Robotický vysavač ROIDMI Eve Plus sterilizuje i nečistoty, které běžně přehlížíme

roidmi.com
Komerční článek
|
28. 10. 2021
|
Robotický vysavač ROIDMI Eve Plus je vybaven technologií aktivního kyslíku, která zabraňuje plesnivění a zápachu vysátého odpadu během 60 dnů, kdy je uložen v prachové stanici. Díky tomu je vysávání jednodušší, čistější a zdravější.

Také přemýšlíte o pořízení samovyprazdňovacího robotického vysavače? Jednoduše si u něj v aplikaci můžete nastavit režim a plán úklidu, a robotický vysavač bude vysávat podlahu a koberce každý den v přesně vymezený čas.

Veškerý odpad, který robot shromáždí, bude následně uložen do odpadní stanice. Díky tomu stačí vyměnit přiložený prachový sáček přibližně každých 60 dní. Jak pohodlné…

I zde ale existuje potenciální ohrožení zdraví a hygienické nezávadnosti vaší domácnosti. V odpadu totiž mohou během této doby růst plísně a bakterie a může se z něj šířit též zápach.

  • Mohlo by vás zajímat: Oblíbený řetězec Burger King nedávno provedl studii, během které analyzoval rozklad burgeru za 34 dní. Z původního burgeru byla nakonec jen malá plesnivá koule o toxických barvách.

Robotický vysavač ROIDMI Eve Plus


roidmi.com
Robotický vysavač ROIDMI Eve Plus

Z tohoto důvodu má prachová stanice ROIDMI Eve Plus systém sterilizace s aktivním kyslíkem, který ničí veškeré bakterie nebo viry. Aktivní kyslík může pronikat buněčnou membránou oxidací lipoproteinů a lipopolysacharidů, což změní jejich propustnost a nakonec je úplně zničí.

Systém aktivního kyslíku po spuštění zabije 99,99 % bakterií a zabrání tak růstu plísní a šíření nepříjemného zápachu. Díky HEPA filtrům pak stanice zachytí i jemný prach, který promění v čistý vzduch.

Díky sterilizaci aktivním kyslíkem a HEPA filtrům tak může ROIDMI Eve Plus minimalizovat vznik a rozvoj astmatu, alergií a dalších respiračních chorob v domácnosti. Důmyslný systém zároveň tak zabraňuje bakteriím a pachům znečišťovat dům, eliminuje spouštěče alergií a chrání celou rodinu…

Typ redakce: Nyní je vysavač ROIDMI Eve Plus k sehnání za zvýhodněnou cenu na robotworld.cz!

 

 

Související články