Horoskop na duben 2022: Raky potrápí minulost, Panny budou odolávat svodům

Bigstockphoto
|
27. 03. 2022
|
Čas frčí a duben klepe na dveře. Proto je ta správná chvíle odhalit horoskop na 4. měsíc roku 2022 a připravit tě na to, co se může stát.

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Na Berany čeká hned 1. dubna novoluní v jejich znamení. Můžeš očekávat nové začátky, nové projekty a hlavně jejich intenzivní realizace. Hvězdy jsou nakloněny především změnám v oblasti práce. Dostavit se může i situace, která prověří tvou zodpovědnost vůči okolí.

Úplněk 16. dubna zase pořádně proklepne vztahy. Ty, které nestojí na pevných základech, budeš s čistým svědomím omezovat, nebo dokonce úplně rozpouštět. Tak už to v životě chodí – někdo přichází, jiný odchází.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býci se v dubnu zaměří hlavně sami na sebe a na svoje nitro. Jejich přemýšlivost až zahloubanost ale půjde okolí občas trošku na nervy. Nezapomínej proto, že by ses svým blízkým měla věnovat, a to tak, jak je to v tvých silách.

Úplněk 16. dubna bude ve znamení zdraví. Můžeš se dozvědět výsledky nedávného vyšetření nebo odběrů. Zatím není čeho se děsit, pravděpodobně půjde o řešitelný zádrhel. Hlavně si zachovej pozitivní myšlení a neodháněj od sebe ty, kteří ti nabízejí podporu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blížencům do života vstoupí někdo nový, zajímavý a neokoukaný. Může jít o kolegu, se kterým v budoucnu utvoříte parádní kombo, o kamarádku, jakou zrovna nemáš, nebo budoucího partnera takového ražení, jaké jsi ještě nezažila. Buď všem příležitostem otevřená, couvnout se dá vždycky.

Pracovně se během dubna nejspíš pořádně nezastavíš, ale v dalších měsících budeš hlavně sklízet plody. Tak ještě zatni zuby a pak už očekávej odměny!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou v jednom kole, hlavně co se týče nejrůznější komunikace – s přáteli, kolegy, rodinou, ale i úřady nebo soudy. Ve hře je důležité jednání, které ovlivní tvou budoucnost. Sežeň si na něj dostatek ověřených informací a s nimi pak vytáhni do boje, ať už půjde o cokoli.

Pamatuješ si ještě, co tě trápilo na konci roku 2013 a na jaře 2014? Tak právě takové situace se ti nejspíš vrátí do života – k dořešení nebo k řešení úplně novému. Dej si na tom záležet, bude to důležité.

bigstock-young-happy-european-woman-sit-441316859.jpg

Vyjdi si občas ven, dej si dobrou kávu a užívej si každý den!
Bigstockphoto
Raci budou muset trošku zabojovat, můžou se ale těšit na uspokojivé výsledky.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvise vidí na dovolené a je to na nich vidět. V práci si ale dávej pozor, aby si tvého rozvrkočení nevšiml nepřejícný kolega, nebo dokonce rovnou šéf. Pak bys mohla mít celé volno o čem přemýšlet.

Že ale potřebuješ odpočinek, o tom není sporu. Než se opravdu vydáš do hor nebo k moři, naordinuj si trošku té aromaterapie nebo si zajdi do sauny a vířivky. Tím nikdy nic nezkazíš a uvidíš, že tě zaplaví klid.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jako by si v posledních březnových dnech dobily baterky. Jejich nasazení je neskutečné, ať už se týká práce, nebo slibů daných partnerovi. Všechno, co si zamanou, se jim v dubnu povede. Tak toho honem využij!

Je jaro a příroda je v rozpuku. Může se tak stát, že si tě vyhlédne protějšek, a to buď jako sexuální objekt, nebo rovnou ženu na vdávání a společný život. Pokud jste oba single, zkus to. V opačném případě se rychle vyjádři a večery trav dál se svým partnerem.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou s novoluním na začátku měsíce řešit práci, nějaké novoty ohledně rozdělaných projektů i záležitosti docela nové. Kvůli práci nejspíš budeš i cestovat, a to klidně i na víc dní. Hvězdy naznačují, že to bude ku prospěchu, především kvůli upevnění vztahů s kolegy nebo klienty.

Jestli si nechceš v létě ustřihnout ostudu při výšlapu do hor nebo v plavkách na pláži, začni na sobě pořádně makat. Pomoct ti může pravidelný pohyb, omezení sladkých a mastných jídel a třeba i speciální jídelníček. Co takhle zkusit ketogenní dietu?

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou mít v dubnu po dlouhé době trošku toho optimismu v žilách. Možná za to může víc a víc sluníčka, možná perfektní kolegové a možná rodina s moudrými členy, kteří dokážou vždycky poradit. Když už budeš dobře naladěná, nejspíš provedeš i pár změn v domácnosti, aby ti v ní zase bylo trošku líp.

Je čas na preventivní prohlídku nebo na návštěvu specialisty, pokud tě něco trápí. Nenech problémy zajít příliš daleko. Je lepší jít na vyšetření zbytečně než vůbec a pak toho litovat.

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Střelci se budou v dubnu držet poblíž své rodiny. Budou se s ní cítit dobře a vůbec to nebude od věci. Od staršího příbuzného se můžeš dozvědět pár zajímavostí z historie rodu a některé situace, které jsi dřív nedokázala pochopit, konečně rozlousknout.

Hvězdy naznačují změnu místa působení – buď se pustíš do stěhování, nebo bude ve hře změna práce. Obojí si dobře promysli a hlavně nejednej zbrkle. Mohlo by se ti to nevyplatit.

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Poslední měsíce jsi byla v zápřahu a teď je konečně čas se zklidnit a užít si úspěch. Můžeš se směle pustit do svých koníčků a radovat se ze života. Aby ti nic nezkazilo jarní idylku, dopuj se vitamíny a minerály, protože tvůj imunitní systém nemusí souhlasit se vším, co proletí kolem.

Pokud chceš zůstat bezdětná (jako že mít děti není povinnost), dej si zvlášť kolem úplňku 16. dubna pozor na nechtěné otěhotnění. Radši se pojisti, než abys pak řešila skutečně životní dilema.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři, ti budou po celý měsíc zářit a rozzáří každou společnost, do které vpadnou, i kdyby to měla být ve frontě na úřadě. Budou jednoduše neodolatelní. Pokud se cítíš dobře vnitřně i na pohled, rozhodně si to užívej, bez výčitek!

Pravděpodobně ti doma přibyde nový elektronický miláček – může jít o tablet, notebook nebo klidně televizi. Něco zkrátka nejspíš vypoví službu nebo ti s vrtochy starého parťáka dojde trpělivost a vyměníš ho za nového. Nevydej se při tom ale úplně z peněz!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Každý občas potřebuje podat pomocnou ruku, tak se o to neboj říct ani ty. Můžeš o ni požádat partnera, kamarádku, ale i kolegu, když bude hrozit průšvih v práci. Pokud jsi dosud ostatním pomáhala ty, tvoje okolí ti to s radostí oplatí.

Řešíš půjčku nebo hypotéku? Pak přijde dobrá zpráva – buď splacení, nebo teprve schválení. Jedno je ale jisté. Potěší tě to, uleví se ti a klidně si další měsíc udělej něčím pěkným radost!

Zdroj

Související články