Ušetřit při běžném nakupování je jednoduché. Víš, jak na to?

www.pixabay.com
Komerční článek
|
26. 03. 2018
|
Všimla sis někdy, že některé věci, jako třeba tvoje oblíbená káva nebo některé druhy zeleniny a jogurtů jsou tak drahé, že je skoro nikdo nekupuje, když zrovna nejsou ve slevě? I ty si tyhle slevy pohlídej. Pořádně tak ušetříš a radost si pak uděláš i něčím jiným.

Abys nemusela prohlížet všechny ty tištěné letáky, které ti pak zabírají místo v koši, jednoduše mrkni na šikovný portál, který pro tebe všechny slevy v různých marketech zmapuje a naservíruje ti je jako na stříbrném podnose.

Najít slevu ještě nebylo jednodušší

Kromě toho, že tady můžeš listovat všemi možnými akčními letáky na jednom místě a online, jednoduše se podíváš na slevy i podle kategorií zboží. Potřebuješ se vybavit drogerií, protože se stěhuješ do nového a nic zbytečného s sebou nechceš z místa na místo tahat? Nebo chceš levněji sehnat dobroty pro svého zvířecího miláčka? Ve slevách se dá jednoduše zorientovat, protože jsou vždy pečlivě seřazeny a roztřízeny.

shopping-2615482_960_720.jpg

Nákup je lepší si sepsat na lísteček a nebrat v obchodě nic jiného.
Šetřit je docela jednoduché, když víš, jak na to.

Na webu i v aplikaci – pro rychlý nákup

Pokud máš hlavu plnou starostí a nepamatuješ si, ve kterém marketu mají slevu na jedno a ve kterém na druhé, uděláš nejlíp, když si stáhneš aplikaci do mobilu a nakupovat půjdeš s ní. Moc místa v telefonu ti nezabere a možná se ti v ní bude orientovat líp než na webu.

Náš tip: Vytvoř si přímo v aplikaci nákupní seznam! Když se ho budeš držet a nebudeš v obchodě brát nic navíc, uvidíš, že šetření najednou půjde jako po másle. To, kolik ušetříš, ti aplikace hned spočítá.

Je zbytečné nakupovat za draho

Jen málokdo z nás si může dovolit zbytečně kupovat drahé věci. A platí to i o jídle. Proč si třeba neudělat zásobu mléka nebo mouky, když je právě v akci? Je to mnohem hospodárnější, než chodit každý druhý den do obchodu a nechávat v něm tučné částky za to, že jsi před pár dny zapomněla něco koupit a teď už to zase ve slevě není.

Související články