Čím si s muži přiťuknout na jejich mezinárodní den aneb Tipy na drinky, kterými potěšíte muže (i sebe) v jejich „svátek“

redakce
Komerční článek
|
15. 11. 2019
|
I muži mají své dny. A oficiálně jim patří jeden, který je od roku 1999 zapsaný v kalendáři jako Mezinárodní den mužů. Slaví se 19. listopadu asi v 70 zemích světa. Přestože v Česku není hluboce zakořeněn tak jako MDŽ, jistě vaše partnery potěší, když si na ně vzpomenete a dopřejete jim kapku potěšení, za které neschytají výtky.

Které drinky budou pro Mezinárodní den mužů ty pravé? Inspirujte se a vyberte ideální dárek, na kterém si můžete pochutnat spolu se svou drahou polovičkou, třeba i v míchaných drincích.

Božkov Republica Reserva

Široké portfolio značky Božkov si oblíbila řada mužů i díky kvalitnímu třtinovému rumu Božkov Republica, který pod označením Exclusive přišel na český trh před rokem. Letošní podzim přinesl ještě vyzrálejším blend až dvanáctiletých karibských rumů pod názvem Božkov Republica Reserva. Novinka vyniká chutí po cukrové třtině, fíku a pomeranče s mírným dubovým závěrem. V aroma se mísí tóny sušených švestek, exotického ovoce, kávy a karamelu. Nejlépe si rum vychutnáte při pokojové teplotě.

1.png

Captain Morgan Original Spiced Gold

Patří Váš muž k milovníkům nejprodávanějšího importovaného rumu do Česka? Potěšte ho lahvinkou a připravte mu překvapení v podobě míchaného drinku. Captain Morgan vyniká svou chutí sám o sobě, ale co ho zkusit i v neotřelé kombinaci s jablečným džusem? Takto navíc skvěle chutná na ledu i v horké podobě. Zahřejte se spolu a vychutnejte si večer jako kapitáni.

2.png

Johnnie Walker

Nejprodávanější skotská whisky Johnnie Walker Red Label potěší svou jemně dřevitou chutí a lehkou kouřovostí, která vynikne i v míchaných drincích. Zkuste ho ve výjimečném spojení s ginger ale. A pokud už předem víte, že váš partner preferuje intenzivní chuť whisky, sáhněte po ještě kouřovější Johnnie Walker Black Label.

3.png

4.png

Johnnie Walker navíc uvádí speciální limitovanou edici, kterou podlehne každý milovník seriálu Hra o trůny. Ve dvou odlišných lahvích najdete i dva různé charaktery whisky, které jsou inspirované rody Targaryenů a Clarků.

Fernet Stock

Nejprodávanější hořkobylinný likér u nás s tradicí od roku 1927 milují Češi ve své čisté podobě, ale i v legendárním drinku Fernet Stock Bavorák. Příprava je snadná. Do sklenice s ledem nalijte dobrý tonic, dolijte panákem Fernet Stock a ozdobte citronem. Jednoduché, efektivní a ještě navíc může tento osvěžující drink napomoct trávení, pakliže jste si právě pochutnali na vydatnější večeři. 

6.jpg

Jim Beam Honey

Je Váš partner příznivce bourbonu? V Jim Beam Honey najdete typickou dřevitost zjemněnou medovými tóny, které možná zalahodí i vám. Jim Beam Honey je výtečným základem pro jednoduchý koktejl ve spojení s jablečným džusem. A pokud si na příliš velké sladkosti nepotrpíte, můžete zkusit džus lehce zředit sodou.

7.png

6.png

Tagy: 
Související články