Jak sbalit muže ve znamení Býka? Tohle funguje!

bigstockphoto.com
|
17. 01. 2017
|
Věříš na osud? Znamení zvěrokruhu a jeho ascendent a descendent? Pokud ano, pak jsou tyhle řádky určeny přesně tobě a kocourkovi, který se narodil ve znamení Býka. Co na něj platí a jak ho spolehlivě sbalit? Čti dál a nebudeš litovat!

Charakteristika znamení Býka

Muž narozený ve znamení Býka je rozvážný, dlouho se rozhoupává k akci a bude mu pravděpodobně chvíli trvat, než se rozhodne, zda s tebou setrvá do konce společných dnů, či nikoli. A když píšeme do konce, myslíme tím až do samotného konce a společného stáří. Když už se totiž Býk jednou na tvou udičku chytí, bude to brát smrtelně vážně a ostatní rybářky pro něj přestanou rázem existovat.

Býk je požitkář milující dobré jídlo, pohodu, kvalitní pití, vybranou společnost, specifický styl hudby (i humoru) a nenucenou konverzaci. Potřebuje k sobě rozvážnou, ale díky své občasné pohodlnosti, která může někdy zavánět leností, také aktivní ženu, která ho sem tam popostrčí ke společné aktivitě nebo novým zážitkům.

Muž narozený ve znamení Býka ti bude věrný až za hrob a v posteli se s ním nudit rozhodně nebudeš. Tvoje spokojenost je u něj na prvním místě, a jakmile ti jednou propadne, věř, že pro tebe udělá první, poslední.

Kdyby mohl, snesl by ti i to modré z nebe… Kromě toho umí perfektně hospodařit s penězi a namísto okázalých gest, drahých šperků a kožešin se u tebe spíš jednoho květnového rána zjeví s plány na dům, který pro vás hodlá postavit z vydělaných a dlouhá léta střádaných peněz. No jen řekni, copak mu lze odolat?

Přečti si také: Divoch, nebo Pan Opatrný? aneb Muži, sex a horoskop

Jak Býka získat a udržet si ho?

Pokud jsi od přírody rozená kuchařka, máš z 90 % vyhráno! Uvař mu svíčkovou, připrav sushi nebo barevnou bábovku s vaječným koňakem a pozoruj, jak se mu samou radostí rozzáří oči! Býk prostě miluje dobré jídlo a možná právě kvůli němu a jeho požitkářské povaze se ve společnosti rozšířil pojem „bílý sex“.

Protože je muž narozený ve znamení Býka v některých oblastech poněkud plachý a nezkušený, zkus se zdržet příliš hlasitých projevů, nečekaných překvapení nebo mužských gest. Býk k sobě potřebuje skutečnou ženu se všemi jejími kvalitami, přednostmi, ale i nedostatky.

Zapomeň proto na přílišnou afektovanost nebo emancipaci a v žádném případě se nad Býka nepovyšuj a nesnaž se ho v žádném ohledu zastínit. Buďto ho vyplašíš, nebo v něm zadupeš mužskou energii a namísto oddaného a milujícího partnera získáš závislého „ňoumu“ v zástěře a s prachovkou v ruce, který opravdového muže neviděl ani z projíždějícího vlaku.

Býk miluje krásné a čisté věci – buď taková! Protože si ale zároveň uvědomuje své nedostatky, bude tě milovat i s těmi tvými. Zapomeň proto na hromady make-upu nebo dlouhé svetry, zakrývající nějaký ten špíček z vánočních hodů a raději se na první rande rafinovaně vyfikni a buď nepřehlédnutelná.

Pokud v randění hodláte pokračovat u vás doma, pořádně ukliď! Neuspořádané nebo chaoticky rozházené věci jsou pro Býka doslova jako onen červený hadr, kterým mu někdo mává před nosem.

A aby sis Býka udržela, zapomeň na intriky, lži a manipulaci. Raději se vyzbroj smyslem pro humor (a neboj se ani jeho nevšedních odnoží), vařečkou a milující náručí, kterou Býk po náročném dni v práci jistojistě ocení.

Související články