Horoskop na září 2022: Berani nastaví pravidla, Střelci zazáří v práci

Shutterstock
|
27. 08. 2022
|
Druhý prázdninový měsíc se chýlí ke konci, což znamená jediné. Je na čase podívat se, co si na tebe hvězdy připravily na září. Tak se pojď podívat!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Ještě koncem srpna probíhá novoluní, které podstatně ovlivní první polovinu září. Beranům hvězdy doporučují preventivní prohlídky a předesílají i péči o druhé – někdo z blízkého okruhu bude pravděpodobně potřebovat tvou pomoc.

Úplněk 10. září bude dost silný a znovu otevře situaci, nad kterou už nějaký čas dumáš. Konečně dojde čas na rozuzlení, kterým se ti pěkně uleví.

Nov, který nastane 25. září, se ponese v duchu nastavování nových pravidel, ať už v rodině, mezi přáteli, nebo v práci. Vztahy všechno ražení budou číslo jedna a žádný Beran se tomu nevyhne.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci budou v první polovině září nesmírně kreativní a nápadití. Zároveň mají šanci potkat někoho, koho jeho ideje zaujmou – nemusí to ani trvat dlouho a nové pracovní partnerství bude na světě. Buď pilná, ale nebuď na sebe moc přísná, aby ses za chvíli nepotýkala se syndromem vyhoření.

Po úplňku, který nás čeká 10. září, si nejspíš projdeš nějakým zklamáním – dozvíš se, že někdo, na kom ti záleží a koho máš ráda, že za tvými zády dost nehezky pomlouvá. Tuhle zradu jen tak odpustit nedokážeš a ani nejsi povinna to dělat. Řiď se svým srdcem.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

U Blíženců to v září bude hodně o zázemí a stabilitě. Někdo bude rekonstruovat, někdo se bude stěhovat, někdo se jen konečně dočká toho, že partner přidělá na zeď vytouženou poličku. Z každého, byť sebemenšího krůčku ale budeš mít neskutečnou radost. A to ti přejeme!

Po úplňku 10. září si dávej pozor na to, co ti kdo říká, a nevěř úplně všemu, co slyšíš. Lidi kolem tebe budou mít sklony k přehánění a ty by sis akorát o někom udělala zkreslený obrázek.

Je vysoce pravděpodobné, že se do tvého života během září vrátí někdo z minulosti – nemusí jít nutně o bývalého partnera, ale třeba o kamarádku ze střední nebo kolegyni z minulého zaměstnání. Bude to zajímavé!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci začnou ještě koncem srpna čile komunikovat, a to pěkně do všech stran. Co si usmyslí, k tomu druhé jednoduše „ukecají“. To se ovšem netýká policistů, kteří určitě budou právě tam, kde ti ztěžkne noha na plynu nebo zaparkuješ na zákazu. Dej si na to pozor, dneska je nejlepší šetřit každou korunu, ne zbytečně solit.

Pokud to poslední měsíce nebylo se vztahy v rodině úplně nejrůžovější, přichází ten nejlepší čas na to, abyste všechno zlé hodili za hlavu a pořádně to urovnali. Zakopání válečné sekery a odpuštění některých dávných příkoří uleví oběma stranám.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Ke Lvům se valí peníze! Poškádli trošku štěstěnu, vsaď si nebo si kup los. Výjimečně. Nemusí jít ale jen o náhodu – spoustu zrozenců tohohle znamení nemine značné zvýšení prestiže, s čímž půjde ruku v ruce i vyšší ohodnocení. Tvůj šéf nebo tví vlastní klienti si dobře uvědomují, co v tobě mají!

Ve druhé polovině září s tebou asi budou šít všichni čerti. Jednu chvíli budeš vyhlížet nějaký ten last minute zájezd, pak zase budeš pátrat po školení, které by tě posunulo o kousek výš. Tak s chutí do toho všeho, relaxace i vzdělávání se vyplatí!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Pro Panny bude tohle období opravdu důležité. Během měsíce budou nabírat síly do dalšího ročního cyklu, který nadobro odstartuje při novoluní 25. září. Stejně jako Lvi, i tohle znamení si užije přísun peněz a všechny budou do poslední koruny zasloužené. Udělej si radost nebo je třeba přihoď „do obálky“ na další objevování světa.

Během září nedělej žádná rychlá rozhodnutí, mohla bys nakonec zjistit, že ses šeredně spletla, ale vrátit zpátky už to nepůjde. Zvlášť když se do situace přimotá ještě někdo další. Všechno, co budeš chtít udělat, dobře promysli a ty nejzávažnější kroky si nech až na říjen.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Novoluní na konci srpna otevře Vahám jejich třináctou komnatu. Není vyloučeno, že se budou potýkat se svými démony, ať už půjde o alkohol, nezdravý jídelníček nebo psychické problémy. Se spoustu Vah zamává samotná jejich minulost, ale naprosto zbytečně – tu už prostě nezměníš, tak se kvůli ní netrap.

Během září nejspíš budeš mít pocit stagnace a frustrace. Že by se tvůj život nikam neposouval? To vůbec není pravda! Jen s tebou pěkně „cvičí“ postavení planet a hvězdy slibují, že říjen už bude navzdory podzimnímu sychravému počasí veselejší.

Novoluní 25. září zatne chmurám tipec, ty konečně zase posbíráš energii, kde se dá, a vytáhneš do boje za svoje lepší zítřky, především ty, které se týkají tvého duševního zdraví.

shutterstock_242605918.jpg

Váhy to se sebou v září nebudou mít úplně jednoduché.
Shutterstock
Neboj se, chmury zase odejdou!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Některým Štírům přihraje osud do života ještě na konci srpna zajímavou osobnost, která bude důležitá pro jejich další směřování. Jiní se zase dočkají nových pracovních partnerů a znovuzískání lukrativních zakázek. Prestiž vystřelí pěkně nahoru!

Nenech se ale pohltit svými úspěchy a rozhodně neusínej na vavřínech. Někdo ti nejspíš brzy sundá růžové brýle, skrze které ses dívala na lidi kolem. A že to bude drsné procitnutí.

Nov 25. září přinese spoustu přemýšlení a přemítání nad životem. Máš ho takový, jaký jsi ho chtěla? Nebo bys radši byla někde úplně jinde? Popřemýšlej, co pro sebe můžeš udělat, a pak neváhej a začni to realizovat.

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Střelci budou zářit v práci, a to už na přelomu srpna a září. Mají se tak na co těšit, kolegové před nimi smeknou a šéf na to bude myslet, až přijde čas na vánoční prémie. Skvělý pocit z dobře odvedené práce si vychutnej na maximum, zasloužíš si to!

Během úplňku 10. září si dávej pozor na to, co říkáš ostatním, i na to, co slyšíš – všechno ber s rezervou, lidi budou mít tendenci přehánět a ty bys pak „operovala“ se zkreslenými informacemi. Ve hře budou silné emoce, tak se jimi nenech úplně ovládnout. Později bys toho litovala.

Ke konci září hrozí neshody s nejbližšími. Neboj se kompromisů, nic jiného ve tvé situaci prostě nepomůže, pokud se s nimi nechceš hádat do konce života. A víš, co se říká… Moudřejší ustoupí.

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Kozorozi se budou sami vzdělávat nebo budou v práci zasvěcovat a zaškolovat nového kolegu. S tím si během prvních dní padnou do oka a nakonec tu bude šance na vytvoření skvělé pracovní dvojky. Až na tebe tedy šéf vyrukuje s tím, že budeš mít na povel někoho nového, žádné oči v sloup!

Se zdravím to bohužel tak senzační nebude. Kozorohům během celého měsíce hrozí infekce a horečky, takže je dost možné, že je nějaký ten bacil na pár dní zbrzdí. Nespěchej na svoje tělo, dej mu času, kolik potřebuje. Pak se ti opravdu odmění.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři budou řešit peníze, hlavně ty, které si od někoho půjčili, nebo je půjčili někomu jinému. Se splácením problém nebude, jen možná dojde k nastavení nových pravidel nebo k úplně novým závazkům – třeba ti přiklepnou úvěr na rekonstrukci nebo hypotéku. Do každého zadlužování se ale pouštěj velice opatrně!

Máš v plánu otěhotnět? Pokud ano, je na to ideální čas. A pokud ne, dávej si extra pozor. Děti budou na pořadu dne, i když se třeba jen stavíš u kamarádky na kafe – prostě budou všude kolem a pro tebe to bude osvěžující, i když k nim jinak třeba ani netíhneš.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou mít na přelomu srpna a září naprosto bombastickou šanci střetnout se s někým, koho můžeme bez obav označit za životního partnera! Tak se hlavně nezavírej doma před světem, vydej se mezi lidi a počkej si, co se bude dít. Neboj se oslovit toho, kdo se ti líbí – košem nejspíš nedostaneš.

Než se do něčeho pustíš, pořádně si to rozmysli. A je jedno, jestli to bude nový vztah, půjčka nebo třeba dovolená v exotických krajinách. Hvězdy napovídají, že unáhlená rozhodnutí by se nemusela vyplatit.

Zdroj

Související články