Horoskop na březen 2022: Lvi přijdou k penězům, Střelci odhalí faleš

Bigstockphoto
|
01. 03. 2022
|
Letí to jako voda a třetí měsíc roku 2022 je ve svém začátku. Co čeká jednotlivá znamení zvěrokruhu? My už to víme a ty to můžeš hned zjistit!

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani se budou v březnu pohybovat tak nějak v jiných dimenzích. Bude to vypadat, že jsou duchem úplně mimo… A ono to tak skutečně bude. Jejich hlavním úkolem v březnu je duchovní postup výš, uzavírání starých kapitol a příprava na ty nové, ať už budou jakékoli.

Pokud máš rozdělaný důležitý projekt, měla bys ho dokončit do úplňku, který nastane 18. března. Může to být třeba práce na sobě samotné, hledání lepšího zaměstnání, začátek podnikání a podobně. Při úplňku už bys měla mít jasno, co bude dál.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Díky novoluní v Rybách, které přijde už 2. března, budou Býci hvězdami ve společnosti, ať už vstoupí do práce, na večírek nebo rodinnou sešlost. Když budeš mít možnost dostat se mezi nové lidi, neváhej ani chviličku – můžeš totiž potkat někoho skutečně zajímavého a do budoucna důležitého.

V práci tě může během měsíce stihnout situace, která tě tak zaskočí, až si nebudeš vědět rady. Naštěstí bude stačit jen si o tom promluvit s někým nezaujatým.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blížence v březnu 2022 čeká velká změna v práci – buď postup po kariérním žebříčku, nebo úplná změna zaměstnání. Ve hře je jednoznačně nová smlouva, kterou si nezapomeň před podpisem dobře přečíst, i když by snad žádný háček obsahovat neměla.

Úplněk 18. března bude ve znamení hledání a budování stability. Mnozí Blíženci se pustí do rekonstrukce domácnosti, jiní rovnou požádají o hypotéku na nové bydlení, další budou řešit zázemí pro svoje podnikání. A většině se v tom bude skutečně dařit!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raky čekají v březnu hádky o peníze buď s partnerem, nebo v rodině. Každopádně to bude značně nepříjemné, ale s klidnou hlavou to vyřešíš nejlíp. Aby toho nebylo málo, vztahy s blízkými taky dostanou pěkně na frak. Ve druhé polovině měsíce pak budeš nejspíš řešit svůj dopravní prostředek a případné poplatky za pojištění nebo pokuty. Co si budeme povídat, březen prostě nebude tvůj šťastný měsíc, ale jakmile pomine, bude líp.

bigstock-cheerful-woman-tourist-next-to-417759574.jpg

Vydej se načerpat energii do přírody, kdykoli to budeš potřebovat.
Bigstockphoto
Procházka je lék na všechno. Se psem, partnerem, ale i o samotě.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

U Lvů se bude v březnu všechno točit kolem peněz. Půjčky, hypotéky, dědictví, výhra – nic není vyloučeno. Pamatuj ale, že bys neměla utrácet peníze, když je ještě nemáš na svém vlastním účtu. Poměrně zásadní postup může přijít i v práci a ty můžeš dostat lepší smlouvu a vyšší mzdu.

Všechno, co se bude v tomhle měsíci dít, se bude dít bez tvého přičinění, takže budeš mít pocit, že nedokážeš nic kolem sebe ovlivnit. V pořádku, tak to prostě je. Neboj se, na všem hledej pozitiva a ta zjevná si užívej plnými doušky.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny si budou užívat poklidný měsíc a jen tak nic je nerozhodí. Všechno kolem nich bude plynout, jak má. Nepřemýšlej o tom, co by kdyby – tak si akorát přivodíš úzkosti nebo deprese. Radši se čas od času odměň sklenkou dobrého vína, horkou vanou nebo zkrášlující procedurou. Nemusíš totiž neustále dřít tak, jak si na to tvoje okolí zvyklo.

Kromě psychické pohody si dávej pozor na nachlazení, které by tě sice nevyřadilo z běžného života, ale značně by tě potrápilo. Jaro se sice ozývá, ale na krátké módní kousky to ještě není.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy budou řešit hlavně bydlení, což řeší už nějaký ten měsíc za sebou. Jestli pořád nevíš, kam se vrtnout a kde se konečně usadit, udělej si výlet po místech, která tě lákají. Nakonec budeš stejně ale muset zapojit srdce i rozum. Je ovšem možné, že už během března budeš mít jasno. Tím by se ti nesmírně ulevilo.

Kolem úplňku 18. března se může v práci přihodit nedorozumění. Nenech se rozhodit, jak je to u tebe obvyklé – zbytečně by ses zatěžovala něčím, co vlastně ani není tak horké.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pro Štíry je ve hře nová láska, nebo nový pracovní partner. Všimla sis, že kolem tebe neustále krouží jeden konkrétní člověk a ne a ne se vymáčknout? Možná se mu tak moc líbíš, že to prostě ani nedokáže. Jestli je ti aspoň trošku sympatický, trošku mu s tím pomoz!

V březnu si budeš chtít na maximum vylepšovat svoje bydlení. Tam, kde trávíš čas, ti jednoduše musí být dobře, tím spíš, jestli třeba pracuješ na home office. Neboj se do toho zainvestovat.

Střelec (23. 11. – 22. 12.)

Střelci by se hlavně ve druhé polovině března měli na svět konečně podívat bez růžových brýlí. Ty jim dost zkreslují realitu a bohužel vidí v příliš hezkém světle ty lidi, kteří si to vyloženě nezaslouží. Čím dřív je prokoukneš, tím líp pro tebe.

Neboj se říkat svůj názor, ale nepouštěj se do hádek, které můžou vyústit v pořádný konflikt, a to kvůli malichernosti. Takové sklony nejspíš budeš mít při debatě se sousedy nebo kolegy.

Kozoroh (23. 12. – 20. 1.)

Kozorozi budou v březnu plní nápadů a nebudou se je bát realizovat. Tak můžou během jednoho měsíce třeba změnit svoje hnízdečko, vylepšit auto, podívat se do vzdálených krajů a ještě potěšit svoje blízké. Fantazii se meze nekladou, jen do toho!

Dost pravděpodobně se budou tvoje peníze chtít točit. Jestli víš, do čeho bezpečně investovat, zkus to, i kdyby to náhodou bylo třeba poprvé. Jen tak se v tom naučíš chodit.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři si po aktivním únoru chtějí nejspíš trochu odpočinout, ale ještě to moc nepůjde. Možná jsi totiž nedávno rozjela projekt, který teď nemůžeš jen tak „opustit“, ať už to bylo něco pracovního, nebo třeba zkrášlování vlastního bydlení. Ještě pár dní vydrž a pak už si jenom užívej výsledků odvedené práce.

Problémy se spánkem? Nepodceňuj je, můžou se neblaze podepsat nejen na těle, ale i na duši. Návštěvou praktického lékaře nic nezkazíš.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby v březnu ožijí, to je jisté. Na co sáhnou, to se jim povede. Neusínej ale na vavřínech a neměj nos nahoru – nemusí to totiž dlouho trvat a ti, kteří od tebe teď potřebují pomoc, budou možná jediní, kteří ti za čas dokážou vytáhnout trn z paty.

Tenhle měsíc budeš k nezastavení, ale později si naordinuj i trochu toho pasivního odpočinku. Koukni na nějaký ten seriál, film nebo si přečti knížku, kterou sis v návalu nadšení koupila, ale ještě ji neotevřela. Prospěje ti to.

Zdroj

Související články