10 způsobů, jak mile překvapit partnera: Zkus milostný vzkaz nebo masáž

Shutterstock
|
16. 04. 2023
|
Ať už jsi se svým klukem měsíc, rok nebo desetiletí, není na škodu ho čas od času překvapit. Už i malý nápad mu může zlepšit náladu, tak proč to nezkusit?

Vsadíme se, že to poslední, co bys od svého vztahu chtěla, je, aby se stal nudným, předvídatelným a stereotypním. Tím, že čas od času svého partnera překvapíš, udržuješ ve vztahu vzrušení a nadšení z nových dojmů a zážitků. Už to, že mu ukážeš, že se ho snažíš něčím překvapit, ho přesvědčí o tom, že se o vztah pořád zajímáš a ráda na něj vynaložíš svou energii. Sepsaly jsme tedy pro tebe 10 tipů, jak svého partnera mile překvapit a přinést do vztahu nějakou tu akci.

Napiš mu vzkaz na zrcadlo

Milostný vzkaz o tom, jak ho miluješ, můžeš napsat na zrcadlo rtěnkou, povzbuzující text přející úspěšný den se zase hodí na roztomilý lísteček. I takové maličkosti tvého kocourka překvapí a zlepší mu den.

Uvař mu jeho oblíbené jídlo

Není žádným tajemstvím, že cesta k mužskému srdci vede přes jeho žaludek. Zkus mu proto jeden večer upéct jeho oblíbenou pizzu nebo připravit koláč a uvidíš, jak bude nadšený.

Překvap ho profesionální masáží

Není třeba chodit na drahé masáže, slastnou úlevu od bolesti krční páteře a zad mu můžeš dopřát i ty. Jeden večer ho překvap smyslnou atmosférou, kdy ztlumíš světla, zapálíš aromatické svíčky a s pomocí trochy masážního oleje mu promasíruješ bolavá místa. Lepší odpočinek po práci snad ani neexistuje.

Naplánuj výlet

Chodí rád do kina? Jezdí rád na kole? Nebo je snad fanouškem chození do muzea? Překvap ho naplánováním výletu na zajímavé místo, kde by ho to mohlo bavit. Strávíte spolu kvalitní čas a navíc ho líp poznáš.

shutterstock_110765357.jpg

Výlet bude fajn oživení pro vás oba.
Shutterstock
Naplánuj pro svého kocourka výlet někam, kde to má rád, nebo kam víš, že by se chtěl podívat.

Změň znělku jeho budíku na osobní vzkaz

Tvůj kluk bude ráno koukat, když místo otravného alarmu uslyší tvůj hlas. Může to být něco vtipného, drzého nebo romantického, to už je na tobě. Věř nám, že zbytek dne bude mít díky tomuhle překvapení úsměv na tváři.

Kup mu lupeny na jeho oblíbenou akci

Ať už má rád nějakého zpěváka, kapelu, nebo je posedlý hokejem nebo fotbalem, je to jedno. Lístky na jeho oblíbenou akci jsou univerzálním receptem na úspěšné překvapení.

Zažijte spolu své první rande

Zavzpomínat na sladké začátky je především v dlouholetém vztahu neuvěřitelně osvěžující. Překvap ho tím, že ho vezmeš na místo, kde jste měli své první rande, dej si s ním ten stejný drink a nebo jídlo, projděte se tou stejnou uličkou.

Přihlas ho na hodiny, které chtěl vždycky absolvovat

Chtěl se už od malého dítěte naučit hrát na kytaru? Nebo si snad vyzkoušet kurz baristy nebo paddleboarding, ale pořád na to nemá čas? Překvap ho a udělej první krok za něj. Mimo jiné ho potěšíš tím, že si jeho přání pamatuješ a záleží ti na tom, aby si ho splnil.

Umyj mu auto

Až si příště půjde zdřímnout nebo stráví večer na pivě s kamarády, ukradni mu jeho auto a zajeď s ním do myčky a taky mu naplň nádrž. To bude koukat, až se k němu vrátí! To stejné platí třeba i o dlouhé dny neuklizené skříni nebo o čemkoliv, co dělá velmi nerad a akorát to odkládá.

Připrav mu snídani do postele

Snídaně do postele je roztomilým překvapením, které je tak trochu klišé, ale uvidíš, jak ho díky tomu naladíš na celý den. Udělej mu něco, co má rád a běžně nejí (co třeba lívance nebo palačinky?), doplň oblíbenou ranní kávou nebo čajem a naaranžuj na hezký podnos. Jednoduché, ale velmi účinné překvapení je na světě!

shutterstock_524438494.jpg

Připrav partnerovi něco, co má rád. A servíruj naaranžované na podnose!
Shutterstock
Snídaně do postele fakt nikdy neomrzí!

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4, zdroj 5

Autorka článku: Katka Rakúsová

Související články