Sexuální úchylky: někoho vzrušují šneci, jiného elektřina

bigstockphoto.com
|
08. 02. 2020
|
Už sám Freud, trpící Oidipovským komplexem, řekl, že „společným znakem všech perverzí je, že jejich cílem přestalo být rozmnožování“. Některé libůstky jsou úsměvné, jiné zavánějí problémem. Víš, co vzrušuje hirsutofily a kdo neodolá chlupům?

Frotérismus zažíváš dennodenně

Frotérismem „trpí“ jedinec, který se ukájí třením o jiné osoby. Když si představíme, kolik lidí se na nás denně lepí v metru nebo jiném prostředku hromadné dopravy, máme tak trošku husí kůži. Na klidu nám nepřidává ani to, že tak úplně nerozeznáme, kdy jde o nehodu a kdy o nechutnou úchylku.

Hirsutofilie si zakládá na (ne)pěstěném vousu

Víš, kdo je to hirsutofil? Člověk, kterého vzrušují nadměrně chlupatí partneři (a partnerky, samozřejmě). S touhle neškodnou úchylkou souvisí nepochybně i efekt beard burn, kdy jedinec vyžaduje, aby se partner třel vousy či chlupy o jeho krk, stehna, ňadra apod.

Deflorační mánie se nevyhnula ani Einsteinovi

Věděla jsi, že geniální Albert Einstein trpěl deflorační mánií? Pokud jsi dávala v biologii alespoň trošku pozor, pak víš, že toužil po každé ženě, kterou mohl zbavit panenství. Postelí mu údajně prošly stovky dívek a dam.

bigstock-having-fun-with-adorable-snail-347584030.jpg

V sexu je dovoleno všechno, co nikomu neubližuje.
bigstockphoto.com
Proti gustu...

Formikofilie jako tak trochu „mini“ forma zoofilie

Zoofilii tady nebudeme sáhodlouze rozpitvávat. Jednou z jejich forem je ale takzvaná formikofilie, kdy jedince vzrušují malá zvířátka, nejčastěji mravenci, broučci, šneci nebo malé žabky. A co že s nimi vlastně dělá? Nechává si je přikládat na tělo, což mu působí nevysvětlitelnou slast.

Pygmalionismus aneb když jsou sochy sexy

Další z neškodných, avšak ne zcela běžných úchylek, má název pygmalionismus. Tohle ti asi nic moc neřekne, když ale doplníme, že se úchylce jinak říká i statufilie, možná už budeš tušit. Ano, jedince trpící statufilií vzrušují sochy. Mnohdy na nich hledají i nejrůznější otvory a skulinky, které by jim mohly nahradit skutečného partnera.

Kandaulismus, tak trochu jiný exhibicionismus

Na rozdíl od „běžných“ exhibicionistů lidi trpící kandaulismem nevzrušuje, když se před ostatníma sami svlékají, ale maximální rozkoš a potěšení jim působí to, když mohou do společnosti přivést nahého partnera. Vskutku zvláštní.

Elektrosexuálové a jejich touha po elektrickém křesle

Už ze samotného názvu je ti asi víc než jasné, že elektrosexuály vzrušuje elektřina. K potěšení využívají nejrůznější přístroje vyráběné právě pro tento účel. A když už jsme u toho, taky sis teď vzpomněla na legendární hlášky z Pelíšků: „Proč se tak třeseš? Protože do mě jde proud. Péťo, vypni to!“

Zajímají tě další sexuální úchylky? A setkala ses s nějakou opravdu netradiční? Dej nám o ní vědět v diskuzi pod článkem.

Související články