Horoskop na leden 2023: Raci budou muset zamakat, Střelci se rozvášní

Shutterstock
|
27. 12. 2022
|
První měsíc nového roku už je skoro na svém startu. Podívej se, jaké události tě čekají, a buď připravená na to, co tě nemá minout!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Následky bujaré oslavy konce roku tě v prvních lednových dnech pěkně potrápí. Kocovina, únava a k tomu ještě nutnost pracovat, to bude kombo, které si příště určitě rozmyslíš.

Navzdory tomu, že nový rok nezačne úplně šťastně, se můžeš těšit na příjemný měsíc plný zimních radovánek (ať už to bude výjezd na hory, nebo saunování ve městě), úspěchu v práci a klidu v partnerském životě. Jako by u tebe došlo k restartu, znovuzrození a dobití baterek. Teď si klidně můžeš užít pocit nesmrtelnosti (ale pozor na přechodech pro chodce).

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci budou do úplňku, který nastane 7. ledna, bojovat s dokončením něčeho, co už je pěkně dlouho otravuje – může jít o úřední záležitosti, výměnu auta nebo třeba nevyhovující práci. Tím se jim nesmírně uleví, naordinují si dovolenou a tu si pak i náležitě vychutnají.

Pozor si dávej na případnou nevěru, ta by se rozhodně nevyplatila a propálila by se ještě dřív, než bys to vůbec čekala. Zvlášť pozor si dávej na románky na pracovišti, které by dost nerad viděl i tvůj šéf a nejspíš by se ještě víc zaměřil na tvoje pracovní výkony.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

První dekáda bude u Blíženců o penězích. Budeš chtít co nejvíc vydělat, možná se zkusíš i vsadit nebo přijdeš k financím, které ani trochu nečekáš. Možná budeš překvapená, co všechno se bude dít.

V lednu si dávej extra pozor na pusu a svou prostořekost. Konflikt to může způsobit hlavně v práci, ale pochopení pro některé výroky nemusí mít ani tvoje drahá polovička nebo její úzkostlivé příbuzenstvo.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou v lednu v jednom kole, lenošení jim fakt nehrozí. Pokud se chceš utrhnout aspoň na pár dní na hory, budeš toho muset v práci stihnout víc, než jsi předpokládala, takže odjedeš strhaná, ale bude to stát za to.

Nov, který se odehraje 21. ledna, odstartuje období plné vášně a intimity i peněz a majetku. Pravděpodobně budeš přemýšlet o tom, jestli opravdu žiješ tam, kde žít chceš, případně jestli by si tvůj domov nezasloužil nějakou tu rekonstrukci.

A pořádek si nebudeš dělat jenom v domácnosti. Otevře se téma lásky a partnerství. Chceš váš vztah někam posunout? Teď je na to vhodná chvíle, tak směle do toho!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Babička, maminka, sestra nebo třeba tchyně. Ženy rodu budou zase řádit a ty si to s nimi celé pěkně „vyžereš“. Když budeš mít pocit, že jsou jejich nářky nad tvoje chápání a kapacity, neboj se ze situace s omluvou odejít. Tvoje duševní zdraví ti poděkuje.

Kromě dam z příbuzenstva si dávej pozor na klasické zimní „radovánky“, jako je padající sníh nebo led ze střechy, případně neposypaný chodník a zasednutý kotník. Zimu by sis neužila ani trochu, a to by tě určitě mrzelo. Poctivé dávky vitamínu C ti zase zajistí poslušnou imunitu.

shutterstock_758430031.jpg

Pokud nemáš ráda zimu, najdi si způsob, jak si ji i ty užiješ!
Shutterstock
Užívej si zimu po svém, i kdyby to mělo být na gauči s hrnkem horkého čaje!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se v lednu pracovně rozjedou, že jim jen málokdo bude stačit. Nový impuls k perfektně odváděné práci dostanou už koncem roku 2022, v lednu ze sebe pak vydají maximum. Kromě skvělého pocitu z výsledku si přijdou i na krásné peníze, což ukonejší jejich po svátcích uplakané konto.

Koncem ledna tě může nejednou přepadnout pocit zbytečnosti a marnosti. Nezapomeň, že na tyhle trable nemusíš být sama – máš kolem sebe přátele, kterým jsi za poslední měsíce neuvěřitelně pomáhala a kteří ti to nesmírně rádi oplatí.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy si v lednu polepší, možná už v prosinci 2022 si vydupou lepší ohodnocení své práce a s příchodem nového roku se ho dočkají. Už bylo na čase, že? Důležitou zprávou je to, že budeš dokončovat záležitost, kterou jsi rozjednala na jaře 2022. Důkladně promysli všechny kroky závěrem, ať z toho můžeš mít dobrý pocit.

Ve druhé polovině týdne budeš tak kreativní, že se tvoje okolí nebude stačit divit. Navíc budeš neskutečně zářit a přitahovat k sobě lidi, kteří by v tvém dalším životě mohli sehrát důležitou roli. Dívej se pořádně kolem sebe, možná tam bude i nějaký pan Dokonalý!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

U Štírů se to v lednu bude točit kolem auta – můžeš dostat pokutu, řešit technickou nebo drobnou nehodu, která tě ale dlouho trápit nebude. Dávej hlavně pozor, ať někomu neublížíš, protože by sis to nikdy neodpustila, znáš se.

Štíři taky začnou pracovat na svojí kondičce, což bude jednoznačně ku prospěchu. Pravidelný sport najednou nebude sprostá fráze, zdravá strava taky konečně obstojí. Kde se najednou vzala motivace? Možná tušíš!

Pamatuj na to, že ať se děje cokoli, vždycky je to jen to, co se opravdu dít má. A jak se tak říká – všechno zlé je k něčemu dobré, i když to tak zprvu nevypadá.

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Střelci budou mít začátek roku poměrně divoký, co se milostných aférek týče. Nevěry budou prozrazeny, ale vyjít z toho můžeš ještě hůř – nechtěnému těhotenství se některá Střelkyně nevyhne a s pohlavními chorobami se taky dosud setkáváme, tak pozor na to, zvlášť jestli střídáš milence jako ponožky.

S novoluním, které nastane 21. ledna, se k tobě nejspíš dostane poměrně závažná zpráva. Chvíli ti bude trvat, než ji úplně zpracuješ, ale nakonec co – nějak se s tím prostě poprat musíš. 

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Nějaká nevyřešená otázka s partnerem se táhla dlouhé měsíce až doteď. Leden ji znovu vytáhne zpod koberce, kam jste ji „úspěšně“ zametali, a hvězdy varují, že to bude asi pořádný fičák. Vyloučeno není ani to, že půjdete od sebe. Pokud jste spolu poslední měsíce spíš přežívali, věř, že to bude ku prospěchu věci.

Ke konci měsíce zabereš v práci, což ti pomůže překonat i vztahové problémy. Šéf navíc tvoje nadšení pro věc ocení. Taky tě může čekat pracovní cesta, případně školení, které tě zase posune o něco výš. Ber to!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Spousta Vodnářů se bude během ledna potýkat s psychickými problémy. Když budeš mít pocit, že už se svými emocemi neporadíš sama, prostě se odhodlej a objednej se k odborníkovi, který ti pomůže. Neřešené problémy duševního rázu se můžou snadno projevit na tvém těle.

Od novoluní, které nastane 21. ledna, to bude jiná písnička. Pookřeješ nejspíš hlavně proto, že se ti dostane pozornosti od někoho, kdo je ti blízký, a může dokonce nastat příležitost pro plnění vlastních snů, ať už pracovních, cestovních, nebo třeba právě těch partnerských. Zvládneš to!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vypadá to, že Ryby už delší dobu trápí rodinné záležitosti a spory, které neberou konce, a to nejspíš jen proto, že nikdo ze zúčastněných není schopen kompromisu. Můžeš to být ty, kdo tuhle nepěknou situaci rozsekne, v lednu k tomu bude vhodná doba.

Koncem měsíce tě možná přepadne troška té melancholie a budeš přemýšlet, co se sebou dál. Nech myšlenky proudit hlavou a uvidíš, že určitě přijdeš na něco, co rozptýlí tvoje pochyby o sobě samotné.

Tvoje domácnost se asi dočká změn, budeš chtít vylepšovat, ale naštěstí si vystačíš s novými závěsy nebo jinými bytovými doplňky. Žádné velké rekonstrukce se jen tak konat nebudou.

Zdroj

Související články