Čínský horoskop na rok 2021: Krysy čeká zářná kariéra, Zajíce děti

bigstockphoto.com
|
12. 02. 2021
|
Čínský horoskop se od toho „našeho“ značně liší, ale i jím se můžeš inspirovat k činům a hlavně se připravit na to, co může přijít. Podívej se na své znamení podle roku narození a buď moudřejší. Pak to půjde snáz!

Rok 2021 podle čínského horoskopu začíná právě dnes a je rokem Buvola, konkrétně kovového. Soustředit bychom se v nadcházejícím roce měli hlavně na vztahy kolem sebe a taky na svou práci a na to, aby nám skutečně dávala smysl. Každý, kdo nebude líně dřepět na gauči, bude odměněn, i když formy budou různé.

Pravděpodobně budeme mít všichni pocit, že všechno sice jde, ale dře. A taky že se musíme mnohem víc snažit, aby věci šlapaly tak, jak jsme zvyklí. Čínský horoskop na rok 2021 vřele doporučuje neodkládat povinnosti a pro štěstí se obklopit bílou barvou a kovovými doplňky. A teď už k jednotlivým znamením…

      Krysa (2008, 1996, 1984, 1972, 1960, 1948…)

      Krysy budou na pomyslném vrcholu sil, a to po celý rok. Bude se jim neobyčejně dařit a tím nejdůležitějším prvkem pro ně budou vztahy s přáteli a rodinou. Horoskop radí zaměřit se na budování kariéry, v čemž se může hodně zadařit. Pokud patříš k tomuhle znamení, můžeš během roku 2021 dostat nabídku na práci snů nebo aspoň na o hodně lepší pozici, než na které teď jsi.

      První půlrok se ti bude dařit i po finanční stránce. Klidně se můžeš pustit i do riskantnějších podniků, které budou vyžadovat tvou investici. V druhé polovině roku už se s tímhle ale trošku kroť.

      Radovat se budeš moct i ze zdraví. Nic vážnějšího ti podle všeho nehrozí. Stejně na sebe ale dávej pozor!

      Buvol (2009, 1997, 1985, 1973, 1961, 1949…)

      Pro Buvoly to nebude úplně jednoduchý rok. Čeká je plno změn snad ve všech sférách života, a i když budou některé třeba i příjemné, stejně je vždycky pro člověka náročné takový nový fakt přijmout, případně se vyrovnat s větší zodpovědností (třeba v práci).

      Všechno, co budeš chtít v roce 2021, si budeš muset poctivě vydřít. A nepůjde jen o práci. Hlavně pečuj o vztahy, o které nechceš přijít, protože by se jinak mohly záhadně rozpadat. Na druhou stranu je tu slibný posun – nezadaní Buvoli si nejspíš někoho konečně najdou a ti zadaní posunou vztah dál. Co třeba svatba?

      Co se zdraví týče, mysli na svoje dýchací ústrojí a na krk. V zimě nepodceňuj kouzlo šály, snadno by sis přivodila nějakou tu nepříjemnou nemoc. A taky bacha na žaludek. Žádné plácání pátého přes deváté.

      Čínský horoskop na rok 2021 doporučuje najít si sport, který tě bude bavit a kterému se budeš pravidelně poctivě věnovat. Může to být klidně chůze, jízda na kole nebo na kolečkových bruslích!

      Tygr (2010, 1998, 1986, 1974, 1962, 1950…)

      Hlavní poselství pro Tygry se týká zdravého životního stylu. Když se na to vykašleš, místo salátů budeš dál valit pizzu a burgery a místo pravidelného běhu nebo posilky si radši lehneš na gauč k filmu, přivodíš si zdravotní následky dřív, než bys řekla karamelový větrník. Začni co nejdřív. Horoskop slibuje, že v červnu už bys mohla být v celkem slušné kondici. A to se na plavkovou sezónu hodí, ne?

      Ve druhé polovině roku zainvestuj do svého bydlení, když na to budeš mít peníze. Spousta Tygrů přemýšlí nad tím, jak ho vylepšit, aby bylo zase o něco modernější, hezčí, útulnější i praktičtější.

      S láskou to vypadá až do května bledě. Občas budeš mít nějakou pěknou příležitost k flirtu, ale něco vážnějšího se osud odváží upéct až od června dál.

      Zajíc (2011, 1999, 1987, 1975, 1963, 1951…)

      Zajíci budou ze všeho nejvíc řešit vztahy. Většina z nich konečně totiž najde partnera, se kterým se bude chtít usadit, případně založit rodinu. I tak se vám ale nevyhnout rozepře, až už snad budete mít oba pocit, že to nemá cenu. Ale má! Je to jen krize, která zase skončí a bude dobře.

      Horoskop prorokuje děti – buď tvoje, nebo to, že budeš s dětmi pracovat. Klidně se taky může stát, že si najdeš někoho, kdo už děti má.

      Celý rok bude poměrně náročný a často nejspíš nebudeš vědět, kde ti hlava stojí. Vždycky z toho ale vybruslíš s nevídanou elegancí, tak se toho neboj a ber to jako jednu velkou výzvu.

      bigstock-mother-teaches-daughter-educa-270201637.jpg

      Děti, to bude hlavní téma tvého roku.
      bigstockphoto.com
      Jsi Zajíc? Pak budeš pravděpodobně řešit děti.

      Drak (2012, 2000, 1988, 1976, 1964, 1952…)

      I Draci budou po celý rok bojovat s nečekanými překážkami a výzvami. Okolí na ně bude klást nároky, které půjdou jen těžko splnit, ale Draci se s tím poperou. Je třeba naučit se dobře hospodařit s penězi. Obzvlášť mezi březnem a květnem na tom budeš s financemi hodně dobře – tahle situace by tě ale měla naučit, že i v době, kdy se daří, bys měla šetřit.

      Horoskop nedoporučuje větší vzdělávací akce nebo hojné přihlašování na kurzy. V roce 2021 to prostě půjde neuvěřitelně ztuha i inteligentním jedincům. Jen bys byla otrávená z toho, že ti to nejde tak, jak bys chtěla.

      V lásce a vztazích si dej pozor na zálety. U zadaných by to způsobilo hodně velkou nepříjemnost a pravděpodobně i rozchod. Těžko bys získávala ztracenou důvěru svého partnera zpátky.

      Had (2013, 2001, 1989, 1977, 1965, 1953…)

      Hadi budou během celého roku 2021 ladit hlavně vztahy na všech úrovních – partnerské, rodinné, pracovní, přátelské… Využij toho, že ti nebude dělat problém komunikovat a vést diplomatické rozhovory. Můžeš uhladit staré spory, které tě mrzely.

      Dalším žhavým tématem bude změna práce, ale přichází taky doporučení neměnit obor. Velmi pravděpodobně by tě to nebavilo tak, jak si teď představuješ.

      Ve druhé polovině budeš nejspíš potřebovat pomoc od svého okolí, ať už půjde o peníze, nebo třeba o pomoc v nemoci. Nemusíš mít ale strach, pořád budeš mít blízko sebe někoho, kdo se o tebe rád postará.

      Kůň (2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954…)

      Zrozenci tohoto znamení budou mít po celý rok energie na rozdávání, až to bude jejich okolí podezřelé. Jestli tvoje kariéra stagnuje, bude tenhle rok naprosto ideální k velkým změnám, s nimiž možná už delší dobu otálíš. Pokud chceš začít podnikat, jdi do toho!

      Ruku v ruce s novou prací se zvýší výdělky a za pár měsíců budeš ráda, že ses do té dřiny pustila. Bude to stát za to. S prací bude nejspíš souviset i trocha toho cestování, třeba za klienty. To k tomu patří, počítej s tím!

      Koza (2015, 2003, 1991, 1979, 1967, 1955…)

      Kozy se budou bezhlavě zamilovávat a zase se odmilovávat. Lidi je budou zbožňovat a chvílemi asi nebude jednoduché jim rozumět. Budou totiž nabité milostnou energií, která jen tak nevyprchá.

      Dařit se ale Kozám bude i ve studiu a práci. Je nanejvýš pravděpodobné, že potkají několik zajímavých lidí, kteří je inspirují právě v pracovní rovině. Pokud patříš ke Kozám, nasávej pozorně všechny informace, které se k tobě dostávají. Budou se ti hodit.

      Pozor! Rok Buvola hodně nahrává rozjezdu podnikání i tomuhle znamení, Koza se do toho ale musí pustit sama. Před spoluprací s jednou či více osobami horoskop naopak varuje.

      Opice (2016, 2004, 1992, 1980, 1968, 1956…)

      Opice budou makat na tom, aby dořešily vleklé problémy. Nepůjde to jednoduše, ale konečně se rozhodnou zabrat. Mnoho z Opic si tak konečně nastolí v životě tolik chtěnou rovnováhu. Třeba mezi prací a rodinou nebo partnerem. Zároveň bys měla, jestli patříš k Opicím, dbát na to, aby tě nikdo neokrádal o tvoje chvilky, které máš jen pro sebe.

      Rok 2021 nepřinese žádný větší problém, pokud se nezadlužíš kvůli úplné hlouposti. S penězi nakládej maximálně opatrně a spíš šetři, než abys rozhazovala za něco, co ti stejně bude dělat radost jen chvilku.

      Kohout (2017, 2005, 1993, 1981, 1969, 1957…)

      Kohoutům tu trošku problikává možnost dědictví. Ne že by jim spadlo do klína nějak nečekaně. Pravděpodobně to bude právem, třeba proto, že se starali o blízkého, který už na našem světě není. Ačkoli je to asi velmi bolestné, pokus se dědictví využít maximálně efektivně, abys z něj měla radost ty i ten, kdo tě jím obdaroval, kdyby to viděl…

      Soustřeď se hodně na práci a mezi květnem a srpnem šetři peníze, které se k tobě nečekaně dostanou. Budou se ti později hodit, to si piš.

      Horoskop radí zaměřit se víc na vztahy a nehledět tak moc na sebe. Nenech lidi, aby o tobě mluvili jako o sobci, který nevidí nikoho než sebe. Mohlo by se to dostat třeba i k někomu, koho bys ráda měla po svém boku.

      bigstock-young-business-woman-uses-phon-344075248.jpg

      Možná si o tobě lidi myslí, že jsi úplně jiná, než jaká jsi ve skutečnosti.
      bigstockphoto.com
      Jako Kohout se zaměř na to, jak působíš na své okolí.

      Pes (2018, 2006, 1994, 1982, 1970, 1958…)

      Zrozenci v těchhle rocích by si měli dávat pozor na peníze a hlavně se nezadlužovat! U Psů by to mohlo být skutečně fatální. Když budeš potřebovat půjčit, zajdi nejdřív za rodinou nebo přáteli. Když ti nepůjčí banka, nevrhej se do náruče lichvářům. Radši se uskromni, peníze zase přijdou, konkrétně ke konci roku 2021.

      Důležitá zpráva přichází taky z oblasti zdraví. Nauč se konečně odpočívat, hlavně tvoje psychika potřebuje pohov. Ideální je nakombinovat aktivní a pasivní odpočinek, aby sis vyčistila hlavu a zároveň aby si odpočinula i tvoje tělesná schránka. Pak se bude každá životní překážka přeskakovat snáz.

      Vepř (2019, 2007, 1995, 1983, 1971, 1959…)

      Vepři budou mít na rozdíl od Psů financí dost a budou přemýšlet hlavně o tom, jak je výhodně investovat. Vybírejte a buďte obezřetní, ať o svůj poklad nepřijdete.

      V lásce to nebude sice žádná hitparáda a ohňostroje vášní, nejspíš ale přijdete na to, že máte po boku partnera, na kterého se můžete za všech okolností spolehnout. A to je podle nás mnohem víc než erotikou protkané noci bez hlubších citů.

      Dávej si pozor na zdraví, hlavně na váhu. Přibírá se rychle, ale přebytečných kil se pak člověk zbavuje těžko. Najeď na pevnou disciplínu, přidej trochu pohybu a uvidíš, že ti to prospěje i po duševní stránce.

      Související články