Horoskop na leden 2021: Lvi propadnou flirtu, Ryby depresi

bigstockphoto.com
|
26. 12. 2020
|
Rok 2021 je tady cobydup! A to pro řadu z nás představuje chvíle bilancování a nadějných očekávání. Co si pro tebe připravily Hvězdy na první měsíc nového roku? Některá znamení si leden užijí, jiná budou rády, že končí…

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani se do nového roku vrhnou s vervou a elánem sobě vlastním. Mají totiž „čich“ na příležitosti, kterých se hned zkraje ledna zhostí na jedničku. Čeká je zajímavá pracovní příležitost, která je příjemně nakopne a přinese jim spoustu benefitů.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci jsou tak trochu rádi, že je rok 2020 skoro za nimi. Do roku následujícího pak nahlížejí s optimismem, který je pro ně typický. Hvězdy si pro ně v lednu připravily nejednu zkoušku poctivosti. Možná půjde o nalezený větší obnos peněz nebo jinou prověrku, díky které stoupnou nejen v očích okolí, ale zejména ve svém vlastním nitru.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci lednem proplují tak nějak bez toho, aby je první měsíc nového roku více zasáhl. Pravděpodobně budou řešit zaslouženou zimní dovolenou, s jejímž výběrem můžou ale pekelně narazit. Tvoje drahá polovička totiž nebude chtít do Alp, ale k moři. Je tak jen na tobě, jestli jejímu přání vyhovíš nebo si pojedeš „to svoje“.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou hned začátkem roku řešit menší zdravotní komplikaci. Naštěstí nepůjde o nic závažného, ale bez několika dní v posteli se asi neobejdeš. Už teď si proto naordinuj dostatek vitamínů, odpočinku, tekutin a hlavně spánku. V lednu se ti tenhle „starter pack“ bude zaručeně hodit.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi si leden náramně užijí. Čeká je totiž menší romantické vzplanutí, které ale bohužel (nebo možná bohudík) nebude mít dlouhého trvání. Vyloučený není flirt na pracovišti, spíš to ale vypadá na dávnou lásku z dětství nebo rané dospělosti. Pokud jsi zadaná, vzpomeň si na známý výrok doktora Plzáka, který radil: „Zatloukat, zatloukat, zatloukat!“

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se začnou během ledna pomalu vzpamatovávat z toho, co jim rok 2020 přinesl. A že rozhodně nešlo jen o to dobré. V prosinci neměly kvůli zdravotním komplikacím na bilancování čas, protože jsou to ale Panny, určitě to doženou hned v lednu. Vzhledem k uplynulým událostem si dají předsevzetí, že v roce 2021 už nebudou mít přehnaná očekávání na sebe ani ostatní.

bigstock-beautiful-lovely-middle-aged-g-392609810.jpg

Horoskop na leden 2021 přináší různé situace.
bigstockphoto.com
Doufejme, že rok 2021 bude lepší než jeho předchůdce.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou hned zkraje řešit zásnuby nebo jinou radostnou událost v rodině. Vyloučen není potomek nebo třeba přírůstek v podobě chlupatého domácího mazlíčka. Měj na paměti, že rok 2021 pro tebe bude zlomový hned v několika ohledech. A často tak budeš muset vystupovat ze svojí komfortní zóny, což ti nebude zrovna dvakrát příjemné.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou v lednu v pohodě. Práce jim půjde od ruky a volný čas stráví na svahu nebo v přírodě, kterou tak milují. Dobíjí je totiž energií, která bude i během tohohle roku potřeba. Pokud sis ještě nedala žádné novoroční předsevzetí, je nejvyšší čas to napravit!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou během ledna řešit finance. Krátkodobý nedostatek prostředků ti pomůže vykrýt pomoc rodiny nebo přátel, případně krátkodobá půjčka. Pokud o ní vážně uvažuješ, půjčuj si jenom nezbytný objem finančních prostředků a dodržuj splatnost! Pamatuj totiž, že půjčka je sice dobrý sluha, ale špatný pán.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi si leden vážně užijí. Čeká na ně totiž rovnou několik pozitivních zpráv. Některé z nich se budou týkat rodiny, jiné práce. Vyloučené není povýšení nebo třeba příchod nového kolegy, který bude přesně tvoje krevní skupina.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři se poučili z chyb, které nadělali během minulého roku a rok 2021 si proto hodlají náležitě užít bez zbytečných přešlapů a komplikací. Pokud ti Hvězdy nepřály lásku, vezmi jed na to, že letos bude všechno jinak. Koukej kolem sebe. V lednu se totiž objeví někdo, kdo ti na pěkně dlouho zamotá hlavu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby se z událostí předchozího roku pořád nemůžou tak úplně vzpamatovat. A (po)vánoční deprese, která je přepadla doslova jako blesk z čistého nebe, se s nimi potáhne i do prvního měsíce roku 2021. Neklesej ale na mysli! Vydrž a věř, že bude líp. Konjunkce Jupitera a Saturna se o to už postará…

Těšíš se na leden, nebo bys tenhle měsíc raději přeskočila? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Související články