Čínský horoskop na 30. víkend roku 2022: Draci si užijí dovolenou, Opice kocovinu

Shutterstock
|
29. 07. 2022
|
Poslední červencový víkend právě odstartoval! Co během něj zažije tvoje znamení? Nech se inspirovat zbrusu novým čínským horoskopem!

Krysa – 1960, 1972, 1984, …

Krysy začnou víkend poněkud rozpačitě. Musí totiž dokončit resty z práce, které během týdne nezvládaly odbavit. Naštěstí ti to nezabere celý den a večer už se budeš moct přepnout do víkendového módu. Co takhle vyrazit do kina na fajn romantickou komedii?

Buvol – 1961, 1973, 1985, …

Buvoli budou o víkendu pracovat na svém seberozvoji. Je úplně jedno, jestli sis zaplatila kurz pletení, angličtiny nebo malování. Zmíněná aktivita ti přinese radost i tolik potřebné uvolnění. Pamatuj, že taková investice má opravdový smysl a není potřeba jí litovat.

Tygr – 1962, 1974, 1986, …

Tygři vyrazí o víkendu k vodě. Dáš přednost oblíbenému koupališti, nebo zvolíš nekomerční a osvěžující lom ve větší dojezdové vzdálenosti? Super novinkou posledních let jsou i přírodní biotopy, které ocení alergici nebo osoby s citlivější pokožkou. Vstupné je za hubičku a místa většinou nebývají tolik přeplněná.

Zajíc – 1963, 1975, 1987, …

Zajíci budou během víkendu řešit rodinné problémy. O pomoc je totiž požádá nevyvedený sourozenec, který tak dlouho zametal problémy pod koberec, až mu přerostly přes hlavu. Pokud po tobě sourozenec požaduje finanční pomoc, důkladně ji zvaž. Nejsi pokladnička ani sponzor.

Drak – 1964, 1976, 1988, …

Draci vyrazili na zaslouženou dovolenou, které se už nemohli dočkat. I tady ale zasáhne osud a ty si na vlastní kůži vyzkoušíš, co znamená rčení: „Těžko na cvičišti, lehko na bojišti.“ Pokud bude problém spočívat ve zpožděném nebo dokonce zrušeném letu, pamatuj, že za určitých podmínek máš nárok na ne zrovna malé odškodné.

Had – 1965, 1977, 1989, …

Hadi se během víkendu vypraví na rodinnou grilovačku, kam se jim ale ani trochu nechce. Pokud tě bude osazenstvo častovat nevybíravými dotazy, slušně a nenuceně odpovídej, a jakmile to bude alespoň trošku možné, jednoduše se ze setkání omluv a odejdi. Nejsi povinna snášet výlevy ostatních.

Kůň – 1966, 1978, 1990, …

Koně o víkendu navštíví veterinární pohotovost. Pokud s chlupáčkem vyrážíš na dlouhé procházky, po návratu zkontroluj, jestli si na něm nepochutnává nezvaný parazit. Pokud ano, neprodleně ho z kožíšku odstraň. Že se ti to nedaří? Vyrazte k odborníkovi. Ten už si s krvežíznivým parazitem poradí.  

Koza – 1967, 1979, 1991, …

Kozy si užijí víkend přesně podle svých představ. Ať už dáš přednost horám, dohánění pracovních restů, nebo lenošení v posteli a s knížkou v ruce, rozhodně svého rozhodnutí nebudeš litovat. Během dnů volna se perfektně zrelaxuješ a načerpáš sílu pro nadcházející týden.

Opice – 1968, 1980, 1992, …

Čeká tě festivalové nebo svatební veselí, kde to výjimečně přeženeš s alkoholem. Následky na sebe nenechají dlouho čekat. Druhý den bude vážně krutý. Pokud to jenom trochu půjde, prokládej alkohol čistou vodou a ráno se snaž co nejdřív zavodnit. Jakmile zvládneš pozřít snídani, budeš mít vyhráno.

Kohout – 1969, 1981, 1993, …

Kohouti si užijí víkend ve velkém stylu. Čeká je dlouho očekávaná pařba, na kterou se vyzbrojí nepřekonatelným smyslem pro humor, charismatem i předem natrénovanými tanečními kreacemi. Ať už budeš vyrážet do klubu, nebo na festival, dávej si pozor na lapky a nenechavce, kteří budou pást po tvých cennostech a osobních věcech.

Pes – 1970, 1982, 1994, …

Psi si o víkendu užijí spoustu legrace a nefalšované zábavy. Smích je kořením života a úsměv je tou nejkrásnější ozdobou každé ženy. Proto se nebraň a právě naopak mu vyraz vstříc. Dva dny plné zábavných historek ti vlijí novou krev do žil.

Vepř – 1971, 1983, 1995, …

Vepři prožijí víkend v klidu a pohodě. Naplánují si menší úklid a několik hodin stráví u plotny. Protože tě vaření baví a naplňuje, během jednoho odpoledne zvládneš navařit teplá jídla prakticky na celý příští týden. Hledáš inspiraci na chutné a trvanlivé obědy? Co takhle hovězí guláš nebo vepřové výpečky?

Co říkáš na tenhle víkendový horoskop? Těšíš se, nebo už netrpělivě vyhlížíš pondělí?

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články