Muž ve znamení Berana? Poradíme, jak ho sbalit!

pixabay.com
|
29. 03. 2017
|
Vyhlídla sis Berana? Tak to teda klobouk dolů. S tímhle znamením to ale, děvenko, rozhodně nebudeš mít jednoduché. Pokud o něj však hodláš bojovat ze všech sil a zvážila jsi všechna rizika, poradíme ti, jak na to!

Charakteristika znamení Berana

Nebudeme si nic nalhávat – veškeré Beranovo snažení, konání a jednání směřuje pouze k vlastnímu sebeprosazení. Připrav se na to, že ty budeš vždycky až ta druhá a ve stínu, z něhož jednoduše není úniku. Tenhle netrpělivý dobyvatel tě ale bude fascinovat. Jeho taktika a intriky ti pořádně zamotají hlavu, a pokud o tebe jednou projeví zájem, vezmi jed na to, že neodoláš.

Beran je ve své podstatě takovým hodně velkým a odrostlým dítětem, které touží prezentovat se v tom nejlepším světle někdy i na úkor ostatních. Touží být hrdinou v kterékoli oblasti a také se neobejde bez podpory a uznání okolí, které mu dává pocit výjimečnosti. Na druhou stranu má opravdu velké srdce, které se ti nebude bát otevřít.

Přečti si také: Máš políčeno na Vodnáře? Poradíme, jak ho sbalit!

Berani jsou vůdčí osobností, s níž není lehké vyjít

Zrozenci Berana překypují životní energií. Milují život, adrenalin, rychlá auta i sport. Jsou průbojní a ambiciózní, na druhou stranu chtějí všechno hned. Pokud to nemají, mohou projevovat sklony k agresivitě. Jejich dětská radost ze života je pro mnohé inspirující. Do nových výzev se často vrhají nerozvážně a po hlavě, což může být příčinou sporů a častých hádek, z nichž vycházejí vždy jako vítězové.

Pokud Beran něčemu (nebo někomu) doopravdy věří, je schopen pro něj udělat cokoliv, třeba i zabíjet. Je jako šelma, která se zakousne do kořisti a snaží se ji uvláčet rozpálenou pustinou. Nechybí mu odvaha, ba ani pracovní ambice a obvykle ho najdeš ve vedoucí pozici, která je mu vlastní.

concept-1229912_960_720.jpg

Berani jsou pěkně divocí a někdy nerozvážní.
pixabay.com
Jeeeje, s tímhle chlápkem to bude "Itálie". Ale jestli ho fakt chceš, držíme palce!

Přečti si také: Jak sbalit muže ve znamení Býka? Tohle funguje!

Jak Berana získat a udržet si ho?

Důležité je upoutat jeho pozornost. Proto se soustřeď na nejrůznější sportovní nebo adrenalinové akce, kterých se stoprocentně zúčastní. Obdivuj ho a dvoř se mu. Nešetři chválou a použij své ženské zbraně. Flirtuj s ním, vsaď na oční kontakt i letmé doteky. Berani jsou velmi sexuálně založení a ženské erotické energii jednoduše nedokážou odolat.

Nikdy se nesnaž Berana uzurpovat pro sebe. Prokoukne tě a zapudí. Vše, co děláš, musíš zaonačit tak, aby to vypadalo, že to dělá a chce on. Buď vnímavá a reaguj na jeho signály. Na druhou stranu buď sebejistá a hrdá – takovou tě bude Beran zbožňovat.

O šedé myšky totiž nemá zájem. Ve své blízkosti snese jen někoho, kdo bude oplývat stejnou vášní a energií jako on. Na druhou stranu nevydýchá, pokud ho bude žena jakýmkoli způsobem převyšovat.

Přečti si také: Jak sbalit muže ve znamení Střelce? Máme návod!

S Beranem tě čeká italská domácnost i nezapomenutelný sex!

Na prvním rande mu odhal ze svého života jen to nejnutnější a nech ho na pochybách. Bude umírat touhou tě znovu vidět a dozvědět se o tobě víc. Pravděpodobně tě už na druhé schůzce pozve k sobě domů. Pak bude na tobě, zda svolíš, či nikoli.

Měj na paměti, že Berani nesnáší, když žena dělá drahoty, paradoxně se jim ale nezavděčíš ani přílišnou otevřeností a promiskuitním chováním. I zde proto platí – všeho s mírou (a vůbec nezáleží na tom, že žádného Míru neznáš :)).

Neustávej ve hře na kočku a myš. Beran tě musí neustále dobývat. Za to bude očekávat možná až nadstandardní péči a lásku i nejednu oběť. Připrav se na to, že vztah a život s Beranem bude jako na horské dráze.

Hádky, při nichž budou létat skleničky vzduchem, bude střídat vášnivé milování. Žárlivé výbuchy pak omluvy ve formě luxusních dárků. Život s Beranem není jen tak pro někoho. Zvládneš ho?

Máš doma Berana? Klobouk dolů! Poraď ostatním kočkám, jaké další triky na něj fungují! Napiš nám na Facebook nebo na Instagram s hashtagem #jsmekocky!

Související články