Prostřeno! z Olomoucka: Servírovat se budou šneci i taktika

Shutterstock
|
03. 03. 2023
|
Tento týden nás Prostřeno! zavede do Olomouckého kraje, kde se dá dohromady parta odvážných kuchtíků ve věku teenagerovském i středním.

V pondělí se k plotně postaví Pavel (42), který dříve pracoval jako profesionální travesti umělec, kadeřník a vizážista. Žije se svým partnerem Míšou, se kterým je v registrovaném partnerství. Kdyby vyhrál, zařídil by svým kočkám kočičí tělocvičnu a udělal si s partnerem výlet do Drážďan.

V úterý uvaří dělnice Lenka (43), která si recepty natrénovala na třech dětech. Lenka je rozvedená a doma jí kromě dětí dělá společnost i pes a andulka. Do pořadu se přihlásila sama, aby měla možnost poznat nové lidi, zkusit jejich jídelníček a taky získat nezapomenutelný zážitek. Pokud by vyhrála, peníze by použila na školu pro děti, část na dovolenou nebo na pokojíček pro syna.

Středa bude patřit osmnáctiletému studentu Martinovi. Ten nechce experimentovat s masem, protože by ho podle vlastních slov pokazil. Jako zábavu pro své hosty připraví hru s medovými plackami ve stylu Hry na oliheň.  Martinovou motivací pro přihlášení do soutěže byla zvědavost. Moc ho totiž zajímá, jak se na jeho účast bude tvářit okolí.

Ve čtvrtek se k plotně postaví lead design engineer Tereza (34), která se věnuje technické profesi. Terka je rozvedená a z prvního manželství má dvě děti.  Kdyby by vyhrála, vzala by svou rodinu na dovolenou. Jako zábavu si pro své hosty připraví zdobení dortů. Zvládne Tereza náročné menu i úkol týdne, kterým jsou pro tentokrát šneci?

Páteční Prostřeno! uzavře obchodní zástupce Adam (36), který je svobodný a bezdětný. Do pořadu ho přihlásila jeho bývalá přítelkyně. Jako zábavu si pro své hosty připraví řízenou meditaci a pokud by vyhrál, tak by chtěl jet na dovolenou.

Tipneš si, kdo tohle Prostřeno!, které můžeš sledovat od pondělí do pátku vždycky v 17.50 hod., vyhraje?

Zdroj: iprima.cz

Související články