Jak sbalit muže ve znamení Střelce? Máme návod!

bigstockphoto.com
|
16. 02. 2017
|
Víš, co ti osud vepsal do hvězd? Jaké překvapení a překážky ti přichystal? A co muži? Co když se zrovna jeden z těch, kteří ti nedají spát, narodil ve znamení Střelce? Pak máš jedinečnou příležitost udělat z něj svého manžela. Poradíme, jak na to!

Charakteristika znamení Střelce

Muž narozený ve znamení Střelce je doslova nabitý ohnivou energií. Mezi jeho typické rysy patří, že nevydrží dlouho u jedné činnosti nebo aktivity. Potřebuje neustále zdolávat nejrůznější výzvy, překračovat mantinely a překážky. Nesnáší nudu, faleš, pomluvy a intriky.

Je to úžasný zvěstovatel vyšších ideálů a pokrokový člověk milující moderní věci a vizionářské představy. Často se také stává, že létá hlavou v oblacích a slepě důvěřuje svému okolí, na což občas také bolestivě doplatí. Střelci si ale nedělají hlavu z neúspěchů, které berou spíše jako možnost posunout se někam dál.

Obvykle platí, že Střelec = úspěšný muž. Střelci totiž mívají nos na nové příležitosti, ale i na penízky, které se u nich hromadí ve větší míře než u ostatních znamení. Střelci se nebojí nových výzev ani větších investic, proto možná občas činí unáhlená rozhodnutí, které jim z bankovního účtu značnou část financí naopak odčerpají.

Na druhou stranu jsou to oblíbení jedinci, kterých je všude plno. Mají spoustu přátel, kteří jsou za ně ochotni dát ruku do ohně, případně je založit a vysekat z každého problému. Jejich život je cestou za dobrodružstvím a nevšedními zážitky, s čímž musí jejich budoucí nevěsty počítat.

maldives-698501_960_720.jpg

Střelci milují upřímné ženy. Takže s nimi jednej na rovinu.
pixabay.com
Romantiku ano, ale vsaď na nádech adrenalinu!

Čti také: Jak sbalit muže ve znamení Býka? Tohle funguje!

Jak Střelce získat a udržet si ho?

V první řadě buď otevřená novým zážitkům, dobrodružství a změnám. Těch totiž bude se Střelcem mnoho. Aby o tebe muž narozený ve znamení Střelce projevil zájem, musíš ho okouzlit třeba netradiční nabídkou s nádechem adrenalinu. Co takhle ho vysvobodit z nudné oslavy a vyrazit společně na noční procházku nedalekým lesíkem? O adrenalinovou zábavu jistě nebude nouze.

Abys od sebe Střelce neodradila, zapomeň na pomluvy, silácké řeči, faleš a intriky. Střelec tě okamžitě prokoukne a zařadí na seznam „nedůvěryhodných osob“, od kterých se bude držet dál. Buď přirozená, svá, ale přesto přitažlivá a sebevědomá.

Pokud sportuješ, máš u Střelce další plusové body. Šachy na něho ale příliš nezkoušej. Nudná rutina ho totiž dovádí k šílenosti. Raději si společně vyrazte na longboard, discgolf nebo slackline. Čím větší úlet, tím víc plusových bodů pro tebe. Připrav se ale na to, že jakmile se o tebe začne Střelec zajímat, bude svou pozornost tříštit mezi desítky dalších vjemů.

couple-731890_960_720.jpg

Nevybal na Střelce hned všechna svá tajemství.
pixabay.com
Střelce musíš hodně zaujmout. Jinak od tebe bude utíkat k jiným ženám.

Kolem prstu si ho uvázat nemůžeš. Na řetěz k topení už vůbec ne. Počítej tedy s tím, že na prvním rande s tebou bude konverzovat o společných zájmech a u toho bude se stejným zapálením vyřizovat firemní maily a pokukovat po obsluhující servírce.

Aby s tebou šel na další schůzku, odhaluj se mu postupně. Zůstaň tajemná a nedostupná. Jakmile za tebou zapadnou dveře od domu, bude umírat touhou opět tě vidět a zjistit o tobě něco nového. Nebuď ale tajemná na úkor lží. Nic si nepřikrášluj a realitu nijak neupravuj. To bys totiž dostala pořádnou STOPku!

Pokud už se Střelec chytne na udičku, vyvaruj se konfliktů, hádek a žárlivých scén. Takovým chováním ho totiž nasměruješ k jiné ženě. Raději se vyzbroj notnou dávkou tolerance a pochopení, protože to je ve vztahu se Střelcem zcela zásadní a klíčové.

Související články