Jak sbalit muže ve znamení Štíra? Připrav se na výzvu

www.pixabay.com
|
26. 06. 2018
|
Na první pohled možná působí plaše a nenápadně, pokud ale pronikneš do jeho nitra, nebudeš chtít jiného. Štíři jsou nesmírně nevyzpytatelní a dokážou k druhému zahořet nehynoucí láskou. Získat je ale není nic jednoduchého. Jak na to?

Charakteristika znamení Štíra

Je neuvěřitelně klidný a působí velmi vyrovnaným dojmem. Nedává najevo city, ba ani emoce. Copak může být takový muž něčím zajímavý? Chyba lávky! Právě jsi narazila na opravdový exponát, který ale získat pro sebe není tak jednoduché, jak se může na první pohled zdát. Brzy také zjistíš, že to, co sis o Štírovi na první pohled myslela, je úplný opak toho, jaký doopravdy je.

Vášeň – ať už ta v posteli, vztahu, politice, jídle nebo rodině je to, oč tu běží. Štíři jsou nesmírně emotivní a vrhají se do všeho po hlavě. Vždy ale s rozmyslem a dedukcí toho, co pro ně bude zrovna tento krok v blízké i vzdálené budoucnosti představovat.

Štíři na první pohled neodhalují své pravé já, perfektně blufují, a svou pravou tvář neodhalí jen tak někomu. Umí ale zahořet tak nehynoucí láskou, jak je to jen možné. Ale ne jen tak k někomu. Získat si srdce Štíra je výzvou, kterou zvládnou jen ti nejsilnější a nejoddanější jedinci. Odměnou jim ale bude nehynoucí láska, pokora a vášeň, o jaké si dodnes mohli nechat jenom zdát.

Štíři v sobě skrývají dost energie a umí být převelice trpěliví. Snad žádné jiné znamení zvěrokruhu se jim v téhle oblasti nemůže rovnat. Pokud jejich srdce zahoří, pak si dokážou na svůj protějšek počkat. Byť by je to stálo půlku života. Není snadné je vyvést z míry, ale na staré křivdy nezapomínají a umí je oplatit. Mají silně vyvinutou intuici, přísný úsudek a vrozený psychologický talent.

Co platí na muže ve znamení Štíra?

Největší slabinou Štíra je žárlivost a zádumčivost. Proto nedělej nic, aby ji musel projevit. Mělo by to pro vás oba nedozírné následky a vztah by skončil v troskách. Co ale naopak ocení je to, když nad tebou budou mít vliv.

Proto se stav do submisivní role a nedávej příliš najevo svůj exhibicionismus. Štírovi nesmíš dát jedinou záminku k propuknutí žárlivosti. Smetl by z povrchu zemského nejen tebe, ale i případného hříšníka. Nevěra je to, co Štír nepřekousne a neodpustí. I kdyby měl zůstat do konce života sám, s podváděnou polovičkou udělá rychlý proces. V pláč propukne až tehdy, pokud si bude jistý, že ho nikdo nevidí.

constellation-3301760_1280.jpg

Štír neodpouští nevěru. A basta.
Pixabay
Pánové ve znamení Štíra bývají dominantní. To nezměníš.

Pokud zkoušíš sbalit muže ve znamení Štíra, pečuj o sebe a rozmazluj se. Pokud o sebe pečovat přestaneš anebo budeš sedět jako ta šedá myška bez vlastního názoru v koutě, brzy ho přestaneš bavit a on se opět uzavře do sebe. Samozřejmě, že mu udělá největší radost vášnivý sex, ale zároveň i společné zkušenosti při objevování záhad života.

Dej mu prostor pro to, aby tě mohl ovlivňovat, ale zároveň se nauč určovat hranice. Když bys byla příliš povolná, brzy ho opět přestaneš bavit. Také měj na mysli to, že Štír rád překračuje hranice, ale zároveň je rád, když se druhý jen tak nenechá.

Jak se chovat ve vztahu se Štírem?

Pokud ho budeš pomlouvat, přestaneš o sebe pečovat anebo ho nedej bože podvedeš, skončí to pro vás oba hodně špatně. Pokud si z něj budeš dělat legraci, pouštíš se na velmi tenký led, jehož prolomení není ani trochu složité. A to přece nechceš riskovat.

Další variantou, jak ho odradit, může být odpírání jeho největší potřeby – sexu. Když nebudeš vnímat jeho rady a budeš často zapomínat na jeho narozeniny či oslavy výročí, bude si to pamatovat, i když to nedá nikdy najevo. Nejhorší, co mu můžeš udělat, je zrada. Odpouštění není jeho silná stránka, je to naopak ta největší výzva, kterou se má v tomto životě naučit. K tomu u některých jedinců bohužel nikdy nedojde.

Související články