Horoskop na 32. týden roku 2021: Co čeká tvoje znamení?

Bigstockphoto
|
09. 08. 2021
|
Prázdniny se přehouply do druhé poloviny a období dovolených je v plném proudu. Zajímá tě, jak si týden od 9. do 15. 8. 2021 užiješ? Tady jsou odpovědi!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani začnou týden od 9. srpna vcelku úspěšně. V práci se jim totiž podaří dotáhnout resty, které jim vynesou kredity navíc u šéfa i uznání mezi kolegy. Od pátku do neděle zkus co nejvíc relaxovat. Hvězdy totiž slibují další pracovní výzvu, která bude vše, jen ne jednoduchá.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Pro Býky bude tenhle týden celkem náročný. Budou totiž muset rozseknout menší dilema v rámci rodiny. Možná půjde o výběr lokality plánované dovolené nebo závažnější rozhodnutí, na které je potřeba vyčlenit si více času. Aby ses nerozhodla špatně, zkus z toho tentokrát vynechat emoce a použít chladnou logiku.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci začátkem týdne pocítí nedostatek sebelásky. Z ničeho nic ti tak přijde, že pro sebe a okolí nejsi dost dobrá, máš vysoké čelo, nehezké vlasy nebo nějaké to kilo navíc. Věř, že všechny tyhle myšlenky jsou jenom v tvojí hlavě. A dokud si nezačneš vážit sama sebe, nebude si tě vážit ani okolí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci stráví první polovinu týdne rozjímáním o svém aktuálním životě. Možná na tebe dolehne menší tíseň nebo deprese z nedávné dovolené, která utekla rychleji, než sis vůbec dokázala představit. Proto je potřeba najít další světlý bod, na který se budeš v budoucnu těšit a zároveň se jím necháš vyburcovat k ještě lepším výkonům.

bigstock-beautiful-woman-smiling-on-bea-389794828.jpg

Hvězdy si pro každé znamení zase připravily nějakou tu zkoušku i odměnu.
Bigstockphoto
Léto je v plném proudu. Užívej si ho, jak jen to jde!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou řešit koncem tohohle týdne finanční otázky. Pravděpodobně budeš přemýšlet, jak před výplatou uhradit větší výdaj, který jednoduše nepočká. Pokud ti nepomůžou rodiče nebo známí a ty se rozhodneš pro mikropůjčku, pamatuj, že je potřeba jednotlivé produkty mezi sebou vzájemně porovnat a nevěřit slepě první nabídce, která ti přijde pod ruku.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou v polovině týdne postavené před důležité rozhodnutí. Pravděpodobně půjde o někoho z rodiny. Vyloučena není nepříjemná komplikace, která se bude týkat zdravotního stavu zmíněného, nebo nákladnější výdaj. Je jenom na tobě, jak se v téhle situaci rozhodneš, a pamatuj, že „každý je svého štěstí strůjce“.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy prožijí vcelku pohodový a ničím nerušený týden, na jehož závěru je čeká dlouho očekávaná grilovačka s partou přátel nebo nejbližšími členy rodiny. Dobře se na party připrav a nezapomeň prokládat alkohol čistou vodou a jídlem. Vyhneš se tak nepříjemné kocovině a následnému bolehlavu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři jsou uprostřed plánování a balení. Zakrátko je totiž čeká dlouho očekávaná dovolená, kterou si plánují užít na 100 %! Abys do dovolenkového módu skočila rovnýma nohama, odbav nezbytnou práci už několik dní před plánovaným odjezdem a den nebo dva si nech na mentální a psychickou přípravu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelce čeká náročný pracovní týden. Dovolené kolegů jim navíc nabourají zajetý stereotyp a harmonogram, který sice není nafukovací, bude ale potřeba ho doplnit o nové úkoly. Bude to náročné, ale vydrž ještě pár dnů, abys pak zase mohla zvolnit.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi si užijí týden plný milých náhod a setkání. Možná ti osud přihraje do cesty i nějaký ten jednorázový flirt. Jen dávej bacha na to, ať nejde o kolegu z práce. Ne nadarmo se totiž říká, že „co je v domě, není pro mě“. A jak bys pak vysvětlovala vášnivý románek jeho ženě nebo nadřízenému?

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři to nebudou mít začátkem týdne jednoduché. Budou totiž muset skloubit péči o rodinu s prací. Pokud „hlídací babičky“ nefungují, zkus oslovit dobrou kamarádku nebo sousedku, která ti v téhle prekérce ráda pomůže.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si užijí týden zasloužené dovolené. Čeká je pobyt v oblíbeném kempu nebo u moře, kde se konečně zrelaxují a naberou nové síly pro nadcházející dny. Zkus se během pár dnů volna vyvarovat řešení zbytečných problémů, se kterými stejně nic neuděláš, a užij si dovolenou bez zbytečných stresů a hádek.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho raději vyškrtla z kalendáře? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Zdroj

Související články