Horoskop na červenec 2021: Blíženci budou řešit peníze, Střelci lovit

Bigstockphoto
|
25. 06. 2021
|
Teplo je tady, s ním uvolněnější nálada, snad i dovolená a čas na letní lásky! Podívej se, co tvoje znamení čeká během prvního prázdninového měsíce.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Když si během července nebudeš vědět rady, zajdi za mamkou, babičkou nebo tetou. Právě ženy tvého rodu ti (možná kupodivu) poskytnou přínosný vhled z jiné strany. Potíže se ti tak budou řešit o něco snáz. Kolem úplňku, který nastane 24. července, budeš řešit přátele, jejich okruh a skladbu. Možná tě trošku potrápí, že se s někým už nevídáš tolik co dřív. Tak zvedni telefon a napravte to!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci budou kolem novoluní řešit nový dopravní prostředek, ať už to bude auto, kolo nebo třeba jenom koloběžka. Pohyb a posun je to, oč poběží. Další metou bude naplánování a případně i zařízení dovolené v zahraničí. Dej si pozor na všechna opatření kvůli koronaviru, ať někde zbytečně nemáš problém, a vyber si destinaci, kde nehrozí žádné větší nebezpečí. Nemuselo by se ti to vyplatit.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Peníze, peníze a zase ty peníze. Okolo nich se bude všechno v tvém životě v červenci točit. Možná už delší dobu přemýšlíš, jak si říct o zvýšení mzdy nebo jak klientům odůvodnit vyšší sazby. Teď je na to vhodná doba, pomůže ti i kouzlo osobnosti. Od července budeš nejspíš mít následujících devět měsíců trochu těžších. Ne snad že bys měla nutně otěhotnět. Jen se do tvého znamení přesouvá Černá Luna, která nevytahuje zrovna dvakrát příjemné věci k řešení.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci neměli v posledních měsících zrovna na růžích ustláno, ale to se naštěstí změní. Problémy se konečně někam pohnou, budeš je schopná konstruktivně řešit a ve hře bude i úplné zbavení se zátěže, která tě táhla ke dnu. Ještě vydrž, jednej, dokud jsou tomu hvězdy nakloněny. V srpnu si pravděpodobně vydechneš a taky budeš mít čistou hlavu od stávajících starostí.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi se v tom docela plácají a tak nějak nevědí, co se sebou. Aspoň většina z nich. V červenci se konečně ledacos vyjasní. Dokonce jim může v hlavě něco jednoduše sepnout a věci, které je trápily, uvidí jinak. Ruku v ruce s úlevou se jim vrátí jejich šarm a neodolatelnost, takže jich bude všude plno. Ke konci měsíce si můžou ujasnit pravidla v některých vztazích, která jim ve stávající podobě nevyhovují.

bigstock-traveler-girl-relaxing-on-the-303696487.jpg

Dovolená, relax? V červenci jen pro někoho!
Bigstockphoto
Lvům se "rozsvítí", a co je trápilo, najednou budou umět vyřešit.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny by kolem novoluní, tedy 10. července, neměly odmítat žádné pozvání do společnosti. Můžou se seznámit s někým, kdo jejich život obohatí buď osobně, nebo pracovně. To tě pořádně nakopne a inspiruje i k pořádně nečekaným akcím. Úplněk bude ukončovat všechno, co už nemá budoucnost a co nemá pokračovat. Budou rozjímat o tom, co dál ve svém životě chtějí a nechtějí, ať už půjde o činnosti, osoby nebo třeba práci.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Novoluní 10. července se jednoznačně ponese v kariérním posunu a ve zvýšení mzdy nebo odměn, které si sama určuješ. Ačkoli bude tvoje okolí tak nějak v dovolenkovém módu, ty se nebudeš moct odtrhnout od práce, ke které dostaneš skvělý impuls. Bohužel ti ale nebude zbývat moc času na ostatní radovánky a zrovna partnerovi, případně i dětem to jen těžko vysvětlíš. Pokud nejsi singl, budeš to muset nějak vybalancovat.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíry čeká nějaké „pěkné“ kolečko po úřadech, nejspíš hned po novoluní, které bude 10. července. Nejspíš to bude mít spojitost s bydlením, ale vyloučené není ani jiné zařizování. Hned potom nejspíš začnou kout pikle na dovolenou, což jim půjde mnohem líp. Od úplňku 24. července budou celý měsíc nosit v hlavě několik závažných myšlenek, ke konci srpna je ale s grácií odhodí a zmizí do offline světa plného dobrodružství.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci budou v létě úplně nažhavení na sex a nové románky. Nutno podotknout, že se jim bude v lovení dařit. Akorát že ti zadaní se pak budou divit, protože tahle nevěra ututlaná nezůstane. Kolem úplňku 24. července už budou praktičtěji naladěni a budou řešit situaci spjatou se sourozenci nebo s bydlením. Nebo třeba obojí. Problémy by nicméně měly být během následujícího měsíce vyřešeny.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi budou v první polovině měsíce řešit hlavně vztahy a svého partnera. Nemusí jít nutně o dramatické události, jako je třeba rozchod, ale něco se dít bude. Jako by si konečně uvědomili, co jim chybí ke spokojenosti. Skvělé je, že se to nebudou bát vyjádřit. Druhá polovina měsíce se ponese v přízemnějších tématech – na stole budou finance a majetek. Něco se v téhle oblasti může drobně zkomplikovat, ale nemělo by to mít dlouhého trvání.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáře možná trošku potrápí zdraví. Možná se objeví nové zdravotní potíže, možná se jen vrátí ty starší. Pokud k nim patříš, šetři se, nepřepínej se a hlavně sleduj signály, které ti tvoje tělo dává. Aby toho nebylo málo, hrozí nějaká ta hádka s drahou polovičkou, což ti na pohodě nepřidá. Bude to ale jen takový mráček, který zase odejde. Soustřeď se hlavně na to, abys byla zase fit!

Ryby (21. 3. – 20. 3.)

Ryby budou tvořit! Kreativita jim nebude cizí a v jejich hlavách se může zrodit nejeden dobrý nápad. A platí to i ve vytváření nového života. Je ideální čas k početí potomka a taky na svatbu. Úplněk 24. července ale bude ve znamení problémů, které bys ani trochu nečekala. Buď proto ve střehu, ať nepromeškáš šanci vyřešit je s co nejmenšími následky. Divná nálada, která z toho bude pramenit, tě opustí asi až v září.

Těšíš se na červenec? Poděl se s námi v diskuzi pod článkem o své prázdninové plány!

Použité zdroje: zdroj 1, zdroj 2

Související články