Nové plakáty a upoutávky. Gilmorky uvidíme už za měsíc!

Netflix.com
|
27. 10. 2016
|
Už za necelý měsíc se v celosvětové premiéře odvysílají čtyři nové díly Gilmorek. A že nejsme v lásce k pitoresknímu městečku Stars Hollow samy, dokazují i média jako je Vogue či InStyle, která na svých sociálních sítích sdílejí nové materiály a spekulace o dalším ději jako o život. Proto bychom neměli zůstat pozadu!

Co je nového?

Z nového traileru je jasné, že se děj bude točit mimo jiné kolem podivnůstek v našem oblíbeném městě. Čeká nás oblíbený Jarní festival - tentokrát s přívlastkem „mezinárodní“. Hodně zábavy bude též kolem Stars Hollow Muzikálu. Novinka je také to, že Lorelai si našla terapeutku - konečně! A podle všeho se to vyplácí. Vztah s Lukem i po letech drží. Scott Patterson, který Luka ztvárnil, prozradil, že dva jeho oblíbené momenty z kolekce Lorelai & Luke natočil právě v této nové sezóně.

A jak se má Rory? Záběry na Londýn a New York naznačují, že se Rory rozjela do světa, aby ho dobyla. Vzhledem k tomu, že však nová série začíná jejím návratem domů, můžeme se dohadovat o tom, že Roryina kariéra stojí na mrtvém bodě. Následující vteřiny ukazují Rory na Chiltonu. Vrací se snad na svou alma mater učit? V záběrech v traileru ale vidíme všechny tři srdcové muže naší nejmladší Gilmorky. Jak už jsme ale naznačili minule, nejvíce favorizujeme Logana. Krom shledání se starými láskami nás čeká emotivní rozloučení s Richardem. Záběr, ve kterém Rory a Lorelai sledují Emily u rakve svého muže, nás nejspíš rozbrečí.

gg1.jpg


Netflix.com

Do premiéry nových devadesátiminutových dílů zbývá necelý měsíc. 25. listopadu je postupně odvysílá Netflix. Nedočkavci mohou už teď brouzdat po oficiálních stránkách města Stars Hollow, kde je například možnost nechat si poradit od Kirka, který udílí rady přes email.

gg2.jpg


Netflix.com
Související články