Horoskop na 41. týden roku 2021: Býci poleví, Váhy zaberou

Bigstockphoto
|
11. 10. 2021
|
Čekají tě výzvy nebo trápení? Hvězdy prozradí, jakým způsobem směřovat vztahy i pracovní oblast. Jak si bude stát tvoje znamení?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani budou řešit nedostatek peněz. Možná za to může tvůj zaměstnavatel, který se zcela nezodpovědně opozdil s minulou výplatou, mnohem pravděpodobnější je ale situace, že sis výdaje za minulý měsíc špatně spočítala a teď ti zkrátka nějaká ta tisícovka do další výplaty chybí. Zkus vydržet a vyvaruj se půjček.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Býky čeká poměrně pohodový týden. Po náročném čtvrtletí, během kterého museli řešit řadu vypjatých situací nejen v práci, ale zejména v oblasti mezilidských vztahů, si konečně odpočinou. Načerpej sílu na svátky, bude se ti hodit!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci soustředí veškerou svou energii na prostředek týdne, kdy budou vystaveni značnému nátlaku a důležitému jednání, ze kterého bude potřeba vyvodit odpovídající rozhodnutí. Tentokrát upozaď srdce a raději poslechni hlavu. Na emoce totiž teď nebude příliš velký prostor.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci budou zkraje týdne vystaveni vlně kritiky, která s nimi nepříjemně zamává. Pokud půjde o kritiku neoprávněnou, vůbec si ji nepřipouštěj k tělu. V opačném případě si dotyčného vyslechni a zkuste najít společnou řeč. Do budoucna totiž zmíněného kritika budeš potřebovat nejen v práci.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvy čeká pohodový týden. Od ruky jim to půjde nejen v práci, ale zejména doma. Pokud to mezi tebou a kocourem nějaký ten pátek skřípalo, konečně se prolomí ledy a vy znovu najdete společnou notu. Nezapomeň ale do vztahu investovat, jinak nemůžeš počítat s úspěchem.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny budou v práci zaskakovat za neoblíbeného kolegu, kterému onemocnělo dítě. Situace je to sice nepříjemná, spoušť, kterou po sobě ale zmíněný zanechá, tě rozpálí do běla. Pokud nejde o výjimku, ale spíš o setrvalý stav, je na místě promluvit si o dotyčném s vedením.

bigstock-beautiful-young-woman-enjoy-a-427675601_0.jpg

Záskok za kolegu, není to moc často? Pokud ano, promluv si se šéfem.
Bigstockphoto
Nenech se sebou v práci zametat. I ty potřebuješ odpočinek a klid.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy čeká poměrně náročný týden, během kterého budou zaskakovat za nemocného kolegu. Doma je navíc čeká další směna, takže na nějaký odpočinek nemají ani pomyšlení. Když teď zabereš, od příštího týdne můžeš zase najet na pohodovou vlnu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři se chystají na zaslouženou podzimní dovolenou. Zaměstnavatel jim ji ale rozhodně nedá zadarmo a na poslední chvíli si vymyslí hromadu úkolů, které jednoduše nepočkají. Počítej s tím, že zvláště v závěru týdne budeš mít hlavu jako pátrací balón.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Na Střelce čeká poměrně klidný a pohodový týden. Pravděpodobně se sice nevyhnou menšímu konfliktu uvnitř firmy, naštěstí pro ně nebude mít žádný větší důsledek. Pečuj o svoje střeva, kde je uložená naprostá většina imunitního systému. Během podzimních plískanic to náležitě oceníš.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohy během týden potrápí nepříjemná podzimní viróza. Naštěstí nepůjde o nic, co by nespravil horký čaj s medem, teplá koupel a pár dnů v posteli. Abys nelehla na svátky, začni tělo zásobovat vitaminem C a D a zinkem. Nezapomeň ani na probiotika nebo tuzemské superpotraviny, kam patří třeba kysané zelí nebo kimči.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři zažívají podivné období. Pravděpodobně si na ně došlápla tradiční podzimní deprese, ze které se už nějaký ten pátek nedokážou vyhrabat. Důvodů je tentokrát rovnou několik. Tím největším je nicméně nespokojenost v práci a ve stávajícím vztahu. Popřemýšlej, jestli není čas na změnu.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pokud se v práci už nějaký ten pátek trápíš, začni rozesílat životopisy. Hvězdy do konce roku slibují velké změny. A vyloučené nejsou ani ty na pracovním poli. Možná si v nové práci na chvíli finančně pohoršíš, odměnou ti nicméně bude skvělý kolektiv a činnost, která tě bude konečně bavit.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu raději vyškrtla z kalendáře?

Zdroj

Související články