Jak poznat, že nemá zájem? Neptá se a říká ti všechno

Bigstockphoto
|
01. 01. 2023
|
Vyhlédla sis kocourka, který by stál za hřích? Skvělé. Možná se ho už na sebe snažíš (ne)nápadně upozornit, ale on pořád nic. Je tak imunní vůči svodům, nebo doopravdy z nějakého důvodu nemá zájem? A jak to poznat? Poradíme!

Namlouvání je fakt zapeklitá věc. Možná jenom stojíš před stydlínem, možná vůbec ne – jen tě prostě nechce. Nepřitahuješ ho, nelíbíš se mu, má vážnou známost a nechce nic měnit, je po rozchodu a nemůže se na ženu ani podívat nebo je gay. Ať už je to jakkoli, je dobré znát způsoby, kterým dává najevo, že z toho nejspíš nic nebude.

Není k dostižení

Když muž o ženu stojí, snaží se jí být pořád na blízku. Pokud vycítil, že po něm jdeš, a ta představa se mu nelíbí, nejspíš se ve tvé blízkosti dobrovolně neukáže (rozhodně ho nebudeš potkávat všude), nezavolá ti (pokud nejste kolegové a on nepotřebuje něco k práci), samozřejmě nenapíše… A co hůř, prostě ti neodepíše nebo ti nevezme telefon, ať už voláš s jakoukoli záminkou.

Svěřuje se ti se vším

Chlapi většinou nejsou moc svěřovací stvoření, takže když na tebe náhodou tvůj objev vychrlí, že se do první třídy počůrával, v sedmičce si podali spolužáci, když na ně žaloval, nebo že má hemoroidy a nikdo nemá pochopení pro jeho sexuální úchylku, asi na tebe neplánuje dělat dojem. A dojem by na tebe rozhodně udělat chtěl, kdyby si s tebou chtěl něco začít. Pokud s tebou tedy mluví jako s nejlepším kámošem, máš smůlu.

Vůbec to není dobré, ani když ti říká, jaké ženy se mu líbí nebo že má trable doma. Jestli si myslíš, že tě bere jako někoho, ke komu poběží, až se bude dostávat z rozchodu se současnou partnerkou, protože už o tom budeš něco vědět, tak spíš ne.

bigstock-handsome-bearded-hipster-man-u-312521983.jpg

Muž, který nemá zájem, se kolem tebe jednoduše nemotá.
Bigstockphoto
Neusmívá se, když tě potká? Nejspíš se neusmívá, ani když mu napíšeš a někam ho chceš vytáhnout. A pak je to jasné.

Nikdy nic nenavrhne

Už jsi ho vytáhla na kafe, na bobovku, na podnikový večírek, ale on nikdy nic nenavrhl? Tak z toho taky nic nebude. Kdyby se s tebou totiž chtěl potkávat, sám by vymýšlel způsoby, jak to zařídit. Na tvoje návrhy může kývat, ale možná to dělá, aby tě neurazil, nebo se nudí.

Vymlouvá se

Když s ním chceš někam jít, má moc práce, umřela mu babička, musí pomoct kamarádovi s malováním nebo se přihlásil na šachový turnaj. Kdyby s tebou opravdu chtěl trávit čas, určitě by si ho pro tebe našel. Pokud se ale neustále jen vymlouvá, jednoduše se vyhýbá společnému setkání. Radíme neplýtvat energií.

Neposlouchá

Když se muž zamiluje, chce o tobě vědět všechno. Ptá se a vyzvídá a je aktivní. Pokud mu ale už potřetí opakuješ, že nemáš sourozence nebo že nesnášíš zimu, zjevně všechno vypouští druhým uchem ven. Takže jsi mu jedno. Bohužel.

Chová se k tobě stejně jako k ostatním

Všímáš si, jak se chová, když mluví s jinými lidmi? Pokud nezaznamenáš změnu, když začne mluvit s tebou, nejspíš sama patříš do škatulky „ti ostatní“ a bude to jiná kočička, která ho dostane.

Víš ještě o nějakém způsobu, jak dávají pánové najevo svůj nezájem? 

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články