Horoskop na 40. týden roku 2021: Řešit budeme city a hádky

Bigstockphoto
|
04. 10. 2021
|
Babí léto je v plném proudu a hvězdy mu rozhodně nebudou jen tak nečinně přihlížet. Co si na tenhle týden přichystaly pro tvoje znamení? Prozradíme!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani začátkem týdne konečně uplatní svůj strategický tah na branku. Nutno podotknout, že tahle vlastnost se jim bude hodit nejen v pracovní sféře. Pokud řešíš konflikt v rodině, dej na svoji intuici a kromě hlavy zapoj i srdce. Uděláš dobře!

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Tenhle týden je prosycen novými změnami, a nabídne ti proto možnost zaregistrovat perspektivní a reálnou nabídku. Nepůjde tak ani o nabídku pracovní, jako spíš o návrh v rámci vztahu nebo rodiny. Protože se jen nerada pouštíš do nových věcí, budeš hodně zvažovat, jestli zmíněnou nabídku přijmout.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Hvězdy tento týden stáčí pozornost k tvým nejbližším. Potěšit tě proto může zlepšení konkrétní situace a možnost dál se zmíněným problémem nezabývat. Vrátit se ti může i někdo, koho jsi dlouho neviděla a neměla možnost se s ním setkat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Milí Raci, praktické zaměření nového týdne vás může nasměrovat ke svěžím aktivitám spojených s novou zájmovou činností. Nezapomeňte na novoluní ve Vahách, které otevírá téma spravedlnosti a světlých zítřků. Vezměte situaci do svých rukou a rozhodněte se podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.

bigstock-cheerful-young-woman-with-wint-425621681.jpg

Tenhle týden bychom si měli urovnávat myšlenky a uhlazovat spory.
Bigstockphoto
Spousta z nás se bude muset tenhle týden rozhodovat v různých záležitostech.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou zhruba v polovině týdne řešit nepříjemnost v rodině nebo na pracovišti. I když nepůjde o nic závažného, drž emoce na uzdě a nezvyšuj hlas. Úspěchu dosáhneš zodpovědným nasloucháním a konstruktivní kritikou.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se konečně dočkají konce složitějšího období spojeného se starostmi o někoho, na kom jim záleží. Osamělé Panny pak naleznou moudrý odkaz tohoto podzimního týdne a převezmou odpovědnost plně do svých rukou.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Milé Váhy, čeká vás důležitý týden a možnost na vleklý problém konečně reagovat se svobodnějšími pocity. Využít k tomu budete moct i novoluní, které tentokrát proběhne ve vašem znamení. Těšit se můžete na příjemnou změnu a posun v rámci mezilidských vztahů.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Milí Štíři, tenhle týden pro vás může být významný a pomůže vám něco si fakticky zpřehlednit a taky ověřit. Novoluní ve Vahách navíc nabízí možnost očisty a odstranění případné duchovní zátěže.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci si konečně uvědomí, co končí a co nového začíná. Jejich nová životní etapa bude plná pádů a následných vzestupů, které jsou ale pro život typické. Osamělí Střelci poznají, od čeho se nadobro odpoutali a co nechali za sebou.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Příchozí novoluní ve vzdušných Vahách umožní Kozorohům konečně zlepšit stávající vztah. Víkend navíc ukončí náročné období a téma, které tě mohlo delší dobu trápit. Neusni ale na vavřínech. Do poničeného vztahu je teď potřeba investovat víc než kdykoli dřív.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáře tento týden zaměstnají rodinné povinnosti. Vyloučena není nemoc dětí, kterou ale zvládnou levou zadní. Jen počítej s tím, že utírání nudlí a bezesným nocím se teď pár dnů nevyhneš.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Prakticky zaměřený týden ti může přinést novou perspektivní a pravidelnější aktivitu, která tě bude i v budoucnu těšit a inspirovat. Příchozí novoluní ve vzdušných Vahách navíc pomůže zlepšit rodinný nebo partnerský vztah, na kterém ti tolik záleží...

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho raději přeskočila? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Použité zdroje: zdroj 1 , zdroj 2

Související články