Jak sbalit Vodnáře? Chce to humor, aktivitu a vlídná slova

Shutterstock
|
06. 02. 2024
|
Vztah s Vodnářem je jako na houpačce. Máš vedle sebe velkého individualistu, ale i chlápka, který má hlavu v oblacích a věrnost mu „pane“ zrovna neříká. Přesto mu nemůžeš odolat? Poradíme, jak na něj!

Charakteristika znamení Vodnáře

Tohohle individualistu a sympaťáka určitě rohlíkem neopiješ. Jeho šarm je pověstný široko daleko. Dokáže zaujmout, zapůsobit, okouzlit a v neposlední řadě také poplést hlavu všem věkovým skupinám napříč pohlavími. Jeho vysoká inteligence jde ruku v ruce s touhou po uznání, nových a netradičních zážitcích i dobrodružství.

Pokud se začne (ve vztahu, při studiu nebo v práci) nudit, okamžitě opouští teritorium a prahne po nových výzvách. Má úžasný smysl pro humor a dokáže si udělat legraci i sám ze sebe. Pochlubit se může také poměrně dobrým „čichem“ na nejrůznější příležitosti i lidi, kterými se obklopuje.

Avšak pozor – většina Vodnářů si k tělu pustí pouze osoby, z nichž má nějaký užitek. Je jedno, jestli mu poskytují tělesné radosti nebo duševní bohatost. V jeho okolí se jednoduše nenachází nikdo, kdo by pro něj nebyl přínosem.

Bohužel, Vodnáři jsou často přelétaví a nedávají na odiv svou skutečnou povahu a slabosti. Měj na paměti, že pokud ho nedovedeš k oltáři, jsi pro něj jen další z mnoha zkušeností. Jakmile ti ale jednou přislíbí svůj život (nikoli věrnost), váš svazek i případné děti, které z něj vzejdou, pro něj budou posvátné.  

A když už jsme u věrnosti – počítej s tím, že vztah s Vodnářem tě podrobí zkoušce ohněm. Protože si Vodnáři nelámou hlavu se sexualitou, počítej s rizikem nevěry. Na druhou stranu jsou však natolik inteligentní, že se budou snažit své selhání zamaskovat, a je tak možné, že se o jeho úletu třeba nikdy nedozvíš.

shutterstock_1151223080.jpg

Vodnáři jsou vyhlášení svou přelétavostí.
Shutterstock
Než se vydáš na lov, rozmysli si, jestli doma někoho takového, jako je Vodnář, chceš.

Jak Vodnáře získat a udržet si ho?

Vodnář k sobě potřebuje rovnocennou, avšak v některých ohledech mírně submisivní partnerku. Protože zrovna neoplývá velkým sebevědomím (byť to v okruhu přátel velmi zdatně maskuje), bude potřeba mu ho neustále zvedat. Proto nezapomínej na upřímné pochvaly, lichotky a vlídná slova.

Do jeho přízně se dostaneš vcelku jednoduše. Stačí mít čím zaujmout. Je úplně jedno, jestli to bude tvůj dokonale hluboký výstřih, tanec na osvětleném parketu nebo smysl pro humor. Jakmile uděláš něco, čím Vodnáře zaujmeš, vezmi jed na to, že tě po zbytek večera nespustí z očí.

Nikdy mu však o sobě neprozrazuj maximum informací a pravidelně si nechávej v rukávě nějaká esa, která budeš postupně odhalovat. Mysli na to, že Vodnáře nesmíš začít nudit, a to v žádném ohledu. Buď aktivní, inovativní a nesnaž se jej v žádném případě omezovat v jeho koníčcích nebo svobodomyslnosti, která tě bude časem pravděpodobně dost štvát.

Zapomeň na majetnické chování a nesnaž se uzurpovat si ho pro sebe. Jakmile začne Vodnář cítit, že si na něj děláš nároky, dokáže otočit o 180 stupňů a ze skvělého a vášnivého milence se rázem stane agresivní záletník, který začne hledat další vhodnou kořist. 

Protože jsou Vodnáři většinou sportovně založení, buď začni provozovat danou sportovní aktivitu s ním, nebo ho aspoň podporuj v jeho snažení, zápasech i tréninzích.

Připrav se také na to, že spolu budete vzájemně soupeřit – ať už se to týká dosaženého vzdělání, výše platu nebo sportovních výkonů. Tvoje úspěchy jsou pro něj hnacím motorem, což tě může občas děsit nebo znervózňovat.

Pokud si chceš Vodnáře dlouhodobě udržet, snaž se v něm vyvolat pocit, že veškerá rozhodnutí, která činí, jsou pouze z jeho hlavy. Nezačínej mluvit jako první o společném bydlení nebo dětech. Tyto otázky ho totiž nesmírně děsí a vyvolávají v něm pravou a nefalšovanou paniku. Pokud chceš žít po jeho boku, obrň se trpělivostí a laskavostí. Jedině tak vedle něj můžeš být doopravdy šťastná.

Autor článku: redakce

Použité zdroje: 

  • elitedaily.com/lifestyle/how-zodiac-signs-win-aquarius-heart
  • nylon.com/life/aquarius-love-and-sex
Související články