Jací jsou Vodnáři? Originální, tolerantní, ale i přelétaví

bigstockphoto.com
|
21. 01. 2021
|
Každý jsme nějaký. Vodnáři v sobě mají ohromný potenciál, obvykle jsou zásobárnou geniálních nápadů a velkých myšlenek, ovšem jen málokdy svoje nápady vůbec zrealizují. Jací jsou ještě? Podívej se na ně s námi, stejně jako na ostatní znamení!

Vodnář je každý, kdo se narodil mezi 21. lednem a 20. únorem. Jeho planetou je podle astrologie Uran a jeho živlem vzduch.

Snílek, který plave proti proudu

Máte ve svém okolí někoho, kdo naprosto vyčnívá z davu a nemá nejmenší zájem s ním splynout? Pak je dost pravděpodobné, že to bude Vodnář. Může vynikat svými sny, myšlenkami, nápady, ale i zevnějškem. Nezřídka boří stereotypy a zažité postupy, nebojí se zpochybňovat autority, když mu přijdou „mimo mísu“.

Nejspíš největším problémem Vodnářů je to, že sice mívají skvělé nápady a návrhy, o jejich realizaci se ale musí postarat někdo jiný. Oni se k tomu jednoduše příliš nemají. Pokud tě tedy Vodnář (ať už je to partner, bratr, kamarád nebo kdokoli jiný) zahrne svými nápady, nemysli si, že už je napůl hotovo. Naopak – ještě „na to ani nesáhl“ a jen tak to neudělá.

bigstock-199004518.jpg

Vodnáři jsou snílci s obdivuhodnými myšlenkami.
bigstockphoto.com
Vodnáři ledacos vymyslí. Realizovat jejich nápady ale musí někdo jiný.

Tolerance pro tolerantní

Vodnáři bývají neuvěřitelně tolerantní. Nedávají na první dojem a nehodnotí lidi po prvním setkání. Nejrůznější lidské nedostatky snadno skousnou, ale vyžadují totéž od ostatních. Někoho, kdo by je stavěl do latě, by po svém boku nesnesli.

Věří, že každý člověk stojí za poznání a že lidská duše je hluboká. Když si usmyslí, že se do jádra vybraného člověka dostanou, prostě se tam dostanou. A ještě ke všemu to udělají s takovou elegancí, že se dotyčný nebude stačit divit.

Přelétavec, kterého nebudeš mít jistého

Kdybychom měly sestavit seznam těch nejpřelétavějších znamení zvěrokruhu, Vodnář by mu jednoznačně vévodil. Stejně jako i některá další znamení si zakládá na svobodě a nerad se zavazuje k něčemu, co se těžko ruší. Nezřídka žijí Vodnáři ve stálém svazku, ale žádní svatoušci to nejsou a „institut jedné ženy/jednoho muže“ moc nevyznávají. Vzhledem k tomu, že bývají skutečně šarmantní a okouzlující, není divu, že po nich ženy jdou jako slepice po flusu (pardon).

Kdo se narodil v tomhle znamení? Třeba John Travolta, Robbie Williams, Bob Marley, Jennifer Aniston, Shakira, Paris Hilton, Patrik Hezucký, Petr Muk, Jan Revai a další.

Jsi Vodnář nebo máš Vodnáře ve svém okolí? Pasuje charakteristika? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Související články