Horoskop na září 2021: Býci budou zklamaní, Raci někomu udělají radost

Pixabay
|
29. 08. 2021
|
Prázdniny jsou u konce, nezbývá než doufat, že nám ještě chvilku vydrží teplejší počasí. Ať už to bude jakkoli, hvězdy už mají jasno, co se bude dít.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani budou v září řešit hlavně svůj životní styl. Jestli máš nějaké zdravotní komplikace, zaměř se na něj opravdu intenzivně, zjisti si, jak se správně stravovat, a naplánuj si aspoň 3x týdně pohyb, trvající ideálně 45–60 minut. Uvidíš, že to prospěje nejen tvému tělu, ale i psychice. V práci budeš výkonnější a ten dobrý pocit, který ze sebe budeš mít? K nezaplacení!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Zatímco první polovina měsíce bude pro Býky spíš šťastná a plná příjemných setkání, ta druhá jim dá pěkně zabrat. Hrozí zklamání ze strany dlouholetého přítele, silné emoce a taky tě můžou přepadnout vzpomínky na někoho, kdo už tu s námi není. Ať tak, či onak, stejně ti nezbyde nic jiného než se přes to přenést. Udělej to s grácií, ale nezůstávej na to sama. Od toho máš kamarádky.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci budou mít v září 2021 plnou hlavu svého bydlení. Někde půjde o rekonstrukci, někde o stěhování, jinde třeba o koupi vysněné nemovitosti. Ke konci měsíce se můžeš dočkat setkání s někým, kdo ti byl v minulosti blízký, ale koho jsi dlouho neviděla. Věnuj mu chvilku, může to být obohacující, jen se nenech vmanévrovat někam, kam nechceš.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou v první části měsíce řešit auto, kolo nebo jiný dopravní prostředek – koupi, ale klidně i jen opravu. Po dlouhé době se můžete znovu sblížit se sourozenci, s nimiž sis možná neměla drahnou dobu co říct. Ve druhé polovině měsíce budeš mít šanci udělat někomu radost. Tuhle příležitost využij, budete z toho nakonec mít skvělý pocit oba!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Konečně došlo na povyšování a lepší finanční podmínky i pro Lvy, kteří si to teda sakra zaslouží. Přijmi to s pokorou, ale netvař se přehnaně skromně. Jakmile si polepšíš, bohužel nejspíš přijde i nějaký ten nečekaný výdaj. Ty to ale v pohodě zvládneš. Dobře víš, že když to bude potřeba, máš blízké, kteří tě bez obav a úroků založí, zvlášť když půjde o nezbytnou věc.

happy-woman-glasses-makes-winning-gesture-sincerely-rejoices-lady-with-red-lipstick-dressed-gray-sweater-looking-laptop.jpg

Ke Lvům se začnou kutálet penízky!
Freepik
Lvi si konečně finančně polepší. Už bylo na čase, co?

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou mít chuť na sobě v září zapracovat v oblasti práce, ale i krásy a fyzické kondice. Budou nesmírně akční, až jim to okolí bude závidět. Radíme ale nepřepálit to, abys další měsíce nestrávila v únavné agónii. Kolem úplňku v Rybách, který proběhne 21. září 2021, můžeš řešit cokoli, co se týká financí – výdaje, ale i vyšší příjmy a mimořádné odměny.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou září trávit radši o samotě, možná dokonce v úplné izolaci. Na mysl se jim totiž vydere spousta myšlenek z minulosti a není vyloučené, že budou samy sobě ledacos vyčítat. Naše rada zní – vykašli se na to! Minulost stejně nezměníš. Ve druhé části měsíce se zaměř na své zdraví. Nechybí tvému tělu něco? Nepodceňuj případné pobolívání čehokoli. Ohroženy můžou být hlavně ledviny a močový měchýř.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou i po dovolené lačnit po slunečních paprscích, a tak je možné, že kromě odpolední strávených venku začnou plánovat další dovolenou. A nebudou na ni chtít čekat nijak dlouho! Hvězdy tomu přejí, ale nezapomeň v práci udělat všechno, co je potřeba, aby se to bez tebe obešlo. Pak si klidně ještě výletuj a nech starosti, kterých jsi dosud měla nad hlavu, pěkně odplout.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou mít v září jedinečnou možnost změnit všechno nevyhovující. Vztahy partnerské i přátelské, práci i svou chátrající kondičku. Do všeho, co si zamanou, se pustí po hlavě a půjde jim to! Úplněk 21. září 2021 může být emočně náročný, nenech se ale strhnout negativními myšlenkami. Ty zase odejdou. Nech je prostě projít hlavou a pak zaměř pozornost na něco příjemnějšího.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohy čekají úřady a nějaké důležité zařizování. Na pořadu měsíce bude taky vzdělávání, a to jak to ve škole nebo v kurzech, tak to naprosto samostatné z moudrých knih a internetu. Chválíme, zdokonalovat se je vždycky přínosné! Posledních 10 dní měsíce se možná nebudeš stačit divit. Co sis domluvila, to najednou nebude platit. Budeš z toho trochu rozčarovaná, ale nezbyde ti než to nějak přejít.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářům se bude dařit, na co sáhnou. Co si usmyslí v práci, doma nebo třeba ohledně bydlení, to se povede a do cesty se jim nedostane žádná překážka, kterou by nedokázali překonat. Pokud se chystáš podepisovat nějakou smlouvu, buď opatrná, a když jí nebudeš dokonale rozumět, poraď se (ideálně s právníkem). Na konci října se může objevit nějaká ta nepříjemnost, ale ty ji hravě zvládneš.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby budou v září utužovat vztahy. Když tě někdo pozve mezi víc lidí, neváhej a jdi. Jednak se dobře pobavíš, jednak můžeš potkat někoho, kdo ti bude do budoucna prospěšný. Ve druhé polovině měsíce přijdou na přetřes peníze a valné to nebude ani se zdravím. Dávej si pozor, až se začne ochlazovat, abys to hned neodmarodila.

Čeká tě v září něco důležitého? A jaký byl srpen? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články