Horoskop na březen 2021: Raci se budou vzdělávat, Střelci se nezastaví

bigstockphoto.com
|
24. 02. 2021
|
Jaro se blíží, s ním i Velikonoce, teplejší počasí, víc světla a všeobecně lepší nálada. Co čeká jednotlivá znamení a na co bude potřeba dát si pozor?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani budou mít sami se sebou co dělat, co se emocí týče, a to hlavně během novoluní, které nastane 13. března. Je potřeba ukončit vztahy, které nemají perspektivu. Zároveň je dost vysoká šance navázat vztahy nové a lepší. Ačkoli můžou přijít i pořádné turbulence, na konci měsíce už budeš vědět, jak dál, i kdyby to znamenalo, že bys byla najednou single. Od toho se ale můžeš dost dobře odrazit!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci by si měli dávat pozor na to, čemu věří. Můžou se totiž jednoduše stát obelhávanými nebo je to samotné bude v jistém ohledu svádět ke lži. Ta by ovšem mohla brzy prasknout a následky by byly velice nepříjemné. Na konci března si hlídej peníze a rozhodně je nepůjčuj, pokud tě někdo požádá. Nemusely by se ti vrátit. Stejně tak si dávej pozor na ostatní svůj majetek, zamykej a nenechávej nikde odložené drobnosti.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pro tohle znamení bude březen 2021 hlavně o práci a posunu v kariéře. Blíženci usilovně pracovali na změně k lepšímu a teď se jí můžou konečně dočkat. Pokud tě v současné práci nic nedrží, zkus kolem novoluní 13. března nějaký ten pohovor a nakonec třeba budeš příjemně překvapená. Druhou polovinu měsíce se zase budeš zaobírat vztahy se svými blízkými. Hvězdy doporučují hlavně se držet upřímnosti, ale i taktu.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vzdělávání ve všech možných podobách, to bude téma Raků. Především tedy v první polovině měsíce. Doba nahrává online kurzům, na které se ani nemusíš nikam táhnout, tak toho využij a zainvestuj do svého vzdělání. Na konci měsíce s tebou můžou viditelně cloumat emoce s kladným i negativním nábojem. Neboj se dát jim průchod, jinak hrozí zdravotní komplikace!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvům se v únoru dařilo v lásce a nejinak tomu bude i březnu. Ten, kdo je single a chce to změnit, má jedinečnou příležitost okouzlit nějaký sympatický protějšek. Zároveň tu ale budou i přízemnější věci k řešení – hlavně peníze a majetek, půjčky, hypotéky, alimenty a jiné radosti. Druhá polovina měsíce by mohla přinést komplikace s dopravním prostředkem nebo třeba nutnost vyřídit si nový řidičák.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny si přestanou některé záležitosti malovat na růžovo a budou stát nohama na zemi. Řešit budou hlavně partnerské vztahy a vztahy s kolegy, nadřízenými nebo klienty, aby byly spokojené všechny strany. Od novoluní (13. března) dál tě možná čeká podpis nějaké smlouvy, takže než ji opravdu „podškrábneš“, pořádně si ji prostuduj a klidně ji vezmi k přečtení i právníkovi.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy se můžou ještě během března octnout v novém pracovním kolektivu nebo začít pracovat pro nového klienta. Rozhodně půjde o zajímavou zkušenost a oživení rutiny. Vřele doporučujeme věnovat se pravidelně psychické hygieně, abys brzy mentálně vyčerpaná neodpadla nebo si nezadělala na syndrom vyhoření. Celý březen budeš taky nejspíš řešit vztahy, a to jak s partnerem, tak s rodinou nebo kamarády. Ty pevné ale ustojí všechno!

bigstock-stay-at-home-and-work-in-home-391500116.jpg

Váhy můžou najít nové klienty nebo začít pracovat v novém kolektivu.
bigstockphoto.com
Pro Váhy bude březen hlavně o práci.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři si dál nebudou chtít připouštět problémy a radši se budou uklidňovat, že je všechno v pořádku. Březen je ale obdobím, kdy by měli stát nohama na zemi a urovnat si myšlenky, aby věděli, kam dál směřovat. Okolo úplňku 28. března budou řešit sami sebe i partnera, nevyhovující svazky a taky se můžou dočkat nějaké té nefalšované deprese. Zkus si věci v životě rovnat aspoň trošku bez emocí, půjde to snáz!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci v březnu nepostojí na jednom místě. Budou den co den řešit bambilión věcí a nebudou vědět, kde jim hlava stojí. Ve hře je rekonstrukce nebo stěhování, do toho tě může překvapit nemoc a ještě informace, která ti měla zůstat skrytá. Na konci měsíce hrozí zklamání od někoho, kdo je ti hodně blízký. Nudit se opravdu nebudeš.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi se stejně jako v únoru budou chtít učit něco nového nebo se budou chtít zdokonalit v něčem, čemu už se věnují. Ať už to bude vaření, šachy nebo skok daleký. Nepřemýšlej o tom a jdi do toho, na vlastní zlepšování není nikdy pozdě a výsledek tvého úsilí ti pak bude dělat radost. Pokud jsi Kozoroh, nemine tě ani pracovní nadšení. Všechno konečně zase půjde jako po másle!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Láska a pohoda, takový bude březen 2021 pro Vodnáře. Až jim to trošku závidíme, ale samozřejmě přejeme! Do novoluní, které je 13. března, se skoro nezastavíš. Nejenže budeš řešit práci, ale ještě si budeš chtít udělat spoustu času na svůj protějšek, zvlášť pokud jste ještě pořád ve fázi zamilovanosti. Na konci měsíce doporučujeme trošku zvolnit, abys nepřecenila svoje síly.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Hoď za hlavu problémy a trošku se uvolni, potřebuješ to. Čeká tě období bohaté na nejrůznější emoce, tak na něj načerpej dostatek energie – klidně i aktivně. Na čerstvém vzduchu si báječně vyčistíš hlavu. Možná budeš taky řešit nebo s maminkou nebo babičkou. Hvězdy radí, aby ses na ně v případě potřeby obrátila, dokážou ti totiž správně poradit.

Těšíš se na březen, nebo bys ses už radši viděla v jiném období? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Související články