Které vlastnosti muže na ženách přitahují? Směj se a buď samostatná

Shutterstock
|
28. 04. 2023
|
Na ženách existují určité věci, které přitáhnou mužskou pozornost jako magnet. A teď nemluvíme o té fyzické stránce! Určité vlastnosti totiž muži na svých něžných polovičkách naprosto milují.

Smysl pro humor

Bručouny nemá nikdo rád. Je pravda, že když má holka smysl pro humor, a ještě se navíc třeba dokáže zasmát sama sobě, jsou muži nadšení. Třešničkou na pomyslném dortu atraktivity je pak to, když se žena umí zasmát jejich vtipům. S osobou, která chápe jejich humor a k tomu se ráda směje, je hned snazší vycházet.

Nezávislost

I když mají muži rádi, když jsou pro svou ženu nepostradatelní, pokud na tom svém budeš pořád viset jako klíště, rozhodně ti nepoděkuje. Muže přitahují ženy, které dokážou být nezávislé a soběstačné. Ocení, pokud umíš rozhodovat sama za sebe a zvládáš svůj strach, aniž by se o tebe museli starat.

Sebevědomí a odvaha

Holky, které si věří a stojí si za svými zájmy, jsou nesmírně atraktivní. Pokud si budeš i ve vztahu jistá vším, čemu věříš, budeš pro svého muže přitažlivá. Ukážeš tím, že nestojíš jen o to, co chce tvůj protějšek. To je vždycky nuda.

Stejně tak muži obdivují a milují ženy, které se nezaleknou ani riskantnějších situací, jako je třeba sjíždění divoké vody nebo tetování. Sdílený smysl pro dobrodružství je navíc skvělý pro utužování vztahu. Dvojice tak může zažívat pořád něco nového a nedostane se tak snadno do stereotypu. Stejně tak je přitažlivé, když se ženy na věci dívají z pozitivní stránky a jsou optimistické.

shutterstock_1119976652.jpg

Samostatnost se u žen cení, ne že ne.
Shutterstock
Muž chce vědět, že ho potřebuješ, ale zároveň bys měla být soběstačná a neběhat za ním s každou hloupostí.

Laskavost

Jako bys byla určitě sama ráda za dobrosrdečného muže, tak stejně oni hledají laskavé partnerky, které rády pečují o své blízké. Pokud jsi ohleduplná, zdvořilá, přátelská a empatická, budou tě na rukou nosit.

Dalším plusem je poctivost a upřímnost. Schopnost mluvit o svých pocitech, třeba i o těch negativních je prostě sexy a díky ní ti bude muž více věřit. Komunikace je ve vztahu naprosto klíčová a tvá otevřenost mu pomůže se v tobě líp vyznat.

Projevení zájmu

Jako silné afrodiziakum funguje na muže i pouhé projevení zájmu o seznámení. Nemusíš se tedy bát, že by si o tobě tvůj vysněný myslel něco špatného, když ho pozveš na rande a projevíš tak iniciativu. Jen do toho! Automaticky to způsobí, že pro něj budeš přitažlivější. A když už s ním budeš naživo a budeš chtít upoutat jeho pozornost, zkus i mírné naklonění hlavy, udržování očního kontaktu a jemné olíznutí rtů. Tvůj objev bude šílet.

Inteligence

Nemusíš sypat mocniny pěti až do bambiliónu, ale všeobecný přehled o světovém dění je pro muže velmi přitažlivý. Pokud budeš pozorně naslouchat, o čem mluví, a co ho tedy baví, a budeš schopná vést duchaplnou konverzaci, ba dokonce mu trefně odpovídat, bude tě zbožňovat.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2, zdroj 3

Autor článku: redakce

Související články