Odhaleno: po čem ženy touží?

shutterstock.com
Komerční článek
|
15. 12. 2016
|
Touha je tím největším hnacím motorem v životě, jenž nás může nasměrovat ke skvělé práci, love story jako z romantických filmů či elixíru mládí. Nebýt touhy, sedíme patrně celý život na bobku pod stromem a k obědu si utrhneme banán. To by však byla pěkná nuda.

Výrobce kvalitní a chutné francouzské kávy Carte Noire udělal průzkum toho, po čem ženy a muži ve skrytu své duše touží. A budete se nesmírně divit. Nejsou to stylové kabelky Desigual, herecká kariéra, Ferrari ani miliónová jachta. V podstatě lidé netouží po ničem mimořádném, jen být spokojení a v klidu. Zdá se vám to jako banalita? Pak se mýlíte. Ani tento sen nespadne nikomu sám od sebe do klína. Pouze toužit nestačí, je nutné začít jednat a naplnit své ideály.

Co prozrazuje průzkum?

Muži i ženy se v mnoha ohledech shodují, co se týká tužeb. Všichni se chceme kvalitně vyspat, prožít pěkný den s milovanou osobou, navazovat harmonické vztahy. Příjemným zpestřením je také sex, cestování, posezení v kruhu fajn přátel, dobré jídlo a pití. Ženy pak přidaly ještě milujícího partnera, který přijme i její děti, pokud není jejich otcem, relaxaci, wellness, péči o sebe sama, čtení.

Muži jsou středem ženina vesmíru

Nebudeme si nic nalhávat, muži jsou středem ženina vesmíru, i když nás tu a tam hezky štvou nebo momentálně žádného nemáme. A pokud žádného partnera zrovna nemáme, toužíme být o to více sexy a hrajeme si s myšlenkou zvětšení prsou, protože velikost a pevnost ženských ňader je od pradávna jeden z klíčových sexuálních symbolů ženy. Dnes se už nejedná pouze o plastickou operaci – Augmentace. Tedy zákrok, při němž se nedostatek tkáně nahradí silikonovo gelovými implantáty. Zvětšit ňadra se dá vícero způsoby.

Způsoby zvětšování ňader

K dalším způsobům patří tak zvaná autoaugmentace – zvětšení prsou vlastním tukem. Principem této metody je doplnění objemu poprsí tukem z vlastního těla. Nejčastěji je tuk odebrán z problémových partií a vložen do ňader. Výhodou tohoto zákroku je nulové riziko reakce na cizí materiál a rychlejší hojení. K samotnému výkonu stačí jen vpichy kanylou, po čemž nezůstávají jizvy. Takovýto výkon je prováděn v celkové anestezii a hospitalizace trvá 1-2 dny.

Chce-li se žena operaci a lékařským zákrokům zcela vyhnout, pro zvětšení prsou se používají i extrakty z více druhů rostlin, které jsou speciálně vytvořeny na zvětšení objemu prsů v podobě pilulek. Neznamená to však, že večer spolkneme jednu pilulku a ráno máme velká prsa. Chce to pravidelné užívání přípravku, speciální gely na masáže, které účinek ještě podpoří. Mnoho žen se domnívá, že větší prsa jsou výhodou při navazování vztahů.

Jsou prsa pro muže opravdu tak důležitá?

Průzkumy hovoří o tom, že až čtvrtina žen si myslí, že pokud by si nechaly zvětšit poprsí, budou mít více příležitostí k sexu a navazování kontaktů s muži. Ne každá si může dovolit nákladnou plastickou operaci, proto volí sexy podprsenky s efektem push-up. A co na to většina mužů? Ano, bohužel je to tak. Viktoriina univerzita provedla studii v novozélandském Wellingtonu a prokázala, že ženská ňadra jsou skutečně velmi často to první, na co muž zaměří svou pozornost. Ovšem, dámy s menšími ňadry, nezoufejte. Oněch studií existuje nespočet a muži se dále dělí na horňáky a dolňáky. Stačí mít hezký pevný zadek, muž dolňák podlehne vašim křivkám a nebude vadit ani menší poprsí. 

Související články