou, ale proč jsi mu to neřekla hned, že se tam chystáš?

bigstock-young-sexy-couple-on-the-bed-144000719.jpg

Nevěra může být vzrušující, ale i pořádně stresující.
Bigstockphoto
Nevěra se provalí velice snadno. Musíš si prostě dávat bacha. Na všechno.

Rada č. 4: plať hotově

Pokud platíš ty, vyhni se placení kartou, především když platíš za hotel, erotické prádlo nebo luxusní večeři, kterou opět netrávíš s drahouškem. Vidět tvůj výpis z účtu, ať už je papírový, nebo virtuální, není pro tvého kocoura nemožné. Jednou necháš v nevhodný čas otevřený prohlížeč a průšvih je na světě.

Rada č. 5: nesnaž se ztratit v davu

Ukazovat se se svou bokovkou někde, kde tě lidé znají, není moc dobré, takže můžeš mít tendenci vydat se s ní někam, kde tě zná minimum lidí nebo vůbec nikdo. Jenže všichni víme, že náhoda je b---c a je dost pravděpodobné, že za moment v zástupu spatříš kamaráda svého oficiálního partnera nebo třeba jeho rodiče.

Rada č. 6: nepřijímej dárky

Je moc hezké, když tě někdo něčím obdaruje, ale když ti tvůj milenec dá jakýkoli šperk nebo si dokonce troufne pořídit ti spodní prádlo podle svého vkusu, není nic chytřejšího, než to schovat v práci, nebo to ještě lépe vůbec nepřijímat. Pokud je ti to vůči milenci trapné, nedá se nic dělat. Je na čase srovnat si priority.

Rada č. 7: pojisti si sex

A pojisti si ho hned dvěma způsoby. Zaprvé to, že bys přestala spát se svým drahouškem, by bylo nanejvýš podezřelé, jestli už spolu nežijete jako bratr a sestra. Zadruhé vždycky – FAKT VŽDYCKY – používej se svým milencem kondom. Přemýšlet, kdo z těch dvou je otec, by asi nebylo nic příjemného.

Máš zkušenosti s nevěrou svou nebo svého partnera? 

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články