Tohle nikdo nečekal! Který další pár ze Svateb na první pohled se rozešel?

aplausin.cz
|
15. 12. 2021
|
Vztah dalšího páru z pořadu Svatba na první pohled je minulostí. O koho se jedná a co za rozchodem stálo?

Ve druhé řadě oblíbeného pořadu Svatba na první pohled není nouze o opravdovou lásku, ale bohužel ani rozchody. Tentokrát šli od sebe divoká Romana a pohodář Jarda. Přestože šli oba do manželství po hlavě, doma měli hotovou Itálii. Problémy se nakonec vyhrotily natolik, že se Romana s Jardou rozešli.

Co stálo za rozchodem?

Nevěsta se na sociálních sítích svěřila, že kámen úrazu byla komunikace. Ze strany Jardy komunikace vázla, takže vztah na dálku nevydržel. „Nejsme spolu. Po tom, co mi dal prstýnek, jsme se každý vrátili domů. Každý jsme se vrátili do svého a Jarda tak nějak ztratil komunikaci. Není zvyklý mít telefon 24/7 u sebe, což je jasné, ale já zase nejsem zvyklá, aby mi napsal jedenkrát za den,“ svěřila se Romana.

Podle Romany taky měli oba trochu jiný pohled na věc. Šlo nejen o jejich rozdílné povahové rysy a způsob řešení konfliktů, ale nejspíš i přístup k celému vztahu. „To, že se někdo přihlásí 'jen tak z hecu' a pak se prezentuje jinak, už není můj problém. Jsem, jaká jsem, a omlouvat se za něco nebudu. Nesnáším lži a tolerovat je nebudu,“ uzavřela Romana.

obrazek2.png

Tomuhle páru to taky nevyšlo.
aplausin.cz
A přitom jim to spolu tak slušelo.

Andrea a Kadri na ostří nože! Jak to bylo doopravdy?

Už dřív oznámili rozchod sympatický pár Andrea a Kadri. Andrea, která při posledním setkání s Kadrim za přítomnosti kamer celkem mlžila, na sociálních sítích konečně prozradila, jak to tehdy doopravdy bylo. „Nejvíc mě zklamalo, že mi lhal ohledně toho, že finančně vypomáhá rodině, a přitom splácí ve Švýcarsku své dluhy za hraní automatů.“

Kadriho reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Andreu označil za lhářku, toužící po slávě. Podle Andrey Kadri na sociálních sítích podporuje nenávistné komentáře na její osobu, Andrea si z toho ale moc hlavu nedělá, a dokonce si už našla novou lásku.

obrazek3.jpg

Ani tenhle pár už spolu není.
aplausin.cz
Andrea s Kadrim na sobě nenechali nit suchou.

Víc fotek a informací o pořadu najdeš na aplausin.cz.

Související články