TOP 10 adults only hotelů v zahraničí, kde není pro děti a stres místo

Bigstockphoto
|
20. 04. 2022
|
Plánuješ dovolenou a hledáš místo, kde panuje všudypřítomný klid a relax bez rušivých elementů v podobě ukřičených dětí?

Takové místo, kde zábava nikdy nekončí a ze sladkých snů tě nebudí křik dětí z vedlejšího pokoje? Hotel, který si zakládá na špičkových službách a kvalitních drincích? Pokud jsi alespoň na jednu z výše uvedených otázek odpověděla kladně, máme pro tebe přehled 10 adults only hotelů, kam mají děti vstup zakázán!

Lindos Blu (Řecko, Rhodos, Lindos)

Tenhle pětihvězdičkový skvost patří k tomu nejlepšímu, co ti může řecký ostrov Rhodos a oblíbené letovisko Lindos nabídnout. Jeden z nejluxusnějších hotelů na ostrově je určen jen pro hosty starší 16 let. Nachází se pouhých 50 metrů od panensky čarokrásné pláže a zaplatit si tady můžeš pobyt se snídaní nebo polopenzí.

  • jeden z nejluxusnějších hotelů na Rhodosu
  • pouze 50 metrů od písčito-oblázkové pláže
  • https://lindosblu.gr/

lindos_blu.jpg

Rhodos je okouzlující, a když máš v hotelu klid, tak dokonce dokonalý.
Lindos Blu

Steigenberger Coraya Beach (Egypt, Marsa Alam)

Další pětihvězda pro hosty starší 16 let se nachází ve vyhlášeném letovisku Marsa Alam a zátoce Madinat Coraya přímo na písčito-oblázkové pláži.

Kromě luxusních služeb, skvělého all inclusive a příjemného personálu se tady můžeš těšit na bohatý podmořský život, který je pro tuhle oblíbenou dovolenkovou destinaci typický. Občerstvíš se v jedné ze dvou restaurací a na drink zajdeš do jednoho z pěti barů.

steigenberger_coraya.jpg

Tenhle hotel tě snad nemůže zklamat.
Steigenberger Coraya

Mayia Exclusive Resort & SPA (Řecko, Rhodos, Kiotari)

Nově postavený luxusní hotel s vlastním spa centrem najdeš v oblíbeném řeckém letovisku Kiotari na ostrově Rhodos. Hned po vstupu tě upoutá designový interiér a luxusní zařízení hotelu. Samozřejmostí je špičková gastronomie a možnost využívat ultra all inclusive stravování. Nechybí tady několik restaurací, nespočet barů, bazény a okouzlující okolí s výhledem na širé moře.

mayia_exclusive_resort_spa.jpg

Ultra all inclusive stravování? Žádný problém!
Mayia Exclusive Resort

Bull Hotel Costa Canaria & Spa (Kanárské ostrovy, Gran Canaria, San Augustín)

Další z adults only skvostů najdeš na Kanárských ostrovech (konkrétně na ostrově Gran Canaria), ve vyhlášeném letovisku San Augustín. Hotel, který akceptuje jedině hosty starší 15 let, tu vystavěli přímo na čarokrásné pláži.

Samozřejmostí je luxusní zařízení, vyhlášená gastronomie a nově zrekonstruované wellness centrum. Zvolit můžeš ubytování s polopenzí, plnou penzí nebo oblíbeným all inclusive konceptem.

bull_hotel_costa_canaria_spa.jpeg

Ani na Kanárech to není s adults only hotely marné.
Bull Hotel Costa Canaria Spa

Sol Beach House Menorca (Španělsko, Menorca, Sant Tomas)

Další z hotelů, který akceptuje jen dospělé návštěvníky, najdeš na oblíbeném španělském ostrově Menorca. Hotel se nachází přímo na pláži Santo Tomas, velmi blízko dalších neméně okouzlujících krásek San Adeodato a Binigaus. Zvolit můžeš pobyt se snídaní nebo polopenzí. V areálu nechybí fitness centrum ani prostory pro cvičení jógy.

sol_beach_house_menorca.jpg

Menorca se ti určitě bude líbit. A tenhle hotel taky.
Sol Beach House Menorca

Atlantic Mirage Suites & Spa (Kanárské ostrovy, Tenerife, Puerto de la Cruz)

Tenhle čtyřhvězdičkový skvost najdeš na oblíbeném ostrově Tenerife, v letovisku Puerto de la Cruz. Od pláže s černým pískem a přírodního bazénu Lago Martiánez je vzdálený zhruba 700 metrů. Součástí hotelu je krytý i venkovní bazén, oblíbené mirage spa, wellness zóna, ve které je k dispozici sauna, hammam, kosmetický salon, masáže a hydroterapie.

atlantic_mirage_suites_spa.jpg

Tenerife je okouzlující. Užij si ho na maximum!
Atlantic Mirage Suites

Palladium Palmyra (Španělsko, Ibiza, Sant Antoni de Portmany)

Láká tě španělská Ibiza? Pokud si chceš užít dovolenou bez dětí, zabookuj si pětihvězdičkový hotel Palladium Palmyra, který leží zhruba 50 metrů od písečné pláže v oblíbeném letovisku Sant Antoni de Portmany. Vybírat si můžeš z pobytů se snídaní, polopenzí nebo all inclusive. Součástí areálu je krytý a venkovní bazén a bohatá nabídka sportovních i wellness aktivit.

palladium_palmyra.jpg

Ibiza? Tady party nikdy nekončí. Přidáš se?
Palladium Palmyra

TUI Blue Adriatic Beach Resort (Chorvatsko, Makarská riviéra, Živogošće)

Láká tě spíš Chorvatsko a jeho okouzlující Makarská riviéra? Na hotely, které by akceptovaly pouze dospělé návštěvníky, tady narazíš vážně jen stěží. Naštěstí výjimky potvrzují pravidlo!

Jednou takovou je i TUI Blue Adriatic Beach Resort, který je vystavěný přímo na oblázkové pláži a nabízí i speciální „swim-up“ pokoje s přímým vstupem do bazénu. Pobyty jsou nabízeny s oblíbeným konceptem all inclusive.

tui_blue_adriatic_beach_resort.jpg

Chorvatsko je klasika. Jestli se ti nechce daleko, klidně zamiř sem.
TUI Blue Adriatic Beach Resort

Hotel Riu Touareg (Kapverdské ostrovy, Ostrov Boa Vista, Praia Lacacão)

Že neodoláš exotice a zvukům oceánu? Pak se vydej do 5 000 kilometrů vzdáleného ráje na ostrově Boa Vista. Pětihvězdičkový hotel Riu Touareg sice není vyčleněn jenom dospělým hostům, ti zde ale mají vlastní zabezpečený areál s bazénem, barem, vlastním vstupem na pláž, lehátky a slunečníky, kam mají ostatní vstup zakázán.

Čeká tě luxusní gastronomický sen, který si můžeš splnit v jedné z několika restaurací (např. asijská, kapverdská, italská) nebo tzv. Kulináriu – restauraci à la carte, která je dostupná pouze hostům ubytovaným v části adults only.

riu_touareg.jpg

Kapverdy jsou ještě neokoukané, toho by se mělo využít!
Riu Touareg

Commodore Elite Suites & SPA (Turecko, Side, Çolakli)

Rozlehlý hotel pro dospělé návštěvníky najdeš pouhých devět kilometrů západně od městečka Side, které je doslova prošpikováno historickými památkami a řadou přímořských atrakcí. Commodore Elite Suites & SPA je postavený přímo na vlastní písčité pláži, která je přístupná pouze ubytovaným hostům. Samozřejmostí je ubytování s oblíbeným konceptem all inclusive.

commodore_elite_suites_spa.jpg

Pokud tě láká Turecko, s tímhle hotelem nešlápneš vedle.
Commodore Elite Suites

Tak kam to bude?

Související články