Konečně štíhlá napořád! 7 výhod moderní liposukce

www.shutterstock.com
Komerční článek
|
29. 11. 2016
|
Možná tě trápí tuk v oblasti boků, stehen, hýždí či břicha – jako mnoho dalších žen a dívek. Původcem tukových polštářů může být genetika, hormonální změny, málo pohybu či nadbytek energie ze stravy. Nabírání kilogramů na kritických místech je běžné také po těhotenství nebo v přechodu.

Naštěstí dnes už nemusíš zoufat, protože je tu estetic­ká medicína, která dokáže zázraky! Na špeky okolo pasu a další problémové partie těla skvěle zabírá liposukce, jedno z nejvíce žádaných ošetření z oblasti plastické chirurgie.

Populární je zejména bezbolestná liposukce SlimLipo, která skutečně zaručí, že tvé ochablé břicho paže, nebo „pomerančová“ stehna zmizí v propadlišti dějin. Některé problémy totiž nevyřeší ani cvičení. Zato laserová liposukce má nejméně 7 předností:

  1. Prakticky nulové riziko zdeformování kůže, což dříve vyžadovalo další zákroky. Laserová technologie liposukce podporuje tvorbu kolagenu a zároveň stahuje a vypíná pokožku. Je tak zákrokem 2v1, který odstraňuje tuk a zpevňuje kůži.
  2. Až o 79 procent rychlejší hojení v porovnání s tradiční liposukcí.
  3. Možnost zákroku v lokální anestezii, takže můžeš odejít domů ještě tentýž den. Příjemná je i cena – až o 10 000 Kč nižší než u liposukce v celkové anestezii.
  1. Zákrok je zcela bezbolestný. Na začátku ucítíš nejvýše mírné štípnutí, ale při samotné liposukci už nic kromě tepla způsobeného laserem. 
  2. Představuje 10× účinnější metodu v porovnání s takzvanou neinvazivní liposukcí, která je pouze kosmetickým ošetřením a nezajišťuje trvalé výsledky.
  3. Patentovaná laserová vlna přístroje SlimLipo míří přesně: likviduje pouze tuk a ostatní buňky ignoruje. Nemůže ti tedy ublížit. Naopak, dá se využít i k omezení celulitidy, nerovné a povislé kůže.
  4. Během jednoho zákroku lze odsát až 7 litrů tuku! Přitom liposukce neodstraní úplně všechny tukové buňky. Proto, když po zákroku začneš více jíst a nebudeš sportovat, můžeš i v ošetřené oblasti zase přibrat. Ale většinou už jen nevýrazně, protože máš o hodně méně tukových buněk.

shutterstock_269013983.jpg

Liposukce je stále hodně žádaná.
Možná je liposukce nejlepším řešením právě i pro tebe!

 

Budeš si přát štíhlé břicho, nohy, nebo se zbavit podbradku?

Už se opravdu nemusíš trápit letitou nadváhou či množstvím tuku na určitých místech těla. Obrať se na Brandeis Clinic v Praze, jejíž lékaři mají s laserovou liposukcí řadu zkušeností. Provádějí ji denně a s vynikajícími výsledky. Také ty zde najdeš příjemné prostředí a účinnou pomoc. „SlimLipo je nejúčinnější a nejbezpečnější metoda liposukce, kterou dokáže současná věda a medicína nabídnout, proto ji používáme,“ přibližuje Anna Brandejs, majitelka kliniky. „Zájem o ni je tak velký, že jsme dokonce museli rozšířit chirurgický plán,“ dodává.

A za jakých podmínek můžeš podstoupit laserovou liposukci? Jsi-li celkově zdráva, tak od 18 let. Detaily a rozsah zákroku probereš nezávazně s lékařem. 

Související články