Horoskop na 34. týden roku 2021: Co tě čeká a nemine?

Bigstockphoto
|
23. 08. 2021
|
Co si pro tebe připravily hvězdy na 34. týden roku 2021? Někdo bude řešit neshody v práci, jiný zase milé překvapení. Co čeká tvoje znamení?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Berani by si během týdne měli dát pozor na ztráty. A rozhodně ne jen ty materiální. Pokud dlouhodobě cítíš, že jste se s partnerem odcizili, bacha na to, ať mu nedojde trpělivost a nepráskne dveřmi.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Během tohohle týdně zjistíš, že jsi dlouho spoléhala na někoho, kdo tě pak pěkně zklamal. Neber tuhle situaci jako prohru, ale spíš jako zkušenost, ze které se poučíš do budoucna. I mezi lidmi totiž platí, že není všechno zlato, co se třpytí.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blížence začátkem týdne potrápí zažívání. Vyloučená není mírnější střevní chřipka způsobená dietní chybou nebo alergická reakce na pokrm, u kterého bys to rozhodně nečekala. Nasaď dietu a nezapomeň doplňovat tekutiny!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci začnou tenhle týden úspěchem. Možná se bude týkat práce, pravděpodobnější je ale nečekaná, o to však překvapivější a milejší událost v rodině. Pokud plánuješ přírůstek, hvězdy si pro tebe chystají pořádné překvapení.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi budou začátkem týdne řešit neshody v práci. Možná půjde o kolegu, který nedávno nastoupil a se kterým jste si zrovna nepadli do noty, pravděpodobnější je však problém s nadřízeným. Kontroluj rétoriku, ale neustupuj! Zvlášť pokud víš, že bylo tvoje rozhodnutí správné.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny si tenhle týden naordinují ozdravné volno. A to z čistě praktického hlediska. Od poslední dovolené sice možná ještě neuběhl ani měsíc, vnitřně tyhle perfekcionistky nicméně cítí, že jim pár dnů volna bodne. Pravděpodobně je totiž na podzim čeká menší zdravotní komplikace, která potřebuje dostatečnou přípravu.

bigstock-419146147.jpg

Horoskop na tenhle týden nabízí spoustu překvapení i prozření.
Bigstockphoto
Panny, nezapomínejte odpočívat. Na podzim budete potřebovat dost sil.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Nápad, který ti už zraje delší dobu v hlavě, tě může posunout někam, kam jsi vůbec nedoufala, že se dostaneš. V partnerství si uvědomíš, že trpíš partnerskou závislostí, se kterou bude potřeba něco dělat. Poslouchej rodinné příslušníky nebo nejbližší přátele. Dají ti dobrou radu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři budou stát před důležitým rozhodnutím, které může ovlivnit jejich kariéru i budoucnost. Pokud si nevíš rady, zapoj srdce a intuici. Hlavu nech výjimečně odpočívat. V téhle záležitosti by totiž nemusela rozhodnout správně.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V posledních dnech jsi pravděpodobně přehodnotila svoje priority a uvědomila si, že nejdůležitější je pro tebe rodinný život a nejbližší přátelé. To změní tvoje chování a svoje záležitosti si začneš zařizovat jiným způsobem. V partnerství se budeš bavit a užívat si. Pokud se v okolí objeví někdo, kdo po tobě bude žádat peníze, zbystři. Půjčky rozdělily nejednu rodinu i celoživotní přátele.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Na začátku týdne se budeš v myšlenkách vracet do minulosti, protože v sobě potřebuješ něco vyřešit a uzavřít. Protože půjde o palčivé téma, bude potřeba mu věnovat dost sil i času. Výsledek ale bude stát za to a posune tě tam, kam zrovna potřebuješ.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Někdo z tvých dávnějších přátel tě požádá o pomoc. V zásadě si ale nebudeš jistá, jestli zmíněnou pomoc chceš a můžeš poskytnout, protože daného člověka už do svého života nechceš přijmout. Ať už se rozhodneš jakkoli, alespoň si ho vyslechni.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Akce, na kterou ses tak dlouho těšila, pravděpodobně neproběhne. Protože má ale všechno nějaký svůj důvod, poměrně záhy zjistíš, že by ses jí v plánovaném termínu stejně nakonec nemohla zúčastnit. Důvod zatím zůstává zastřen tajemstvím a hvězdy nechtějí prozradit víc.

Těšíš se na tenhle týden, nebo bys ho pro jistotu raději vyškrtla z kalendáře? Dej nám vědět v diskuzi pod článkem!

Zdroj

Související články