Horoskop na září: konec léta bude ve znamení přátelství

bigstockphoto.com
|
30. 08. 2017
|
Prázdniny skončily, léto se láme v to babí a kdekdo už se trápí tím, že co nevidět přijde zima, tma a kdo ví co ještě. Než tomu tak skutečně bude, užij si krásné zářijové dny, ty letní i ty první podzimní. Takhle to bude vypadat podle hvězd!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

S ustupujícím létem budeš mít pocit, že tě uplynulé měsíce tak nějak vycucaly. Na nic nebudeš mít sílu a do ničeho se ti nebude chtít. To ale bude stav, který tě bude provázet jen první polovinu září, takže se neboj. Poslední týden v září už budeš zase zářit – především ve společnosti svých přátel.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Tvoje akční léto tě, stejně jako Berany, asi zničilo. V září budeš ale rychle nabírat energii, takže už v polovině měsíce budeš zase aktivní jak fyzicky, tak psychicky. Nápad bude střídat nápad, až tě tví blízcí budou muset krotit, aby ses nevrhla po hlavě do něčeho, co není tak úplně skvělé, jak se to může zdát.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Doufáme, že sis v létě dala pozor na románky s cizinci, protože právě září bude období, kdy bys mohla zjistit, že to nebylo tak úplně bez následků. V práci tě to bude zřejmě štvát a budeš se chtít urychleně vrátit na místo své dovolené. Naplánuj si super víkend s kocourkem nebo s přáteli, všechno se povede a ty si zase odfrkneš.

bigstock-multiracial-girlfriends-taking-93599072.jpg

Neboj se naplánovat akci, v září bude každá stát za to.
bigstockphoto.com
Jestli plánuješ víkend s kamarádkami, určitě si to všechny pořádně užijete!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pokud sis v létě pořádně odpočinula, bude se ti to teď dost hodit. V práci to bude jedna komplikace za druhou a pochopení nenajdeš ani u své drahé polovičky. Hádky kvůli malichernostem budou na denním pořádku. Situace se pravděpodobně zlepší až v první podzimní dny.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Jestli máš pocit, že tvoje léto za moc nestálo, pak nevěš hlavu. Září bude příjemné ve všech oblastech. Máš velkou šanci potkat někoho, kdo tě okamžitě okouzlí, a to na akci, na kterou se ti nejdřív nebude ani trochu chtít. Neseď doma a poznáš zajímavé lidi, hvězdy to slibují!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Nastalo tvoje období, ale tvoje nálada zdaleka nebude dobrá. Bude to „chvíli nahoře, chvíli dole“. Užívej si chvilky radosti, ať potom případné starosti zvládneš a dokážeš zůstat nad věcí. Ke konci září už se snad všechno dá do pořádku. Je ideální čas naplánovat a zabookovat vánoční pobyt někde „venku“, tak se začni po něčem pěkném shánět!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Drží se tě tvoje letní láska? Gratulujeme! Pak to podle hvězd vypadá slibně a můžete být tou výjimkou, které to skutečně vydrží. Užívej si babí léto, co to půjde. Nenech se rozhodit ani spory s kolegy, při nichž budeš v právu, ale nikdo ti nebude moc věřit. Pozor na ruce a nohy, hlavně při sportování.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Tvoje podovolenkové pracovní nadšení pokračuje, tak buď pořád tak aktivní jako dosud a plň úkoly od nadřízených. Projeví se to jak jejich vděčností, tak na výplatní pásce nějakou tou prémií. V lásce se spíš uklidni, ať svého drahouška nevyděsíš přívalem nápadů, kam byste spolu mohli vyrazit a s kým. Možná by si tě radši užil jen tak, doma, sám, aniž by se o tebe s někým dělil.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Tady bude mít někdo štěstí a bude se mu dařit, na co sáhne! Ať už si stanovíš cíle vysoké tak, že bys na ně před měsícem ještě nemohla ani pomyslet, dosáhneš jich. Hvězdy ti k tomu pomohou. Možná tě čeká úřední jednání, to však taky nakonec dobře. Předej trochu svého štěstí a potěš svou rodinu, hlavně starší generaci.

pexels-photo-541518.jpeg

Úspěch kam se podíváš. To bude parádní měsíc!
pexels.com
I cílů, které se ti dosud zdály příliš vysoké, teď dosáhneš docela hravě.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Hvězdy na srpen naznačovaly, že dojde k upevnění dlouhodobého svazku. Pokud to tak cítíš, je září ideální na to, abyste začali s drahouškem plánovat rodinu. Neboj se toho, společně to zvládnete. Dej si pozor na nastydnutí, večery už budou jen a jen chladnější, tak se při grilovačce aspoň zabal do deky.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Zatímco léto pro tebe nejspíš bylo pohodové, září bude spíš neutrální. Žádné výkyvy se tě netýkají, v práci bude možná trošku nuda, na kterou nejsi zvyklá. S miláčkem taky moc legrace nebude a navíc ti hrozí, že se pohádáš s nejlepší kamarádkou kvůli něčemu, co mezi vámi visí už delší dobu. Ale neboj, všechno ustojíš.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Tvoje léto taky nebyla tak úplně nuda, ne? Na rozdíl od Vodnářek budeš ale v zábavě dál pokračovat. Jestli plánujete víkend s partou na chatě, určitě se zúčastni, bude to super a pobavíš se. Nepřežeň to ale s alkoholem, tentokrát by to nemuselo dopadnout dobře. Ve vztahu buď obezřetná, možná přehlížíš jednu důležitou věc. Bohužel ne moc příjemnou. 

Související články