Horoskop na listopad 2023: Raci začnou spřádat vánoční plány, Ryby se budou rozcházet

Shutterstock
|
31. 10. 2023
|
Listopad je na spadnutí a to znamená jediné – máme pro tebe čerstvý horoskop na celý měsíc! Podívej se, na co bude fajn se připravit a co bys rozhodně neměla podcenit.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Když se ti povede dát v listopadu hlavy dohromady s někým schopným, můžete na svět přivést projekt, který vám oběma pomůže zbohatnout. Jen si dopředu ujasněte priority a rozdělte si role, ať to celé neskončí dřív, než řekneš „tohle jsme neměli dělat“.

Ve druhé polovině měsíce se ti zachce trošku cestovat. Možná si naplánuješ jen odpočinek v nějakém příjemném wellness, možná z toho ale bude vánoční dovolená někde v exotice a bez všeho toho zbytečného adventního shonu. Jen si to užij!

Na co si dát pozor: S partnerem se můžete trošku dohadovat o penězích. Zatímco on by je utrácel za zbytečnosti, ty je chceš použít na něco smysluplného. Bude to chtít striktní promluvu.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci jako by se z podzimní dovolené, na které si chtěli prodloužit léto, vrátili zatím jen fyzicky. V práci se jim příliš nelíbí, i když ji jinak dělají rádi, chybí jim sluníčko a leze na ně podzimní depka. Zaměř se na příjemné maličkosti, dělej si drobné radosti a naordinuj si víc času s přáteli, rodinou nebo domácím mazlíčkem – ten na tebe bude mít ještě blahodárnější vliv než obvykle.

Čeká tě vyřizování ohledně peněz. Může jít o půjčku (kterou sis vzala, nebo ji naopak někomu poskytla), ve hře je dědictví, peněžitý dar i výhra. Vždycky to ale bude spojené s jistou úřední záležitostí, ze které nebudeš ani za mák nadšená. Jakmile to ale vyřešíš, uleví se ti.

Na co si dát pozor: Neboj se pasivního odpočinku. V práci jsi v jednom kole a ve volném čase chceš podávat fyzické výkony na vysoké úrovni. Tvoje tělo ale nejspíš už dlouho volá po odpočinku v jeho nejčistší formě! Zkus niksen!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci se budou starat o zdraví – o to svoje i o zdraví svých blízkých, především starších členů rodiny. Bude to možná podzimní splín, co je donutí zaměřit se víc na dlouhodobé bolístky, které se jim dosud dařilo přecházet. Jednoduché to s nimi nebude, ale přes palubu je nehodíš. Drž se!

Za odměnu ti hvězdy přiklepnou pár krásných chvilek s tvou drahou polovičkou. Víš, že se o ni můžeš kdykoli opřít. Tentokrát ti pomůže úplně vypnout – třeba už tím, že pro tebe přichystá parádní překvapení.

Na co si dát pozor: Nenechávej na sobě štípat dříví. Pokud máš povinností až nad hlavu, poděl se o ně s nimi – doma s dětmi, v péči o starší členy rodiny třeba se sourozenci.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Jak je to dlouho, co sis slíbila, že budeš posilovat svou imunitu a začneš se otužovat? Tak dlouho, že tě zase stihne brzy dohnat zánět průdušek nebo jiná „milá“ záležitost. Naordinuj si dostatek vitamínů a minerálů na každý den, a kdykoli to půjde, vydej se na čerstvý vzduch.

Spousta Raků bude už v listopadu spřádat plány na rodinné Vánoce. Ráda hostíš a nadšeně sezveš rodinu i nějakého toho osamělého kamaráda. I když se všichni tváří, že už si zvykli a že se to od tebe vlastně očekává, ve skrytu duše se na tyhle svátky díky tobě celý rok těší a jsou ti vděční.

Na co si dát pozor: V listopadu s tebou budou šít všichni čerti, a tak nebude divu, když ti dá rozmrzelý partner najevo, že by ses mohla trochu uklidnit. Nebo ho ze svých aktivit tentokrát vynech a užij si svůj elán naplno sama!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi se poslední dobou necítí psychicky dobře a v listopadu se to bohužel spíš vyhrotí, než zlepší. Úbytek denního světla nikomu neprospívá a těm „nalomeným“ už vůbec ne. Jestli už si nevíš rady a nemáš z ničeho radost, neváhej a obrať se na odborníka. O Vánocích už můžeš mít s troškou snahy v hlavě mnohem čistěji.

Ve druhé polovině měsíce budeš řešit bydlení. Jestli se chystáš v následujících měsících změnit adresu, možná to pro tebe bude skvělý životní impuls. Tím spíš se musíš dát dohromady, abys mohla začít s čistým štítem. Zvlášť pokud se stěhuješ do ciziny, na což ses ještě nedávno těšila!

Na co si dát pozor: Není tvým problémem náhodou fenomén dnešní doby – overthinking? Zjisti, jak s ním zatočit!

Panna (23. 8. – 23. 9.)

Partner by ti snesl modré z nebe a za poslední měsíce toho pro tebe udělal opravdu hodně. Zkus ho příjemně překvapit a dát mu najevo, jak moc si ho vážíš. Radost z toho nakonec budete mít oba a váš vztah to pěkně upevní.

Úplněk, který nás čeká 27. listopadu, slibuje uzavření nějaké pracovní záležitosti. Můžeš najít nového klienta, v práci povýšit nebo ti naopak přeteče pověstný pohár trpělivosti a dáš výpověď. Zatím se neví, co to bude, ale pamatuj – vždycky je to ku prospěchu.

Na co si dát pozor: Partnera nebereš jako samozřejmost. Dej mu to ale občas najevo, ať takového dojmu nemá šanci nabýt!

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Váhy by se měly během listopadu držet v teple, a když už půjdou na delší dobu ven, tak pořádně oblečené. Víc než kdy jindy jim hrozí angína, která by jim narušila plány, na něž se těšily.

Listopad pro tebe bude jinak pěkně úspěšný. Na co sáhneš, to se ti povede. Nebude překážka, kterou bys nedokázala zdolat vlastními silami a třeba i s trochou toho štěstíčka. Můžeš si dovolit i trochu zariskovat, jak by sis za normálních okolností netroufla. Hvězdy jsou ti teď ale extra nakloněny!

Na co si dát pozor: Když na sebe budeš dávat pozor, podzim ustojíš ve fyzické i v psychické pohodě. Chce to dostatek spánku a pohybu i vyváženou stravu!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři už od jara hledali tu správnou cestu životem, která by je naplňovala a bavila. V listopadu na ni konečně kápnou, respektive přijdou na to, že jim nic extra nechybí a mají dostatek všeho, co k relativně spokojenému bytí potřebují. Občas to sice zaskřípe a budou na tebe dotírat podzimní chmury, ty se ale jen tak nedáš.

Ke konci měsíce se k tobě nejspíš dostane k podpisu nějaká smlouva. Dobře si ji přečti, ať máš klidné spaní. Může se to týkat bydlení, peněz i práce. Když se ti něco nebude pozdávat, radši to řeš ještě před podpisem.

Na co si dát pozor: Nenech si kazit náladu rozpoložením svého okolí. To bys mohla být smutná nebo naštvaná neustále. Jeď si pěkně po svém a případné energetické upíry nemilosrdně škrtni ze života.

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Na některé zrozence tohohle znamení můžou dotírat bývalí partneři. Není tvou povinností se s nimi stýkat, protože oni si chtějí dát kafíčko a zavzpomínat. Slušně, ale striktně a jasně setkání odmítni, pokud se ti na něj nechce, nebo ho jednoduše ignoruj. Už dávno máš svůj život a navíc nevíš, o čem bys s nimi měla diskutovat.

Jestli ti bude v listopadu něco dělat radost, pak to bude práce. Do úspěšného konce totiž dotáhneš projekt, který měl spíš tendenci se zpožďovat. Díky tvé píli ale bude hotový a šéf to rozhodně neponechá bez slovní a finanční odezvy. Pokud pracuješ sama na sebe, prostě se za úspěch taky sama odměň!

Na co si dát pozor: Nečekaný kontakt od některého z bývalých partnerů tě uvrhne do nejedné nepříjemné myšlenky. Okamžitě si to zatrhni, ať z toho není spirála. Jednou jsi udělala tlustou čáru a dobře víš proč.

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Kozorozi se budou potýkat se zdravotními problémy. Nepůjde o nic vážného, jako spíš o banality, které ti ale budou znepříjemňovat každodenní život. Až se z toho dostaneš, začni pravidelně chodit do sauny a začni baštit aspoň vitamín C a zinek, když už ne celé spektrum vitamínů a minerálů.

Během měsíce se ti nejspíš svěří kamarád nebo kamarádka s problémem, nad kterým nepůjde mávnout rukou. Může jít o nevěru, nedostatek financí a žádost o půjčku nebo třeba o vyhazov z práce ke konci roku. Vyslechni, jak to umíš, a pak pomoz najít řešení – to ti totiž jde a dotyčná osoba ví, proč přišla právě za tebou.

Na co si dát pozor: Drobné zdravotní komplikace nepodceňuj a nesnaž se je za každou cenu přecházet. Mohly by se ti vrátit jako bumerang a v ještě horší podobě.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři to šije a nejradši by na Vánoce odletěli k moři. Proč ne? Začni spřádat plány a leť klidně sama, pokud nemáš partnera, který by tohle nadšení sdílel. Nebo sbal celou rodinu a svátky letos vynechte, cpát se kaprem a bramborovým salátem a pak ještě cukrovím není povinnost.

V práci to dře? A není čas změnit kariéru? Přichází ideální doba někam se posunout a najít nové podněty k činnostem, které tě bavily, než přišla rutina ve stávajícím zaměstnání. Schopná jsi na to dost. Věř si a můžeš se těšit na skvělou práci!

Na co si dát pozor: Nedělej unáhlená rozhodnutí. Než dáš výpověď, ujisti se, že s tebou v nové práci počítají. A než začneš partnerovi vyhrožovat rozchodem, promysli, jestli situaci zbytečně moc nehrotíš.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou během listopadu především zápolit se stresem. Dobrá atmosféra nebude panovat ani v práci, ani doma. Tudy se možná přehnala velká bouřka, kterou se snažíte ze všech sil ustát, ale nejspíš to není ve vašich možnostech. Zkuste to zhodnotit konstruktivně, kriticky a bez emocí. Rozchod by pro vás možná byl uspokojivější.

Listopad ale přinese i příjemná zjištění. Třeba to, jak moc na tvé pohodě záleží tvým přátelům. Náruč i rameno ti nabídne každý, komu si posteskneš, že je ti ouvej. Každý, kdo tohle má, má ohromné štěstí.

Na co si dát pozor: Přechozený vztah už nemá smysl. Jen byste se trápili. Nenech se uvrtat do dalšího kola, které vás oba vyčerpává. A neboj se, sama o Vánocích nebudeš!

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Autor článku: redakce

Související články