TOP 10: Adults friendly hotely v Česku, kde si dovolenou užiješ bez rušivých elementů

Bigstockphoto
|
01. 05. 2022
|
Co takhle vyrazit na dovolenou, kde tě ze sladkých snů nebude rušit křik nevychovaných dětí? Někam, kde není nouze o zábavu i služby na vysoké úrovni…

Pokud je přesně tohle to, co v nejbližších týdnech nebo měsících toužíš zažít, máme pro tebe přehled 10 hotelů v Česku, kam mají (malá) dítka vstup zakázán. Dáš přednost beskydské romantice, nebo ráji uprostřed Adršpachu?

Mlýn Dänemark

Tenhle skvost, který vypadá na první pohled jako docela obyčejný mlýn, najdeš v Kutné Hoře. Na ten druhý ale zjistíš, že atmosféra tohohle kouzelného místa je jednoduše nepopsatelná. Vyhřívaný bazén, luxusní pokrmy z lokálních a sezónních potravin a okouzlující okolí dělá z Mlýna Dänemark místo, kde zapomeneš na všední strasti a starosti.

I přestože v současné době probíhá částečná rekonstrukce objektu, můžeš si ho pronajmout třeba pro partu přátel, na oslavu nebo teambuilding.

  • hotel pouze pro hosty 15+
  • nádherná lokalita a jedinečný genius loci tohoto místa
  • www.mlyndanemark.cz

mlyn_danemark.jpg

O tomhle místečku se ti snad ani nesnilo!
Mlýn Dänemark

Wellness hotel Ondrášův dvůr

Wellness hotel Ondrášův dvůr najdeš v samotném srdci Moravskoslezských Beskyd, kde není pro stres a spěch místo. Okouzlující areál je prostoupen nádhernou zahradou, plnou romantických zákoutí, jezer a jezírek, včetně těch koupacích. Nechybí stylové zařízení pokoje a apartmánů i výborná kuchyně a široká nabídka wellness služeb.

screenshot.2.jpg

Wellness hotel, kde nehrozí křik malých dětí? Tady je!
Ondrášův dvůr

Hotel Premier

Pokud se letos chystáš do Jizerek, mrkni na webovky hotelu Premier, který se nachází v Bedřichově, v blízkosti Jablonce nad Nisou a Liberce, přímo pod rozhlednou Královka. Alfou a omegou tohoto kouzelného místa je snaha o maximální odpočinek návštěvníků, k čemuž dopomáhá nejen malebné okolí, ale taky bohatá nabídka wellness služeb. Když k výše uvedenému připočteš, že hotel frčí na eko a bio vlně, jen stěží budeš hledat konkurenta.

hotel_premier.jpg

Hotel Premier tě snad ani nemůže zklamat.
Hotel Premier

Wellness hotel V Nebi

Jak už název tohohle hotelu napovídá, bez všudypřítomného křiku a pobíhání nevychovaných dětí se tady budeš cítit úplně jako v nebi. Během pobytu v malebné oáze Jizerských hor si dopřej rozmazlování ve zdejším venkovním nebo vnitřním wellness, kde je k dispozici privátní whirlpool, sauna a rozlehlá zahrada určená pro ničím nerušenou relaxaci.

wellness_hotel_v_nebi.jpg

Do tohohle hotelu prostě chceš!
Wellness hotel V Nebi

Hotel Mezi plůtky

Tenhle architektonický skvost z počátku 19. století je dokonalým zhmotněním i těch nejdivočejších snů všech, kteří si libují v dokonalém a nadčasovém interiérovém designu. Obdivovat tady můžeš třeba podlahy ze staletého světlého pískovce, vlněnou tapiserii od Petra Nikla nebo severské židle od Karla Anderssona. Tahle oáza klidu na Čeladné je zkrátka místem, které nesmíš během putování Moravskoslezskými Beskydami vynechat.

hotel_mezi_plutky.jpg

Architektonický skvost nabízí úžasné ubytování.
Hotel Mezi plůtky

Penzion Brücknerův dům

V malebné šumavské obci Prášily, v nadmořské výšce 880 metrů nad mořem, najdeš skvost s názvem Brücknerův dům, který je dokonce posledním z tradičních roubených domů v této lokalitě. Penzion prošel v letech 2008 a 2009 rozsáhlou rekonstrukcí, díky níž se můžeš ubytovat v tradičním stavení s řadou vychytávek, mezi které patří třeba sauna nebo vinný sklípek.

screenshot.3.jpg

Tady bude tvůj pobyt jedna velká paráda.
Penzion Brücknerův dům

Wellness penzion Stříbrný vítr

Penzion, ve kterém se mohou ubytovat dospělí a děti od 12 let, se může pochlubit vlastním cocktail barem, terasou a obří zahradou s lehátky pro maximální komfort a odpočinek. K dispozici je i sauna a vířivka a v letních měsících jedinečná akce v podobě grilování přímo uvnitř „lokomotivy“. Wellness penzion Stříbrný vítr najdeš nedaleko Českých Budějovic.

wellness_penzion_stribrny_vitr.jpg

V létě tě tu čeká nevšední grilování.
Wellness penzion Stříbrný vítr

Dvůr Haniš

Hledáš adults friendly ubytování na Broumovsku? Zamiř na Dvůr Haniš! Nově zrekonstruovaný venkovský dům, stojící ve vsi Maršov nad Metují nedaleko městečka Stárkov, ti nabídne všudypřítomný klid, pohodu a malebnou krajinu chráněného Broumovska plného zajímavých míst.

dvur_hanis.jpg

Broumovsko taky nabízí skvělé ubytování!
Dvůr Haniš

Anybody hotel

Tohle místo není hotelem v pravém slova smyslu, nýbrž útočištěm pro páry, které chtějí uniknout ze šedi a stereotypu všedního dne a užít si jedinečný zážitek v některém ze stylových Anybody pokojů. Je libo houpací síť nad postelí se svítícími nebesy nebo toužíš zažít spíš atmosféru tradiční „bondovky“? Tady se fantazii meze nekladou!

  • luxusní hotelové pokoje pro páry
  • koncept adults only bez recepce
  • www.anybody.cz/

anybody.jpg

Tady si to jednoduše užiješ po svém.
Anybody hotel

Zážitkový OROOM hotel

Brněnský OROOM je další z netradičních hotelů pro páry, kde je dovoleno prakticky všechno, na co si s kocourem vzpomenete. Užijte si romantický příběh v exotické Indii, zažijte nespoutané Rusko, vychutnejte si souboj dvou japonských klanů nebo se vydejte na Havanu či do daleké Persie. Jak tenhle výlet pojmete, je čistě ve vaší režii

  • zážitkový hotel pouze pro dospělé
  • pět luxusně a tematicky vybavených pokojů s příběhem
  • www.oroom.cz/

oroom.png

Tenhle zážitkový hotel nejspíš budeš chtít navštívit víckrát.
Zážitkový OROOM hotel

Tak kam vyrazíš? Nebo máš svůj vlastní tip?

Související články