Kancelářské outfity: S čím sladit dámské džíny?

www.pixabay.com
Komerční článek
|
26. 07. 2019
|
Pracujete v kanceláři, kde je od vás očekáván určitý dresscode? Je vaším cílem působit upraveně, elegantně a reprezentativně? Nepodléhejte dojmu, že outfit do kanceláře musí být nudný a zapomeňte na to, že by se z vás musela stát šedá kancelářská myška! I do kanceláře se totiž můžete obléknout stylově a trendy: stačí jen vsadit na ty správné kousky!

Džíny do kanceláře? Klidně!

Nosit stále dokola ležérní kostýmky nebo pouzdrové sukně? To začne být velmi rychle pěkná nuda! Do kanceláře si přitom můžete obléknout i džíny, stačí je jen sladit s nějakým pěkným topem, romantickou halenkou nebo slušivou košilí. Jak na to? Poradíme!

Jak vybrat vhodné džíny?

Džíny jednoznačně patří do šatníku každé ženy, bez ohledu na to, kde pracuje. Představují základní prvek, bez kterého se neobejdete. Je ale jasné, že do kanceláře nemůžete nosit jen tak ledajaké džíny – například džíny roztrhané na několika místech, které sice vypadají nesmírně cool, se do kanceláře nehodí. Místo nich dejte přednost třeba tmavším barvám a podívejte se na dámské džíny HIS, které umí působit formálně a ležérně. Co se střihu týče, vybírejte klasiku, která neurazí a nezklame. Vhodné jsou například skinny džíny Wrangler, ideálně v tmavší barvě, ke které můžete zvolit jakýkoli jiný odstín svršku.

girl-698679_960_720.jpg

Co si obléknout k džínům?

Teď si určitě pohráváte s otázkou, co si k džínům obléknout. Svůj elegantní a stylový outfit završíte například jemnou halenkou v nějaké pastelové barvě. Vhodná jsou i ležérní tílka zdobená krajkou – snažte se ale vyhýbat příliš vyzývavým výstřihům. K džínům se skvěle hodí i košile, v kombinaci s ní totiž vytvoří pohodlný a vkusný outfit, ve kterém klidně můžete strávit den v kanceláři. Dámské košile Wrangler nabízí pestrý výběr elegantních modelů, stačí si jen vybrat.

Související články