Prostřeno! z Ústeckého kraje ovládne taktička s dobrým srdcem

Shutterstock
|
09. 02. 2023
|
Prostřeno! bude v následujícím týdnu opět nabité recepty české i zahraniční kuchyně. Komu se podaří překonat trému, splnit úkol týdne a vyvařit si 60 000 Kč?

V pondělí se k plotně postaví dvaadvacetiletá Marie, která je svobodná a žije s rodiči. Do soutěže se přihlásila sama, protože tvrdí, že za život se má zkusit všechno. Pokud by v soutěži vyhrála, peníze by věnovala rodičům na rekonstrukci hájovny. Pro své hosty připraví myslivecké menu a jako zábavu zvolí poznávání hlasů zvěře a sokolníky.

Úterní Prostřeno! ovládne projektant Pavel, který se ho už v minulosti zúčastnil. Tentokrát si pro své hosty připraví posezení u ohně s kytarou. Za případnou výhru by si pořídil sadu nových hrnců. Jak se mu bude kulinářský koncert dařit?

Ve středu hostům uvaří maminka na mateřské dovolené Pavla (34), která se i v profesním životě věnuje dětem. Absolvovala studium programu Pedagog volného času, Asistent pedagoga, Speciální pedagogika a Vychovatelství. Pavla bude taktizovat. Pokud vyhraje, chce koupit synovi nějaké hračky, případně se o výhru podělit se spoluhráči.

Čtvrteční Prostřeno! ovládne třiatřicetiletý podnikatel Martin, který miluje českou klasiku a minutky. Martin je rozvedený a má dvě dcery. V současné době je nezadaný a svobodný. Menu sestavil z jídel, která mu chutnají. Zaujme jeho skladba ostatní a zvládne připravit úkol týdne?

V pátek se k plotně postaví podnikatelka Eva (42), která se nyní věnuje vaření i profesně. Společně s manželem Michalem, který pracuje jako firemní právník, mají postiženého syna Viktora. Do pořadu se Eva přihlásila sama, protože je pro ni výzvou. Ráda zkouší nové věci, a zároveň ji zajímá, jak ostatní žijí a bydlí.

Tipneš si, kdo tohle Prostřeno!, které můžeš sledovat od pondělí do pátku vždycky v 17:50, vyhraje?

Zdroj

Související články