Jak sbalit muže ve znamení Lva? Lehké to mít nebudeš

www.pixabay.com
|
29. 10. 2019
|
A je to tady. Lítáš na růžovém obláčku, v břiše ti víří tisícovky motýlků, hlavu máš jako v jednom ohni a není ani minuta, kdy bys na něj nemyslela. V záplavě informací o svém novém objevu jsi zjistila, že se narodil ve znamení Lva.

Jak tohohle kocoura uhranout a otevřít jeho srdce? Lvi jsou dosti komplikované povahy, a abys je zkrotila, bude to vyžadovat spoustu umu a především trpělivosti. Ani to však nezaručí jistý výsledek. Jsi připravena nést všechna rizika? Tak s námi zjisti, jak Lva sbalit a zejména si ho udržet.

Charakteristika znamení Lev

Kamkoli přijde, všechny oči se upřou na něj. Ani za mák mu to ale nevadí, spíše naopak. Pozornost svého okolí si užívá (nebo se v ní dokonce sám vyžívá) a obdivné pohledy mu dělají velmi dobře. Je to rozený vůdce a vladař, nesnese, když někdo zpochybňuje jeho roli a schopnosti. Zároveň nedokáže překousnout, když se na něj někdo povyšuje.

Díky svým diplomatickým schopnostem postupuje v kariérním žebříčku pekelně rychle. Jeho šarm a umění jednat s lidmi jsou obdivuhodné. Protože ale Lva obdivují nejen v soukromém, ale i pracovním životě, dokáže toho umně využít. Románky na pracovišti nejsou pro Lva nic výjimečného, opět si užívá náklonnost žen, které jeho kouzlu (občas i nedobrovolně) podlehly. Ačkoli to dělá nerad, láme srdce obdivovatelek jako na běžícím páse. Každá žena či dívka je pro něj ale velkou zkušeností a jakýmsi učitelem, který ho posunuje na cestě životem.

2.jpg

Lvi bývají extroverti a rádi jsou středem pozornosti.
Pixabay
Se Lvem to nebudeš mít snadné. Ale s kým to dneska snadné je...

Miluje publikum, je skvělý řečník a zvládá perfektně improvizovat. Zakládá na si na svém vzhledu, kterým okouzluje. Pokud v životě Lva chybí láska, viditelně se trápí, samozřejmě s patřičnou dávkou dramatičnosti. Bud‘ ho musí někdo obdivovat, nebo umře, a to můžete vzít doslova. Pokud máš to „štěstí“ a Lev se ti začne dvořit, těšit se můžeš na okouzlující dárky, pro které klidně sáhne hloub do peněženky. Jen pozor – pokud se mu vzdáš moc rychle, okamžitě o tebe ztratí zájem a začne se poohlížet po nové oběti v okolí.

Co platí na muže ve znamení Lva?

Na rozdíl od mužů ve zrození Panny nebo Býka, které není tak jednoduché dostat, na Lva platí jedno – buď jeho publikum, obdivuj ho, dvoř se mu, plácej ho po zádech a vzhlížej k němu jako k Bohovi. Jedině tak si získáš jeho zájem a případnou náklonnost. Nikdy se nad něj nezkoušej povyšovat, pěkně rychle by tě vyměnil za jiný – submisivnější model.

Nalaď se se Lvem na stejnou vlnu, podporuj ho v jeho koníčcích a zálibách, oceňuj i ty nejmenší detaily. Uvidíš, jak roztaje a začne tě zahrnovat svou ohnivou láskou a bezbřehou náklonností. Stejně jak rychle k tobě ale jeho city vzplanou, tak rychle mohou ochladnout. Užívej si s ním proto každý den, jakoby byl poslední.

Pokud tě Lev pozve do svého luxusního bytu, pozor na to, abys mu nepodlehla natolik, že se tenhle luxus promění ve zlatou klec. Vztah se Lvem totiž není nic jednoduchého. Sám se řídí podle hesla "podle sebe soudím tebe“, a protože je nesmírně šarmantní a okouzlující, čehož umí náležitě využít, bojí se, abys nedělala to samé jako on a tak tě zahrne obří vlnou žárlivosti. Nedávej mu jedinou záminku, aby mohla jeho žárlivost propuknout naplno. Následky by to mělo nedozírné.

3.jpg

Lvy je třeba často chválit.
Pixabay
Pozor na to, aby tě Lev nezavřel do své zlaté klece!

Jak se chovat ve vztahu se Lvem?

Žít ve zlaté kleci se žárlivcem, kterému je vlastní několik rozjednaných romantických vztahů, vztah s kolegyní na pracovišti a nevěra, jíž nemůže zkrátka odolat, není nic záviděníhodného. Proto zmobilizuj síly a připrav se na to nejhorší, co tě může se zrozencem ve znamení Lva čekat. Přesto ti to za to všechno stojí? Fajn! Ale my tě varovaly.

Ve vztahu buď submisivní, nešetři chválou a nedávej mu jedinou záminku k žárlivosti. Když se tě zeptá, na co myslíš a ty zrovna nebudeš mít chuť o svých problémech hovořit, hluboce se ho to dotkne a tahle malichernost může skončit nepěknou hádkou. Proto měj co na srdci, to na jazyku, komunikuj, ale zbytečně ho nezatěžuj. Časem mu totiž přijde, že tvé problémy jsou v porovnání s těmi jeho malicherné a můžeš ho přestat rychle bavit.

Recept na spokojený život se Lvem neexistuje. Ledaže bys byla naivní subinka, které nebude vadit stát ve stínu krále zvířat.

Související články