Horoskop na rok 2022 – 2. díl: Se Štíry budou šít všichni čerti, Ryby najdou spřízněnou duši

Bigstockphoto
|
16. 12. 2021
|
Co čeká tvoje znamení v roce 2022? A bude to lepší než v roce 2021? Podívej se na to s námi a připrav se na to, co tě může potkat!

Tentokrát máme předpověď pro Váhy, Štíry, Střelce, Kozorohy, Vodnáře a Ryby. Pokud patříš mezi Berany, Býky, Blížence, Raky, Lvy nebo Panny, mrkni na 1. díl horoskopu na rok 2022. Najdeš se tam!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Rok 2022 se u Vah ponese hodně v duchu práce, postupu, vzdělávání a seberozvoje. Během první poloviny roku pookřeješ a budeš zase plná sil. Využij toho ve prospěch zanedbávaného, ať už je to tvoje zdraví, partner, rodina nebo cokoli jiného. Pravděpodobně ještě nikdy jsi nebyla tak blízko dosažení svých cílů, jako budeš v roce 2022.

Práce a kariéra

Bude to právě práce a kariérní postup, co u tebe bude hrát prim, a to od ledna až do prosince. Teprve před Vánocemi si vydechneš a uvědomíš si, že to byl pořádný fičák, který nicméně rozhodně stál za to. Spousta Vah bude měnit zaměstnání, ba dokonce i obor. Ať už se pustíš do čehokoli, co je ti blízké, úspěch na sebe nenechá dlouho čekat.

Finance

Ruku v ruce pracovním postupem jde samozřejmě i lepší finanční ohodnocení, to je jisté. Pokud ovšem patříš k těm Vahám, které se vrhnou do něčeho nového, očekávej spíš několikaměsíční stagnaci, nebo dokonce nižší plat. Tobě to ale vadit nebude, peníze nebudou to, kvůli čemu do nové práce půjdeš.

Láska a rodina

Zatímco leden a únor budou chladné nejen venku, ale i v oblasti lásky, to, co bude následovat, sis neodvažovala ani představit. Láska se ti během roku 2022 ukáže ve všech svých podobách a obměnách – vášnivý vztah není vyloučen, krásné a upřímné vztahy v rodině budou samozřejmostí. A když to náhodou zaskřípe, nevěš hlavu. Během pár dní se nebe zase vyjasní a bude bez mráčku.

Zdraví

Váhy budou takřka po celý rok plné sil, měly by si ale dávat pozor na přílišné nasazení a vypětí. Tělo by ti v takovém případě mohlo vypovědět službu nečekaně a naráz, bez předchozího varování. Pravidelně odpočívej, věnuj čas sama sobě a svým koníčkům a udržuj se v tělesné kondici i dobré náladě. Pak tě nic nezaskočí!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou celý rok neposední, až to ostatním půjde trošku na nervy. Vydat se jinou cestou, začít nový projekt, nebo radši nic neriskovat? To by ale Štírům nebylo ani trochu podobné, proto si užijí pořádně „houpačkový“ rok. Nakonec ho ale vyhodnotíš jako nadmíru uspokojivý, tomu věř. Jednoduše následuj své srdce a neboj se ho občas korigovat rozumem. Souhra těchhle dvou orgánů tě dovede k vysněnému cíli.

Práce a kariéra

S prací to bude hodně pestré – bude to gró tvého roku 2022. Budou s tebou šít všichni čerti, budeš chtít dělat úplně všechno a ničeho se nevzdat. Dej si pozor na to, abys všechno dělala na sto procent a měla z toho dobrý pocit. Radši zvol míň práce, zato ji ale odveď poctivě.

Pozlobit tě můžou kolegové, s některými si prostě nesedneš, ať už je to někdo, koho už v týmu máš, nebo někdo úplně nový, kdo na nástup teprve čeká. Nelámej to přes koleno, udržuj dobrý pracovní vztah. Kolem krku si padat nemusíte.

Finance

O peníze nebudeš mít nouzi, když nezačneš bezhlavě rozhazovat všechno, co si vyděláš navíc a nad svůj standard. Šetři finance na něco důležitého, jako je nové bydlení, rekonstrukce, auto nebo třeba vysněná dovolená, na které nabereš síly na další měsíce. Jak se tak budeš pohupovat v různých projektech, může dojít k výkyvům v příjmech – na to bys rozhodně měla být připravená!

Láska a rodina

S láskou to bude v roce 2022 docela bída. Romantika možná zaklepe na dveře v dubnu a v první polovině listopadu, jinak bude spíš střídavě oblačno, dlouhodobé vztahy jako by měly tendenci stagnovat a single lidi? Ti se budou muset setsakramentsky snažit, aby si někde urvali svůj kousek štěstí. Povede-li se ti nešťastně se zamilovat, opakuj si, že pro jedno kvítí slunce nesvítí. Obzvlášť pak doporučujeme nezačínat si s kolegou!

Zdraví

Kromě jídelníčku, ve kterém je toho u Štírů pořád dost k vylepšování, se zaměř na aktivity, které tě spíš zklidní, než zařídí výlevy adrenalinu. Co takhle jóga, pilates nebo meditace? Souhra duše s tělem bude v následujících měsících důležitá. O psychosomatice jsi totiž určitě už něco slyšela… V květnu pozor na úrazy z neopatrnosti a zbrklosti.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci se budou v roce 2022 potýkat hlavně s tím, že se bude proměňovat jejich okolí – někdo důležitý se jim v životě objeví, někdo naopak zmizí. A možná k tomu dochází už teď, a to tak pozvolně, že si to vůbec neuvědomuješ. Nejspíš to tak ale má být. Hvězdy radí, aby ses naučila radovat z maličkostí a nenastavovala si pro další měsíce příliš vysokou laťku – v čemkoli.

Práce a kariéra

Dobrá zpráva je, že v práci ti bude fakt dobře. Příjemné úkoly ti půjdou parádně od ruky a s těmi nepříjemnými se se ctí popereš nebo se ti je podaří delegovat na jiné členy týmu, kterým nebudou tolik proti srsti. Vůbec se toho neboj. Od konce května do začátku července budeš mít šanci se prosadit a polepšit si, tak nepromarni žádnou šanci, byť se bude zdát sebemenší.

Finance

Ohledně financí budeš miláčkem hvězd! Pokud ti někdo něco dluží, svůj dluh bez prodlení splatí, a pokud je to naopak, hravě si se svým dluhem poradíš. Můžeš se taky znovu zadlužit, a to i na delší dobu. Vyloučená není třeba hypotéka nebo úvěr ze stavebka na rekonstrukci bydlení. Taky si dávej pozor nejen na svoje peníze, ale i na majetek. Zloději jsou všude a nikdy nespí.

Láska a rodina

Květen a srpen bude zalitý sluncem a romantikou! Je to čas úžasných a nečekaných vzplanutí, tak se tomu nebraň, až to přijde – teda pokud jsi single, z případné nevěry by byl pořádný malér, i když by se to provalilo až po několika měsících. Na druhou stranu spousta zadaných Střelců nebude mít sebemenší důvod k záletům, budou totiž spokojení.

V rodině můžeš očekávat velkou změnu. Může to být početí potomka, narození (třeba i od sourozenců), události kolem rodinných přátel. Když se stane něco nepříjemného, držte s příbuznými při sobě, bude to to nejlepší, co pro sebe vzájemně budete moct udělat.

Zdraví

Největším strašákem pro tebe v roce 2022 bude stres. Ten může zapříčinit nejen psychickou nepohodu, ale i nabalující se fyzické obtíže. Pokud můžeme radit, nespouštěj se s kdekým a už vůbec ne bez kondomu. Pohlavní choroby jsou i u nás pořád rozšířenější, než by bylo potřeba.

bigstock-woman-looking-at-mountain-lake-387882181.jpg

Příroda je nevyčerpatelnou studnicí pohody.
Bigstockphoto
Zajdi občas načerpat energii do přírody. Pomáhá to!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Každou chvíli tě ochromí strach a máš pocit, že překážky na tvojí cestě jsou nepřekonatelné? V roce 2022 se tohohle pocitu a celkově přístupu konečně zbavíš, ani nebudeš vědět jak. Během celého roku na sobě budeš pracovat a na konci možná nebudeš poznávat ani sama sebe. A to jedině v dobrém!

Práce a kariéra

Jestli jsi poslední roky makala takřka na doraz, v následujících měsících to poznáš – spousta Kozorohů si vyslouží povýšení, zvýšení mzdy, nadstandardní prémie nebo si prostě budou moct dovolit za svou práci účtovat víc. Pracovní prostředí tě tak nadchne a pohltí, že kdyby ti drahoušek v létě nepřipomněl, že je čas na dovolenou, nejspíš by sis na ni ani nevzpomněla.

Finance

V roce 2022 budeš mít šanci vydělat si krásné peníze, tak je hlavně hned neutrať za hlouposti. Můžeš se zabezpečit do dalších let a pak být trošku víc v klidu, když se zrovna náhodou nebude chvíli dařit. Taková rezerva je doslova k nezaplacení. Neboj se ale pustit si žilou za lepší a kvalitnější stravu, dostatek vitamínů a minerálů a taky se občas odměň nějakým pěkným kouskem do šatníku, ať už to budou letní šatičky, nebo péřovka na zimní sporty.

Láska a rodina

Začátek roku se bude linout v poklidné a příjemné atmosféře. Dozvuky svátků pak ale může vystřídat zběsilejší tempo – možná bude potřeba pomáhat a starat se o staršího příbuzného. Nevyhýbej se tomu, i když se ti do toho třeba nechce.

V lásce se ti bude dařit až od února, hlavně jestli jsi single. V lednu nebude vhodná doba pro seznamování, mohlo by to skončit nepříjemnostmi. Únor a červen to jistí! Zadaní Kozorozi si budou nejdřív užívat romantické chvilky ve dvou a klid, později během roku se možná trošku rozdivočí. To je v pořádku, vezmi svého drahouška na party nebo se nech přemluvit k dovolené plné adrenalinu. Společné zážitky vztah upevní!

Zdraví

Hlavně v lednu a březnu dávej pozor na nachlazení, později pak celkově na pohybový aparát. Jsi zatuhlá ze sedavého zaměstnání nebo děláš jednostranný pohyb? Vyber si sport, který tě bude bavit, a pusť se do něj. Tělo ti za pravidelné protažení opravdu poděkuje. Co takhle inline bruslení nebo paddleboarding?

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři se budou v roce 2022 chovat spíš jako Střelci. Do všeho se budou vrhat po hlavně a spontánního jednání nenechají ani ve chvíli, kdy jim půjde „o krk“. Někteří z nich tak dosáhnou všeho, co si usmyslí, jiní bohužel narazí a to, co způsobí, nejspíš nepůjde vzít zpátky. Tak bacha na to, co říkáš a děláš!

Práce a kariéra

Situace způsobená koronavirem ti dělá těžkou hlavu už pěkných pár měsíců. Stres spojený s prací ti pak vyloženě neprospívá. Bez peněz se ale neobejdeš, tak se snaž nepřipouštět si všechno tolik k tělu (a hlavě), jinak hrozí syndrom vyhoření! S příchodem domů hoď práci za hlavu a snaž se co nejvíc relaxovat.

Finance

V oblasti financí tě nečekají žádné výkyvy, nemusíš se tak ničeho hrozného obávat, zároveň se ale netěš na nějakou bombu a finanční injekci. Příjmy i výdaje budeš mít pod kontrolou a to je nejdůležitější.

Láska a rodina

Zatímco mezilidské vztahy na pracovišti i všude kolem tě budou skoro celý rok dost trápit, doma bude panovat pohoda a vždycky tu najdeš někoho, kdo tě rád rozveselí. Nezadané rozptýlí někdo okouzlující už v březnu, takže se pak nejspíš nějaký ten měsíc budou vznášet na obláčku. To by ale nemělo znamenat, že budeš přehlížet prosby a žádosti ostatních, ať už půjde o rodiče, prarodiče nebo sourozence.

Zdraví

Se stresem, který zmiňujeme už v oblasti práce, se ti bude nejlíp bojovat, když si pravidelně dopřeješ dostatečné množství spánku. Nesnaž se přetahovat do noci nebo ráno vstávat s prvním zakokrháním, abys doháněla resty. Stres totiž dokáže oslabit organismus a pak bys mohla chytit všechno, co zrovna poletí kolem. Koronavirus nevyjímaje.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby si možná poslední měsíce, nebo dokonce roky stavěly vzdušné zámky a snily a snily… Rok 2022 je ideální k tomu, abys svoje sny začala přetvářet ve skutečnost! Možná to znamená začít pořádně šetřit na nové bydlení, možná začneš pracovat na vlastním rozvoji. Tohle úsilí může trvat i do roku 2025 a vyplatí se, věř nám!

Práce a kariéra

První tři měsíce se drž zajetých pořádků, výstřelky v práci by se ti mohly hrubě vymstít. Jeden z kolegů je na tebe slušně „našlápnutý“, a tak se radši i hlídej, jestli děláš všechno poctivě. Čeká jen na jediný tvůj nedostatek. Situace se naštěstí na jaře zklidní a od léta můžeš začít vymýšlet novoty. Šéf je nakonec ještě ocení. Jestli uvažuješ o samostatném podnikání, od dubna se budou zvyšovat šance na úspěch!

Finance

Do zmiňovaného podnikání se ale nepouštěj, jestli nemáš dostatečný kapitál a rezervu. Během pár měsíců bys totiž mohla litovat. V opačném případě se do toho neboj pustit a uvidíš, že si do konce roku budeš moct ještě dopřát skvělou dovolenou, kterou si maximálně zasloužíš.

Láska a rodina

Ryby si budou lásku a rodinné zázemí vyloženě užívat. Hvězdy je zasypou štěstím a singles najdou i perspektivního partnera, ne-li přímo spřízněnou duši. Budou si na to ale muset počkat až do května, příroda v rozpuku jim v tom pomůže.

Jiné Ryby zase budou bohužel řešit hodně nepříjemné a vyhrocené rozchody. Zvlášť pokud spolu máte děti, kroťte se, ať z toho nemají doživotní trauma.

Zdraví

Ajeje, zažívací ústrojí se nejspíš přihlásí hned v lednu. Ono to sváteční obžerství není pro tělo nic moc, tak se snaž preventivně trochu krotit. Jakmile tě komplikace doženou, stejně budeš muset nasadit odlehčený jídelníček. Rozhodně tyhle potíže neodsouvej stranou, jen by se zhoršovaly. Hlídej se po celý rok a nebude problém.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články