Dámy, pozor: 5 vymazlených fešáků, kvůli kterým se vyplatí sledovat olympiádu

bigstock.com
Komerční článek
|
12. 08. 2016
|
Taky jsi toho názoru, že letní olympiáda je nuda a sedmnáctidenní vopruz, který zbytečně zabírá vysílací čas v telce? Nechápeš borce, kteří přijeli do Ria jen proto, aby si zastříleli ze sportovní pistole nebo zahráli ping-pong? Řecko-římské zápasy, skoky do vody nebo pozemní hokej jsou disciplíny, které ti prostě nic neříkají?

Ukřičené tenistky se dle tvého názoru lépe hodí do nějakého filmu pro dospělé a zahajovací ceremoniál jsi stejně nestihla, protože každý slušný člověk už přece ve čtyři ráno spí (anebo vstává na ranní šichtu)? Hoď za hlavu předsudky!

Daly jsme si tu práci a našly pět vážně luxusních borečků, kteří si zaslouží tvoji pozornost! K tomu navíc připojíme aktuální tipy na tu nejlepší audiovizuální techniku, díky níž bude pohled na tyhle fešáky opravdu nezapomenutelný! Dáme ruku za to, že letošní olympiádu si prostě užiješ!

Přátelské upozornění: Za oslintané obrazovky televizorů a rozpady manželství neneseme žádnou zodpovědnost! 

David Svoboda: Absolutní vítěz našich srdcí

Bože! Copak můžeme začít někým jiným? Tenhle 31letý koloušek je jednoduše nepřehlédnutelný! Moderní pětibojař, který si přivezl z poslední londýnské olympiády blyštivé zlato, má mnohem více, než jen namakané paže a vypracované tělo. Jeho hluboké oči a úsměv odzbrojí ženy i muže! Do obývacího pokoje si ho pozvi třeba skrze obrazovku televizoru TX-50CX670E, který se (stejně jako David) může pochlubit maximální výbavou a neotřelým designem!

Ondřej Synek: Náruč, ve které chceš skončit

V objetí jeho namakaných paží by pravděpodobně chtěla skončit každá žena či dívka bez rozdílu. Ať už máš padesát nebo devadesát kilo, věř tomu, že kdyby tě tenhle klučina na rukou nosil, pravděpodobně by sis připadala minimálně jako princezna! Původně vyučený zlatník se rozhodně neminul povoláním. Zlato si odvezl z několika mistrovství a letos o něj opětovně zabojuje na olympiádě v Riu. Chceš ho mít doma? Zapni televizor Panasonic TX-50DX730E a sleduj, jak žene svůj skif doc cíle!

Lukáš Rosol: Toho si ráda poslechneš

Další 31letý zajíček, původem z Brna, je v tenisovém světě legendou. Koukni na jeho namakané paže a o sny budeš mít na celou noc vystaráno. Je úplně jedno, jestli se ztrácíš v jeho zelených očích nebo tě zaujaly jeho ostré rysy ve tváři. Tohohle borce prostě chceš mít ve svém obývacím pokoji! A aby byl požitek ze sledování jednotlivých zápasů, dokonalý, pořiď si ke kvalitní televizi také neméně kvalitní soundbar. Doporučíme třeba ten od firmy Panasonic, který nese označení SC-HTB485EGK. Ukřičené tenistky nás nezaujaly, radostné výkřiky Lukáše ano! Mimochodem, Panasonic je oficiální partner olympiády. Oficiální partnerkou Lukáše je moderátorka Michaela Ochotská, mrcha jedna!

2016-08-09_1345.png


phoenixcom.cz
Koukat na olympiádu, to chce pořádnou telku!

Jaroslav Kulhavý: Na tohohle cyklistu nezapomeneš

Ani nepříjemná nehoda Jardu neodradila od startu na letošní olympiádě! A (nejen) my v redakci jsme mu za tohle vážně vděčné! Jaroslav bude i tentokrát sedlat svého dvoukolového oře a zabojuje o medaili. Co nás na tomhle fešákovi zaujalo? Určitě jeho hluboký pohled a roztomilý kukuč, který je pro tohohle 31 letého fešáka typický. Držte Jardovi pěsti a sledujte jeho závody, v nichž se popere o první místo!  

Petr Frydrych: Tenhle borec to s oštěpem fakt umí

Tenhle dvaceti osmi letý rodák z Klatov je překvapením letošní olympiády. Pravděpodobně jsi o něm ještě neslyšela, o to větší bude tvoje překvapení, jakmile ho zahlédneš házet oštěpem. Zaměř se na jeho vypracované paže, trapézy a luxusní křídla. No jen řekni, nebylo by krásné vidět tohohle krasavce se zlatou medailí na krku? Hvizd jeho oštěpu, který protíná okolní zvuk, si nejlépe vychutnáš s kvalitním soundbarem. A pokud chceš jeho výkony sledovat „na tajňačku“ v práci, budou se ti hodit sluchátka Panasonic RP-HF300M, které v případě potřeby nahradí i handsfree sadu, takže šéf nic nepostřehne.

Fešáci, kteří ti nedají spát

Tihle fešáci jsou ovšem jen zlomkem sportovců, díky kterým nebudeš mít klidné spaní. Sleduj jednotlivé přednosy s pomocí vychytaných audiovizuálních společníků a věř, že letošní olympiáda tě chytne a nepustí!

Komu fandíš? Napiš nám to na Facebooku nebo na Instagramu!

Související články