Jak vybrat vánoční dárek pro muže?

www.hubatacernoska.cz
|
29. 10. 2018
|
Ať už si tuto otázku položíte dva měsíce před Vánoci, anebo jen týden před nimi, nepochybně se jí v předvánočním období nevyhnete. Máme pro Vás několik tipů, jak tento "problém" zdárně vyřešit a nemít z toho zbytečně "velkou hlavu".

Spousta chlapů nám pátrání po dárku usnadní tím, že mají nějakého koníčka, zálibu, od které se můžeme odrazit. Existují dárkové e-shopy, které mají nabídku dokonce takto pěkně podle koníčků rozdělenou. Konkrétně třeba internetový obchod s velmi originálním, vtipným a nápaditým dárkovým sortimentem Hubatá černoška (ano, tak se skutečně jmenuje). Vánoční nebo třeba narozeninové dárky pro muže tak můžeme objevit třeba mezi dárky pro rybáře, myslivce, motorkáře, sportovce, houbaře, muzikanty nebo třeba i pro pivaře. Také některá mužská povolání jsou tak "výrazná", že pro ně existuje spousta dárků, zaměřených právě konkrétně na ně. Výhodu tedy máte, pokud ten váš je třeba hasič, řidič z povolání, učitel nebo rovnou šéf firmy.


38397-demizon-ani-se-neptej.jpg

Pokud to štěstí nemáte, že by váš partner holdoval nějaké speciální zálibě, pak nezoufejte, stále ještě máte řadu možností, jak se toho ideálního vánočního dárku pro muže dobrat. Dalším tipem může být třeba nějaký dárek s alkoholem, třeba dárkové víno s originální etiketou, slivovice nebo tuzemák v netradiční lahvi v podobě revolveru nebo třeba motorky či nápaditá "léčivá kniha", která se jako opravdová kniha jen tváří, ovšem uvnitř má slivovici… Překvapeny možná budete ve chvíli, kdy se rozhodnete prozkoumat náměty v podobě dárkové kosmetiky. Vyrábějí se velmi originální kousky, třeba sprchový gel v lahvi, která je k nerozeznání od obvyklé lahve s motorovým olejem do auta. Mimochodem doplňky do auta jsou dalším z mnoha zajímavých námětů na dárek pro muže.


38396-bc61840-l.jpg

Pokud jste stále ještě nerozhodnuté, pojďme dále. Co takhle nějakou pivní sklenici s potiskem? Anebo raději vtipný hrnek? Možná vyberete něco více "láskyplného", tedy s motivem srdce a lásky, případně něco ještě více sexy. Ostatně třeba takové erotické hry pro vaše partnerské hrátky, to by mohl být tip na dárek, který udělá radost oběma… Pokud budete chtít muže hlavně pobavit, zřejmě sáhnete po vtipné noční košili s potiskem, polštáři ve tvaru pneumatiky nebo vnadného poprsí, pivního soudku či ve tvaru bankovky. Námětů je spousta, tak se netvařte, že je problém něco vybrat…


38395-nevinne-hratky4-l.jpg

Tagy: 
Související články