Rimming: nepříliš používaná praktika, která vás oba vystřelí do nebe

Bigstockphoto
|
11. 10. 2023
|
Pro jednoho nechutná technika, pro jiného nepostradatelná stimulace nervových zakončení. Řeč je o rimmingu. Už jsi ho zkoušela?

Možná nevíš, co přesně si pod tímhle cizím názvem představit. Tak my ti to prozradíme. Rimming název sexuální techniky, při níž dochází ke stimulaci a vyvolání rozkoše ústy, především jazykem, a na konečníku nebo uzdičce mezi konečníkem a genitáliemi.

Zní to nechutně? Pokud ses otřásla, nemusíš číst dál. Za zvážení to ale stojí, zvlášť pokud jste spolu s kocourkem už nějaký ten rok a vaše postelové tanečky se změnily v poněkud nudné souložení.

Snadná cesta (nejen) k obří erekci

Konečník je mužů i u žen protkán velkým množstvím nervových zakončení a taky nejbližší okolí je velice citlivé. Proto si můžeš všimnout, že když při orálním sexu „zabloudíš“ až k partnerově konečníku, jeho chlouba nezahálí a najednou je tu v celé své kráse.

bigstock-passionate-young-couple-having-325984045.jpg

Na rimming je potřeba se dobře připravit.
Bigstockphoto
Oživte společně postelové radovánky. Tohle vás sblíží!

Hygiena, abyste si to užili oba

Rimming nebo taky anilingus je tak trošku tabu, protože jde o něco, co není tak úplně hygienické. Proto je potřeba se na tuhle praktiku pořádně připravit, aby se nezvrhla v něco, co zavání parádní úchylkou.

Sprcha je základ, dejte si oba záležet. Zatímco před análním sexem je téměř nezbytný rektální výplach, u téhle stimulace to není nutné, ale pokud máte možnost ho provést, určitě se mu pověnujte.

Nepodceň s kocourkem ani pečlivé oholení, které nejenže celou techniku zpříjemní, ale navíc bude pokožka bez chloupků ještě citlivější. Po rimmingu je nezbytné vypláchnout si ústa ústní vodou – jednak to se svěžím dechem bude dál příjemnější, jednak zabráníte tomu, aby se bakterie držící se na rektu dostaly na přirození nebo do úst, kde by mohly napáchnout pořádné škody.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články