Horoskop na únor 2022: Blížencům hrozí pokuty, Vodnáři budou plní nápadů

Bigstockphoto
|
29. 01. 2022
|
Venku je zima, auto ti zapadalo sněhem, už sis málem pětkrát zlomila nohu na ledě… Únor může být pořádně krutý. Ale nemusí! Podívej, co pro tebe mají hvězdy!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Pokud ses dlouho toužila dostat do společnosti konkrétních lidí, v únoru se ti to pravděpodobně povede! Minimálně o sobě dáš vědět, a to v tom nejlepším světle.

Samotný začátek měsíce může být trochu náročnější – můžeš řešit nejen lidi kolem sebe, ale taky možnou změnu bydliště nebo práce. Pokud půjde spíš o to druhé, vnese to do tvého života víc peněz a možná i nějaké to splněné kariérní přání.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Novoluní 1. února nasměruje Býky zejména v oblasti kariéry zase o něco výš. Pravděpodobně začneš pracovat v lepších podmínkách a pochvala od nadřízeného na sebe taky nenechá dlouho čekat.

Na druhou stranu ale nezapomínej na své blízké a na sebe – pokud tě tvoje práce stresuje, ale nedokážeš se jí vzdát, nauč se „vypnout“ a aspoň jeden den v týdnu se věnuj jen svým blízkým, případně sama sobě a svým zálibám.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blížencům to bude hned první tři dny váznout s úřady. Jestli aktuálně řešíš úřední záležitosti, tyhle dny ti dají zabrat. Pak už se ale všechno začne hýbat tím správným směrem.

Blíženci budou hodně řešit peníze – hlavně půjčky, hypotéky nebo dědictví. Opatrně na všechno, co podepisuješ! Další oblastí, která je v únoru nejspíš potrápí, bude doprava, potíže s autem, nějaké zpoždění na důležité cestě nebo pokuty. Tak pozor na to.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou na začátku února hodně vzpomínat na své předky a na to, co jim po nich zůstalo. Na druhou stranu se jich spousta pustí do tvorby nového života – jestli se s partnerem snažíte o potomka, bude na to ideální doba!

Ve druhé polovině měsíce se bude všechno točit kolem vztahů. Sama dobře víš, že některé jsou spíš na obtíž a že by bylo lepší je utnout, ať už jde o partnera, kamarádku nebo tetičku ze třetího kolene. V některých vztazích dokážeš ještě udělat kompromis, s jinými skoncuješ. A bude to tak dobře!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi se budou před úplňkem (16. února) potýkat s problémy ve vztazích a taky budou dost řešit finance. Možná tě pozlobí rozhazovačný protějšek, možná budeš naštvaná sama na sebe, že jsi víc nešetřila, když jsi mohla. Nedá se nic dělat, nejspíš se budeš muset na nějaký čas uskromnit.

Potíže můžou nastat i v práci, kde ti nejspíš přeteče pohár trpělivosti s kolegou nebo nadřízeným. Pro dobro vás všech tentokrát celou věc v tichosti přejdi a udělej si o situaci obrázek do budoucna.

bigstock-wirehaired-vizsla-dog-interfer-410537767.jpg

Současné problematické situace raději přejdi. Hádka by se nevyplatila.
Bigstockphoto
Lidi ti v únoru polezou na nervy. Nejlíp ti bude s parťákem z říše zvířat.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se dost možná konečně vykřesaly z protivně vleklé nemoci. Ještě než začneš zběsile dohánět pracovní resty, vydej se pořádně okysličit ven, utřiď si myšlenky a teprve potom se pusť do práce. Půjde ti to mnohem líp!

A u práce ještě zůstaneme. Pravděpodobně už i na tebe konečně dojde, když se budou rozdávat peníze navíc ve formě odměn. Aby taky ne, poslední měsíce jsi makala a jednoznačně si to zasloužíš. Nejlepší bude investovat peníze do sebe – co takhle wellness pobyt, nebo rovnou pár dní v teplých krajích?

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou v únoru tvořit – buď pracovně, nebo osobně (početí potomka bude obzvlášť snadné). V práci se budou chtít víc profilovat a hvězdy jim k tomu otevírají dveře dokořán.

Okolo úplňku (16. února) si konečně uděláš jasno v tom, co od sebe a od života v dalších letech čekáš a kam chceš patřit. Dost ti může napovědět intuice, ale od věci nebudou rady ani starších žen v rodině, jako je maminka nebo babička.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři sice budou v jednom kole a v hlavě budou mít především svoje představy o bydlení v budoucnu, měli by si ale udělat čas na svoje příbuzenstvo, které je pravděpodobně zastihlo naposledy o štědrovečerní večeři. Tak hurá na návštěvu!

Kolem 16. února, kdy dojde k úplňku, se může odehrát naprosto osudová situace, která tvůj život natočí jiným směrem, než sis představovala. Půjde hlavně o práci, zajištění a celkovou životní stabilitu. Neboj se toho, nemusí to být hned zlé.

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Patříš ke Střelcům? Pak se zklidni! Se svými známostmi nejspíš v poslední době jednáš dost povrchně a shora nahlížíš taky na svoje kolegy. Ještě chvilku a můžeš si být jistá, že se ti obojí dost nepěkně vymstí.

Ve druhé polovině měsíce si dej pozor na přemíru stresu a málo odpočinku, ať už pasivního, nebo aktivního. Nepřeceňuj své síly, zaměř se radši na udržitelné tempo. Pak se dá všechno do pořádku.

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Zrozenkyně v tomhle znamení by si měly v únoru dávat opravdu pozor na nechtěné otěhotnění. Radši kombinuj metody antikoncepce, pokud zrovna neplánuješ s drahouškem zakládat rodinu. Dvojnásob to platí tehdy, když máš třeba jen kamaráda s výhodami nebo úplně náhodné známosti.

Je tu ovšem skvělá zpráva pro ty Kočky, které si na někoho vyloženě brousí drápky a rády by to s ním myslely vážně. Během února budeš mít příležitost se ke svému idolu přiblížit a udělat na něj dojem. Buď přirozená a spolehni se taky na atmosféru svátku svatého Valentýna.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři se v únoru budou cítit jako znovuzrození. Pocítí neobvyklý příval energie a sil, nebudou se bát pustit se do náročných, a proto dlouho odkládaných projektů. Překonej ten nejtěžší krok a budou se dít věci!

Tvoje ožití bude pro všechny ve tvém okolí úžasně osvěžující. Neboj se přijít s novými nápady třeba i doma, je pravděpodobné, že se setkají s úspěchem. Zároveň se ale taky snaž trochu šetřit, ať za měsíc nebo dva nepadneš vyčerpáním. To by bylo nepříjemné.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se budou v únoru hodně zabývat minulostí, hlavně tou svojí. Nemysli na to, kolik chyb jsi v životě nasekala. Radši se dívej do budoucnosti a snaž se ze svých minulých problémů ponaučit.

Nepodceňuj preventivní prohlídku a dohlédni i na partnera a děti. Zdraví teď bude velké téma. Dopuj se vitamíny a minerály, vyhneš se tak mnohým komplikacím. A zkusit můžeš i otužování nebo pravidelné saunování!

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články