Všechno, co jsi chtěla vědět o misionářské poloze

Bigstockphoto
|
02. 09. 2023
|
Známe ji absolutně všichni, my, kteří už jsme zasvěceni do tajů sexu. Misionářská poloha je ta pravděpodobně nejčastěji používaná a taky docela oblíbená! Jak ale přišla ke svému názvu a jak ji vylepšit? Všechno víme!

Při misionářské poloze (nebo pozici) leží žena na zádech a muž leží na ní. Přitom penisem proniká do pochvy. Je to právě muž, kdo je v tomto případě pánem celé situace. I my ženy ale můžeme průběh akce ovlivnit – pomocí nohou se dá měnit úhel a hloubka průniku. „Misionář“ rozhodně není nuda, když tedy s kocourkem nezůstaneš jen u něj!

Pojmenováno po misionářích. Nebo ne?

Možná tě to překvapí, ale to, že je poloha pojmenována po misionářích, kteří se snažili „polidštit“ zvířecí způsoby sexu u afrických domorodců, je jenom mýtus! Traduje se už od 60. let 20. století a vznikl pravděpodobně chybnou interpretací spojení „misionářská móda“ – tenhle pojem označuje držení za ruce, které dřív domorodci nepraktikovali, tedy až do osvěty. Je na čase smířit se s tím, že misionářská poloha zkrátka patří k lidem nejspíš odnepaměti.

Výhody, které „misionáři“ nikdo neodpáře

Právě to polidštění, o které se podle legendy misionáři snažili, je na misionářské poloze plus. Svému miláčkovi se při ní totiž můžeš dívat do očí, můžete se líbat a jinak se stimulovat. Pokud se navíc snažíš otěhotnět, je dokázáno, že tahle poloha početí hodně nahrává.

A nevýhody? Žádné nevidíme. Jen je potřeba polohy měnit, abyste si oba přišli na své a nezabředli do nudy, která by vás dohnala do ložnice někoho jiného.

bigstock-153514211.jpg

Misionářská poloha prý není pojmenovaná po misionářích, kteří dělali v Africe osvětu.
Bigstockphoto
"Misionář" je nejoblíbenější poloha obecně. A dá se všelijak vylepšit.

3 tipy, jak misionářskou polohu jednoduše dotáhnout k dokonalosti

Sex nikdy není do puntíku stejný. Což je jednoznačně dobře. I tak ale můžeš vyzkoušet konkrétní obměny, které i „misionáře“ oživí a povýší!

Polštářek pod zadečkem

Pokud není tvůj kocourek zrovna dvakrát obdařen nebo by sis prostě jen přála hlubší průnik, vypodlož si zadeček polštářkem (nebo klidně dvěma, jen mysli na pohodlí vás obou). Pánev se tím pádem zvedne a výsledkem budeš nejspíš hodně překvapená!

Nohy za hlavu!

Pokud miluješ ty chvíle, kdy na sobě cítíš váhu partnerova těla, tuhle pozici si zamiluješ. Stačí zvednout nohy do výšky, nechat ho se opřít a užívat si tu slast, která bude zanedlouho následovat!

Obejmi ho nohama

Jakmile do tebe miláček vnikne, jednoduše ho obejmi nohama. Tak budeš moct korigovat jeho pohyby a on bude určitě rád, že ti udělá maximálně dobře.

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články