Na co SKUTEČNĚ muži myslí, když nám to dělají pusou?

Bigstock.com
|
01. 08. 2016
|
Tento článek je určen všem naivkám v sukních, které si myslí, že ten jejich Pan Dokonalý je k nim naprosto upřímný. Přinutily jsme muže v našem okolí, aby se nám svěřili s tím, co jim běží v hlavě, zatím co se si s námi užívají.

„Bože můj, asi mi upadne huba.“

Ty jsi v sedmém nebi a on má dojem, že se mu už každou chvílí uvolní panty. Ne, že by ti to nedělal rád, ale přeci jenom na jeho vkus už to celé trvá trochu dlouho. Ale nemysli si, tohle ti nikdo nepřizná! Ale co si budeme vykládat - mužům stačí opakovat jazykem abecedu. My musíme přidat ještě něžně intenzivní sání a koordinované pohyby rukou. 

Čti také Kauza hodní kluci: proč si místo nich vybíráme hajzlíky?

via GIPHY

„To asi ještě nebyl orgamus!“

I přes hlavu ve tvém klíně tě po očku sleduje a tohle se mu honí hlavou. Na rozdíl od mužů nezůstává po našem orgasmu důkaz (většinou). Pokud mu nedáš jasně najevo, že už jsi dojela do cílové stanice, tak tam dole bude zmateně šaškovat až do dalšího odjezdu. I když to vlastně není zas tak špatný nápad...

via GIPHY

„Líbí se jí to, nebo to jen předstírá?“

Klasická mužská myšlenka, která ho bude sem tam zneklidňovat. A víte, proč se mužům honí hlavou?  Protože málokterý muž opravdu umí ženu uspokojit slastně se vším všudy při orálním sexu a věnovat myšlenky jen a jen tomu danému přítomnému prožitku. Je to holt daň za to, že jsme pro muže záhadné a nepochopitelné bytosti.

via GIPHY

„Možná, že ještě stihnu druhý poločas.“

Někdy se to prostě sejde a muž lituje, že započal něco, co vlastně ani v ten moment nechtěl. Mluvím o tom, že s tebou začal laškovat, ale pak si vlastně uvědomil, že by radši se podíval na fotbal, no jo… Ale už mu to přijde blbý. Snaží se to zachránit rychlostí, a to je cesta do pekel. Rozhodně mu ten druhý poločas nedej zadarmo!

Víš, na co u toho myslí ten tvůj? Nebo některé věty sama poznáváš? Dej nám vědět na našem Facebooku a Instagramu!

Související články