Eva Samková a Marek Adamczyk: Příběh jejich seznámení tě pobaví

AplausIn
|
07. 02. 2022
|
Nejlepší česká snowboardistka Eva Samková tvoří s hercem Markem Adamczykem pár už přes 3 roky. Jak se slavná dvojice dala dohromady?

Snowboardistka Eva Samková (28) neprožívá zrovna růžové období. Po vážné zlomenině obou kotníků na prosincových závodech v rakouském Montafonu musela účast na letošních zimních olympijských hrách v Pekingu pověsit na hřebík.

Eva se ale nevzdává a intenzivně pracuje na rehabilitacích, aby stihla aspoň konec sezóny. V náročném období našla oporu v partnerovi, herci Marku Adamczykovi (34), kterého známe například ze seriálu Kukačky. V talkshow 7 pádů Honzy Dědka se oba rozpovídali o tom, jaké bylo jejich seznámení. Příběh jako z pohádky nečekej. Byla to právě Eva, kdo se chopil iniciativy!

První seznámení bylo plné rozpaků

Marek se s Evou se seznámil v roce 2018 na koncertě Pro Světlušku, kde dostal za úkol udělat se sportovkyní rozhovor. Evu v té době vůbec neznal, ale prý mu připadala zvláštní kvůli svému pověstnému knírku, který nosí na závodech. Navíc byl z přímého přenosu pekelně nervózní a během rozhovoru vytrousil pár trapných vtípků.

Taky pro Evu bylo první setkání s Markem trochu rozpačité. Když jí bylo oznámeno, že s ní bude dělat rozhovor Marek, myslela si, že půjde o Marka Ebena, na kterého se hodně těšila. Místo něho ale přišel Marek Adamczyk!

Eva musela jít vztahu naproti

Marek potom Evu začal sledovat na Instagramu, ale neozval se jí. Sportovkyně tak vzala situaci do svých rukou. „Napsala jsem mu první. Dával vtipné Instastories a já mu napsala, že je skoro stejně tak vtipnej jako já. To zabralo a pak mě pozval do divadla,“ popsala Eva začátky vztahu.

obrazek2.jpg

Eva Samková si s přítelem zahrála i ve filmu.
AplausIn
Evě to v připravovaném filmu Poslední závod moc sluší.

Zahráli si spolu i ve filmu

Nesmělému Markovi iniciativní partnerka vyhovuje. O Evě mluví jako o dračici, a jak přiznal pro magazín Blesk, při závodech se o ni často bojí. Při současné rekonvalescenci se jí snaží být ve všech směrech oporou.

Ještě před nehodou si společně zahráli ve filmu Poslední závod, který popisuje legendární lyžařský závod, při kterém tragicky zahynuli Bohumil Hanč a Václav Vrbata. Premiéra filmu je naplánovaná na 24. března 2022, tedy přesně v den 109. výročí tragédie.

Více informací o slavném páru najdeš na Aplausin.cz.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3, zdroj 4, zdroj 5

Související články