Čekala jsi s dietou do teď? Vyhraj balíček KetoMix a začni!

ketomix.cz
|
31. 01. 2020
|
Začínat s dietou v prosinci by bylo jako házet na zeď hrách, to chápeme. O Vánocích je všude kolem příliš mnoho lákadel, kterým se těžko odolává. A to nemluvíme jen o vánočním cukroví, chlebíčcích a štědrovečerní večeři. Třeba i svařák nebo punč, který si dáš s kamarádkami na náměstí pod rozsvíceným stromem, je kalorickou bombou.

Novoroční předsevzetí je skvělá věc. Už jen proto, že si uvědomíš, co bys v dalším životě chtěla změnit, co nového se naučit, jaké návyky opustit. Jedním z nejčastějších novoročních plánů je zhubnout. To je, vzhledem k obrovskému počtu lidí s nadváhou a obezitou v našich zeměpisných šířkách, zcela pochopitelné. Všichni víme, jaká zdravotní rizika kila navíc přinášejí. A všichni víme, že mít kila navíc není nic, z čeho bychom se radovali.

Chceš zhubnout, jenže se možná bojíš, že to nezvládneš. Že nebudeš vědět, co a kdy jíst. Že budeš hladovět a mučit se cvičením a výsledek bude stejně nejistý. S dietou KetoMix se toho bát nemusíš. Bez cvičení a s plným břichem za pár týdnů zhubneš třeba i o pár konfekčních velikostí. Jak je to možné? Za vším stojí ketonová dieta.

KetoMix - nový způsob hubnutí, který garantuje výsledky

Proč proteinové diety fungují, aniž by ses trápila hlady a musela cvičit? Je to jednoduché. Pokud přestaneš konzumovat sacharidy, tvoje tělo je musí něčím nahradit. Chybí mu totiž energie, kterou ze sacharidů čerpalo. Takže si z vlastních tuků vyrobí tzv. ketony a energii čerpá z nich. Ano, čteš správně – z tuků. Pokud se do ketonové diety pustíš, budeš hubnout rychle a zaručeně jenom tuky. KetoMix ti nabídne nízkosacharidová jídla pro celou dobu diety. Ať už si objednáš konjakové těstoviny, rýži, omelety, polévky, palačinky, kaše, pudinky, perníčky, koktejly, sladké i slané pomazánky nebo chléb a houstičky, na všem si stoprocentně pochutnáš. K ruce navíc budeš mít po celou dobu hubnutí zdarma výživové poradkyně, které ti poradí v případě, že si něčím nebudeš jistá.

539_bez-nazvu-2.jpg

V nabídce KetoMix jsou například polévky nebo tyčinky.
ketomix.cz
Během ketonové diety budeš jíst spoustu jídel, ale zároveň budeš shazovat kila tuků!

Prostě si udělej radost

A zdravě se dá třeba i mlsat. Na www.ketomix.cz si vybereš jak z balíčků, tak jednotlivých jídel. Možná tě překvapí i nabídka nízkosacharidových čokolád nebo vína, které si můžeš v průběhu diety dát. Tahle dieta konečně není o tom, aby ses trápila a měla hlad. Při téhle dietě se budeš cítit parádně!

Chceš vyhrát dietní plán KetoMix?

Odpověz správně na soutěžní otázku a balíček na 14 dní může být tvůj. Pozor, odpověď nám napiš na Facebooku k soutěžnímu příspěvku! Odpovědi umístěné jinde nezařadíme.

Jaké příchutě proteinových tyčinek nabízí značka KetoMix?

a) pouze čokoládové

b) pouze banánové

c) čokoládové, vanilkové, jahodové

Správnou odpověď najdeš na www.ketomix.cz!

Související články